• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Což je vesměs o tom, že správcem se stane první kdo dané téma navrhne, nikoli nutně nejvhodnější - již dostatečně mentálně vyspělá - osoba na správce...
    SWT
    SWT --- ---
    KOUDY: V pohodě, opravdu jsem chtěl vyjádřit názor na HARALDův návrh, že by sis měl stěžovat adminům na základě porušení pravidla o používání fakeid. Prostě mi přišlo hloupý argumentovat pravidlem, který by stěžovatel také porušoval, byť užití je bez diskuse zřejmě značně rozdílné.
    Obdobně to vidím s tím banem - obcházíš tím pravidla, byť je to (dle tvého vyjádření) o tom, že nemůžeš vyřešit příčinu (neoprávněný ban).

    A už jsme tu poněkud OT, tak bych to utnul ...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SWT: kdyby mi dal ban jen proto ze sem se provinil proti pravidlum diskuze tak nereknu ani popel..kdyz mi da ban jen kvuli osobnim antipatiim prestoze by na to stacilo pouzit ignore..tak nemam moc jinou moznost...Pravidla sem taky zapomnel..sem tu pres deset let..ale imho tu ma pozvankove fakeid kazdy druhy stejne jako sem v posledni dobe byl hodne casto svedkem vynaseni posty coz bylo driv taky proti pravidlum...ale sme vsichni starsi a rozumnejsi a imho je ok ze ty pravidla sou tedka benevolentnejsi nez byla pred deseti lety kdy to tu byl defakto uzavrenej system bez pozvanek.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nemam problem s postihem za sve jedine 4roky stare fake id ktere jsem vyuzil trikrat a nenapsal s nim jediny prispevek.
    SWT
    SWT --- ---
    KOUDY: A v zásadě když ti tam dal správce ban, tak není košer tam lízt pod fakeid ...
    SWT
    SWT --- ---
    KOUDY: Já to chápu, nicméně jsem reagoval na HARALDa "Vícenásobné nicky jsou věc, kterou každý uživatel slíbil při registraci nedělat." - což je trošku divný chtít, aby byl někdo potrestanej za fakeid, když ten, kdo by si stěžoval, ho má taky. Neřeším způsob použití toho fakeid, jen čistě fakt, že je to proti pravidlům (pravidla jsem už zapomněl takže důvěřuji HARALDovi :) )
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SWT: vsak stalkuje..:)..ja mam fakeid primarne proto abych se treba podival do klubu kam dal spravce na muj nick koudy ban z nejakejch osobnich antipatii a nedalo se s nim rozumne domluvit..To pak nemas moc jinejch moznosti jak se do toho klubu podivat..pokud tam sou temata ktery te zajimaj..nez si poslat pozvanku a chodit tam cist pod jinym nickem.
    NYX
    NYX --- ---
    pokud pouzivate IE10, pada vam v nem nyx? mam tu report, ze po vstupu do klubu zhuci dany tab a ie ho restartuje...ale at to zkousim jak chci, nedeje se mi to, tak at mam predstavu jestli je to nejaka ojedinela vec nebo neco obecneho.
    NYX
    NYX --- ---
    WITCHIE: tak ten scrollbar po preview snad opraveny
    SWT
    SWT --- ---
    PETGRIDUS: Mno, pokud to ovšem není Kouďák ze Step by step :)) Nicméně mínil jsem to tak, že v jeho případě psát adminům, že někdo ho stalkuje přes fake id by bylo klasické "Zloděj křičí chyťte zloděje".
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    SWT: one Koudy is not enough.
    SWT
    SWT --- ---
    HARALD: No nevím, Koudy se před chvílí přiznal, že to taky dělá ...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    jo a taky ... mezi kontaktníma údajema uživatele - můžu si tam dát telefon?
    HARALD
    HARALD --- ---
    VON_GILOTINE: Adminům serveru. Vícenásobné nicky jsou věc, kterou každý uživatel slíbil při registraci nedělat.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    GRANTORINO: a nápis "komu" / "od" před nickem ti nestačí? Pokud mluvíme o poště.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ráda bych zpátky také kolonku /přečteno/ nepřečteno/ protože se podle toho dalo poznat, jestli je terxt od e me nebo od toho komu pisu, ted zpetne, kdyz se do toho clovek diva, tak to nijak nepozna :( nikomu jinemu to nevadi? bylo to mnohem prehlednejsi s timhle...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANARCHY: nope...nejspis to je fakt tak ze ignorovanej clovek se pod fakeid podiva na muj prispevek..pak si preposle tu reply na svy bezny id a odpovi mi..takze ja vidim najednou jednu reply a nevim od koho je..a kdyz vlezu na fakeid abych to zjistil tak zjistim ze je to od cloveka ktereho mam v oboustranem ignoru..weird..:)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOUDY: Kazdy ignore nefunguje (tedy prispevky ignorovaneho - a i nucene ignorovaneho) v klubech, kde mas pravo mazat cizi prispevky (treba coby vlastnik nebo koadmin diskuse) - neni to tenhle pripad?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja furt nechapu proc mne ocividne videj..komentujou a minusujou lidi ktery mam v oboustrannem ignoru..nejaky bug..zrusit pozvanky! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam