• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SITH
    SITH --- ---
    HELLENKA: minus od toho co ho mas v ignore, ale on te vidi protoze ma v klubu prava
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    HAWLIS: žádnou fotku screenshot nevidím. Zkus vypnout všechny doplňky.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: jinak jeste se k tomuhle vratim. tedko mam podobnej problem v nekterych diskusich. konkretne tedko treba tady https://i.nyx.cz/...242b75e10f652920beeb.jpg?name=10392450_647298608711613_6781571817772103695_n.jpg zobrazuje se mi jen pulka fotky, neořízne se podle obrazovky ale půlka fotky není vidět..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Návrh. Poslední dobou mi chybí možnost neco jako 'oznacit neprectene' a v přehledu sledovaných mít tedy zvyraznene, ze se do diskuse z nějakého důvodu chci vrátit hlouběji. Pridani do těch upominek nebo jak se to jmenuje, mi k tomuhle účelu neslouží dle představ.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: hm tak i tady
    po tomhle linku http://bit.ly/1iunC6Z

http://goo.gl/OCPHFc
    se zprava upajcne, asi nejaky trable s nahledovacem
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    kdyz se pokusim poslat tenhle link v poste
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: moje omluva - spletl jsem si cas udalosti, takze jsem v zalohach nehledal, a je to tam ... sorry :< btw, kdyz uz jsme u toho, prijde mi nejaky varovani o zaplneny schrance, nebo se to zacne transparentne odmazavat, nebo se udela automaticka zaloha? :)
    NYX
    NYX --- ---
    ADMIX: 20000 afaik. Koukni do zaloh jestli tam neco nemi.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kolik je limit zprav v poste u premiovky? Snazim se dohledat nejaky zpravy cca. 3 roky zpet, a proste nejsou. Podle zaloh zadny odmazani neprobehlo - to zpravy jen tak samy od sebe mizi? :D
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Hm...tak pro tohle by se hodilo mit moznost seradit prispevky od prvniho do posledniho
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NYX: Uz to vidim. Diky moc.
    NYX
    NYX --- ---
    JVMLOK: [vse][ulozit do souboru]->[provest]
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Nooo. a měl bych ještě jeden dotaz.
    Je možné celý thread od začátku stáhnout do textového formátu (excel, cokoliv...) aby se s tím dalo dál pracovat?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KINGFISHER: blby by bylo, kdyby ten, co k tomu ma neco rict nemel prava pristupu/psani v tom klubu ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NYX: tak:
    "Tuto kategorii nech sbalenou i v případě, že se v ní obsažených fórech objeví nové příspěvky"

PISKVOR: Jo. Čekal jsem jestli se bude víc řešit že mám NSFW kategorii, což mě do rozpaků neuvede protože asi nebudu na nyxu jedinej, nebo jestli se dá něco podobného nastavit a jak je to náročné na implementaci
    NYX
    NYX --- ---
    PISKVOR: ja to pochopil jako nastaveni pro kazdou kategorii zvlast, urcite ne jako default. ale ted koukam, ze to tam nijak rozvedene nebylo, proto asi ty minusy.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYX: Tak to už je prašť jako uhoď, a prdlajs je mi po tom; nicméně "ponech sbalený" je výrazně méně uživatelsky přívětivý. V tuto chvíli, když si to otevřu, kouknu a vidím - rozbalovací kategorie by po mě vyžadovaly další hromadu klikání, abych vůbec zjistil, co je nového.
    NYX
    NYX --- ---
    PISKVOR: imho spis "maj blby kecy, ze doma po praci koukam na nahy baby"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JVMLOK: Čtu to správně jako "maj blbý kecy, že místo práce čumím na nahý baby"?

Nicméně jistě by se na to dal udělat nějakej userscript, což mě přivádí k obecnějšímu návrhu: šlo by přidat do nastavení "při načtení vždy načítej tento skript"? Když si to tam přidám přes GM, řve to na mě kvůli smíšenýmu obsahu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam