• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SWT
    SWT --- ---
    Výborně, už mi v tangu zmizely absolutně všechny entypo ikonky,, NYX mě donutí se to css naučit a zjisti jak to tango vlastně funguje. Akorát nevím, jestli z toho mám víc radost nebo jsem víc nas-štvanej ... :)
    ENDIGO
    ENDIGO --- ---
    No tedy, konecne se mi ode dneska zobrazujou vsechny tlacitkove ikonky. ;)
    (Opera 12.16, Win XP)
    NYX
    NYX --- ---
    Tak predelane ikonky jsou i v normalni verzi. Prehodil jsem pri te prilezitosti i doctype, tak je dost mozne, ze se rozhodily nejake drobnosti jinde co jsem prehledl a neopravil. Kdyztak dejte vedet.
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: vim o tom, uz to tu mam i opravene.
    KEJML
    KEJML --- ---
    KEJML: Jo a mám vypnutý ikonky
    KEJML
    KEJML --- ---
    Beta, FF26.0, Win7/64

KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    NYX: zkusil sem betu na win8.1 v IE11, nejnovejsim chromu a FF a zda se OK, screeny poslu kdyztak
    NYX
    NYX --- ---
    tak jsem betu videl v chromu, firefoxu a opere pod linuxem a poladil nejake drobnosti...stahuju ty testvaci image woken, tak az to testnu tam, prehodim to naostro. muze kdyztak testnout i nejaky jablickar, ze to vsechno vypada rozumne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TARMAQ:
    win 8.1 + webkit (chrome, opera, safari)
    win 7 safari

co vím...
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    jenom takovy drobny update: po posledni aktualizaci w8.1 (pred tydnem nebo tak nejak) mi ty ikonky opet zmizely a dosud se neobjevily...
    NYX
    NYX --- ---
    BUCCI: super, diky...pred par minutami jsem tam nahral prvotni nastrel opravene verze.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    NYX: v beta.nyx.cz vše vidim OK
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    nebo skin?
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: asi nejaky update, ktery se nedela vsem najednou.
    BUCCI
    BUCCI --- ---

TARMAQ: Verze 32.0.1700.76 m u mě a nic... cache jsem vysypal a troufnu si, že je to ode dneška...
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    KOC256: ja je vidim jak v Chrome 32.0.1700.76 m, tak i ve Firefoxu 26.0
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUCCI:
    vsem
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    je to jen u mě? nebo mi zmizely tlačítka pro + a - (respektive jsou tam, ale nevidim je, klikat na ně jde...) - mam standardní "zelenej" design i "černej"... obojí stejný
    HARALD
    HARALD --- ---
    FURYAN: Ono to v reálu řeší méně než 1% lidí.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ADITU: Vzdyt ja nejsem s vami v rozporu, jen pisu o necem jinem. Vubec nechapu, proc se vubec poustite do srovavani N a FB, vzdyt je to uplne jiny tema. Pokud nejsem slepej - 90% lidi resi to, ze je serou jiny lidi. ne funkce nyxu, ne diskuze / FB, ale to, ze nekdo sere nekoho jinyho. Na to jsem vymyslel nejprve FURYAN a pote se chytil tech sto let probiranych "palecku". A na to jsem napsal, ze by to vyresilo SIRSI moznosti v nastaveni prav. Ignore evidentne nestaci. Nic vic, nic min.

(ale pokud je nekoho bavi, ze ho jini serou, tak mlcim, samozrejme, na to nemam co rict)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam