• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: heh, ty si tiež z tých slabších na hlavu evidentne.
    Celé je to o tom, že niekto sa dostane do double ignoru (z akýchkoľvek dôvodov) a potom sa chce sťažovať, že mu to "rozbilo diskusiu". Skús sa nechovať jak čurák alebo se stim smiř.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: sry za smazání, doplněný.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Takže jsme se dobrali jádra pudla: "jájájájá potřebuju extra dvakrát pofoukat bebí, i kdyby to mělo tu diskusi úplně rozložit." Jak překvapivé: to je pán sesitmsmiřdrsňák, když jde o někoho jinýho, ale kolem *jeho* ega se musí našlapovat po špičkách.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: Jadro pudla je podľa mňa v niečom úplne inom, aby som s tebou hovoril na podobnej úrovni - "ja sa chovám jak kokot a niekoho stalkujem a potom idem vyplakávať do systémového klubu a tváriť sa, ako strašne mi leží na srdci kontinuita diskusie".

    Tieto vaše katastrofické scenáre sú síce hrozne pôsobivé, ale v reále k nim prakticky nedochádza, jedine žeby si našiel klub, kde sa má väčšina účastníkov navzájom v double ignore. Zato flamewary, stalking a podobné kokotiny sú niečo, k čomu dochádza a dochádzalo takmer sústavne. Takže si naser a bež si fúkať bebí alebo čomu sa vo svojom voľnom čase venuješ.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: tough shit?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Ne, rozbíjí to diskusi kolemjdoucím, který nevědí, že se s někým ignorujete. Ne každá diskuse je "všichni reagují na CLAVENa" (doufám).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    /Aby sme si rozumeli, že to "rozbíja diskusiu" ľuďom, ktorých mám v double ignore, to mi je úplne ukradnuté. Sú tam z nejakého dôvodu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ADMIX: v posledných 30 sú presne dve relevantné (predpokladám) reakcie na niekoho, koho nevidím, a podľa nich len opakuje dokola "rozbíja to diskusiu".
    To je fakt hrozný problém, máš pravdu. Radšej nekonečné flamewary a stalking.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Právě. CLAVEN má v doubleignoru, řekněme, ADMIXe. Takže se navzájem nevidí. A kolemjdoucí se diví, když se konverzace účastní třeba PISKVOR, CLAVEN a ADMIX, proč CLAVEN reaguje jen na méně podstatné body zmíněné PISKVORem (který nechce opakovat to, co třeba lépe popsal ADMIX). Problém není v ne-konverzaci mezi C a A, ale v tom, že o téhle bariéře neví zbytek auditka, což v mnohostranné diskusi hodně vadí. A když se takových doubleignorů sejde víc, tak už to je fakt jako u blbejch na dvorku.

    TL;DR: doubleignore rozbíjí diskusi pro všechny *kolem* v auditku.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: V poslednich 30 mas min. 10 prispevku ty, a minimalne 2 lidi tady je nevidi, ackoliv na ty prispevky dalsich 5+ lidi reaguje. (to je ten protiargument)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: Veľmi ťažko mi môže protiargumentovať človek, ktorý je v doubleignore, lebo nevidí moje príspevky, aby s nimi mohol polemizovať, duh.

    Tebou popísaný problém nastáva práve pri použití monoignore, lebo ja príspevky polemizujúceho nevidím, ale on moje vidí, reaguje na ne a publikum sa čuduje, prečo ignorujem jeho argumenty.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Jenom by mě zajímalo, proč neodpovídáš na ty protiargumenty, který tady padly, to je ignoruješ protože se ti nehodí? Aha, ty je nevidíš, páč jsi v něčím doubleignoru. (Tohle je ten hlavní problém double ignoru v kostce - byť tady a teď asi nenastal. "Asi", protože holt nikdo neví )
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: well, mám stejný pocit v této diskuzi, protože ten afektovany a arogantní Clavin mě má v double ignore :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: Ja se tady taky vyplacu, i kdyz uz to tu nekdo napsal.
    Jak jsi sam poznamenal, je to tady diskusni platforma, kam chodis diskutovat s desitkama cizich lidi.

    Mozna prochazis kluby bez ztraty kyticky, ale mne se pomerne casto stava, ze vlezu do diskuse, kde vidim 100 novejch, vidim 70 prispevku, a z nich 65 nedava smysl, protoze nekdo kdo me ma v double ignore rozpoutal diskusi, ktery se hojne ucastni, a lidi ve 2/3 pripadu reagujou na neco, co ja ani nevidim.

    Fakt vynikajici neco takovyho cist.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Využívam ho asi tak "hojne", že pred touto debatou by mi stačili na spočítanie všetkých userov v mojom double ignore prsty oboch rúk a a) ešte by mi aj nejaké zostali b) väčšina z dotyčných je tam už dlhšie ako rok a pol.
    Každopádne áno, vnímam to ako veľký prínos ku kvalite života, že sa s týmito jedincami už nijak nedostávam do styku, ak sa pýtaš na to.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ano, akorat si nejak nedokazu vybavit, kdy, nebo spis jestli vubec, takovej NYX kdy byl. Ale prvni rok, dva byli prima, nez si na sebe lidi stacili vytvorit antipatie :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pokud ma double ignore mel prinest "lepsi" NYX, schazi mu IMHO dve veci:
    - Upozorneni na jeho aktivaci
    - nejakou formu zpetne vazby v podobe duvodu proc tak bylo ucineno, dejme tomu sadou checkboxu modelovych duvodu pro jeho aktivaci. Pak by si snad alespon mala cast ignorovanych uvedomila co dela spatne a v budoucnu se toho vyvarovala.

    CLAVEN: Ja myslim, ze vzhledem k tomu jak hojne Double vyuzivas, si ho dokazes obhajit za kazdou cenu a jedine na cem se v tomuhle tematu dokazem shodnout je, ze mame jiny nazor.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Ale jakého užívateľského komfortu, preboha? S výnimkou občasného double postu rovnakých odkazov (ku ktorým úplne v rovnakej miere dochádza aj pri mono-ignore) do toho nikoho nič a hlavne to žiadnu tretiu osobu nijak neobmedzuje.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Jak jsem ti jiz psal, zahod na chvili nihilismus a zkus na "problematiku" oboustraneho ignore nahlednout z obecne roviny uzivatelskeho komfortu.

    BTW pointa nebylo v prinosu ZYX , ale ze XYZ je od UVW oznacen za idiota na zaklade nepravdiveho tvrzeni.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    NOP: Ja stale zastavam nazor ze palce by meli byt plne anonymni. Opet jak pisu ve svem prispevku - zaporny palec si casto nedovolim dat prave z duvodu ze pak nasleduje reakce, ktera opet jen nici diskuzi, nebo postu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam