Prosím vás co za ignorantskou, alibistickou zhovadilost je oboustranný ignore? Proč je mi vnucena cenzura příspěvků některých IDček? Co mi je po tom, že někdo neustojí pár mých mínusů? Že si mě někdo hodí do ignoru, aby si za každou cenu zachoval svůj sluníčkový svět, je mi naprosto jedno. Ale aby se mi nezobrazovaly jeho příspěvky? Proč jako? Já chci vidět všechno. Je to tu ještě stále diskuzní server? Těžko může mít smysl diskuzní klub, když IDčko, které je v diskuzi častým přispěvatelem, diskuzi svými příspěvky a taktéž návaznými reakcemi ostatních na tyto příspěvky vytváří, si mě hodí do oboustranného ignoru. Co to má za smysl? Proč mám já doplatit na slabost osobnosti někoho jiného? IDčko si zapne neanonymní mínusy, aby se vyhnul mínusování, pak neunese, že nějaké mínusy dostal a dá mi oboustranný ignore? A celá diskuze jde v podstatě do kytek? Proč tady ty mínusy teda vůbec jsou? Pojďme se rovnou přehodit do facebookového režimu, nasadit růžové brýle, zcenzurovat věechno, co stojí proti nám. Místo diskuze jen bez obav z reakcí vykřikovat své banální blbosti do prostoru. Nesnáším cenzuru.
Omezit stalking? - OK, to je jasné. Ignore na ID, protože se mi nelíbí jeho názory? - OK, když už to musí být (i když je to dle mého hovadina). Ale oboustranný ignore? W T F ? Myslím, že to jde proti základním pravidlům diskuzního serveru.