• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: Proste mas stesti, ja jsem za posledni dobu narazil na tusim dve ID, od kterejch zahadne nevidim prispevky, ackoliv jsem s nima nijak nekomunikoval. Naposled jsem si toho vsimnul jen diky tomu, ze nektery prispevky fakt nedavaly smysl, tak jsem se do toho klubu podival pod alter ID.

    Ten stalking zas nedava smysl me, holt kazdej si v tom najdem neco :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Ty pořád mícháš toho, kdo je v doubleignoru, s tím, komu to rozbilo diskusi - ta druhá množina obsahuje povětšinou náhodný kolemjdoucí, plus toho jednoho člověka v doubleignoru.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: heh, ty si tiež z tých slabších na hlavu evidentne.
    Celé je to o tom, že niekto sa dostane do double ignoru (z akýchkoľvek dôvodov) a potom sa chce sťažovať, že mu to "rozbilo diskusiu". Skús sa nechovať jak čurák alebo se stim smiř.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: sry za smazání, doplněný.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Takže jsme se dobrali jádra pudla: "jájájájá potřebuju extra dvakrát pofoukat bebí, i kdyby to mělo tu diskusi úplně rozložit." Jak překvapivé: to je pán sesitmsmiřdrsňák, když jde o někoho jinýho, ale kolem *jeho* ega se musí našlapovat po špičkách.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: Jadro pudla je podľa mňa v niečom úplne inom, aby som s tebou hovoril na podobnej úrovni - "ja sa chovám jak kokot a niekoho stalkujem a potom idem vyplakávať do systémového klubu a tváriť sa, ako strašne mi leží na srdci kontinuita diskusie".

    Tieto vaše katastrofické scenáre sú síce hrozne pôsobivé, ale v reále k nim prakticky nedochádza, jedine žeby si našiel klub, kde sa má väčšina účastníkov navzájom v double ignore. Zato flamewary, stalking a podobné kokotiny sú niečo, k čomu dochádza a dochádzalo takmer sústavne. Takže si naser a bež si fúkať bebí alebo čomu sa vo svojom voľnom čase venuješ.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: tough shit?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Ne, rozbíjí to diskusi kolemjdoucím, který nevědí, že se s někým ignorujete. Ne každá diskuse je "všichni reagují na CLAVENa" (doufám).
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    /Aby sme si rozumeli, že to "rozbíja diskusiu" ľuďom, ktorých mám v double ignore, to mi je úplne ukradnuté. Sú tam z nejakého dôvodu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ADMIX: v posledných 30 sú presne dve relevantné (predpokladám) reakcie na niekoho, koho nevidím, a podľa nich len opakuje dokola "rozbíja to diskusiu".
    To je fakt hrozný problém, máš pravdu. Radšej nekonečné flamewary a stalking.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Právě. CLAVEN má v doubleignoru, řekněme, ADMIXe. Takže se navzájem nevidí. A kolemjdoucí se diví, když se konverzace účastní třeba PISKVOR, CLAVEN a ADMIX, proč CLAVEN reaguje jen na méně podstatné body zmíněné PISKVORem (který nechce opakovat to, co třeba lépe popsal ADMIX). Problém není v ne-konverzaci mezi C a A, ale v tom, že o téhle bariéře neví zbytek auditka, což v mnohostranné diskusi hodně vadí. A když se takových doubleignorů sejde víc, tak už to je fakt jako u blbejch na dvorku.

    TL;DR: doubleignore rozbíjí diskusi pro všechny *kolem* v auditku.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: V poslednich 30 mas min. 10 prispevku ty, a minimalne 2 lidi tady je nevidi, ackoliv na ty prispevky dalsich 5+ lidi reaguje. (to je ten protiargument)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PISKVOR: Veľmi ťažko mi môže protiargumentovať človek, ktorý je v doubleignore, lebo nevidí moje príspevky, aby s nimi mohol polemizovať, duh.

    Tebou popísaný problém nastáva práve pri použití monoignore, lebo ja príspevky polemizujúceho nevidím, ale on moje vidí, reaguje na ne a publikum sa čuduje, prečo ignorujem jeho argumenty.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CLAVEN: Jenom by mě zajímalo, proč neodpovídáš na ty protiargumenty, který tady padly, to je ignoruješ protože se ti nehodí? Aha, ty je nevidíš, páč jsi v něčím doubleignoru. (Tohle je ten hlavní problém double ignoru v kostce - byť tady a teď asi nenastal. "Asi", protože holt nikdo neví )
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: well, mám stejný pocit v této diskuzi, protože ten afektovany a arogantní Clavin mě má v double ignore :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CLAVEN: Ja se tady taky vyplacu, i kdyz uz to tu nekdo napsal.
    Jak jsi sam poznamenal, je to tady diskusni platforma, kam chodis diskutovat s desitkama cizich lidi.

    Mozna prochazis kluby bez ztraty kyticky, ale mne se pomerne casto stava, ze vlezu do diskuse, kde vidim 100 novejch, vidim 70 prispevku, a z nich 65 nedava smysl, protoze nekdo kdo me ma v double ignore rozpoutal diskusi, ktery se hojne ucastni, a lidi ve 2/3 pripadu reagujou na neco, co ja ani nevidim.

    Fakt vynikajici neco takovyho cist.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Využívam ho asi tak "hojne", že pred touto debatou by mi stačili na spočítanie všetkých userov v mojom double ignore prsty oboch rúk a a) ešte by mi aj nejaké zostali b) väčšina z dotyčných je tam už dlhšie ako rok a pol.
    Každopádne áno, vnímam to ako veľký prínos ku kvalite života, že sa s týmito jedincami už nijak nedostávam do styku, ak sa pýtaš na to.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Ano, akorat si nejak nedokazu vybavit, kdy, nebo spis jestli vubec, takovej NYX kdy byl. Ale prvni rok, dva byli prima, nez si na sebe lidi stacili vytvorit antipatie :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pokud ma double ignore mel prinest "lepsi" NYX, schazi mu IMHO dve veci:
    - Upozorneni na jeho aktivaci
    - nejakou formu zpetne vazby v podobe duvodu proc tak bylo ucineno, dejme tomu sadou checkboxu modelovych duvodu pro jeho aktivaci. Pak by si snad alespon mala cast ignorovanych uvedomila co dela spatne a v budoucnu se toho vyvarovala.

    CLAVEN: Ja myslim, ze vzhledem k tomu jak hojne Double vyuzivas, si ho dokazes obhajit za kazdou cenu a jedine na cem se v tomuhle tematu dokazem shodnout je, ze mame jiny nazor.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Ale jakého užívateľského komfortu, preboha? S výnimkou občasného double postu rovnakých odkazov (ku ktorým úplne v rovnakej miere dochádza aj pri mono-ignore) do toho nikoho nič a hlavne to žiadnu tretiu osobu nijak neobmedzuje.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Jak jsem ti jiz psal, zahod na chvili nihilismus a zkus na "problematiku" oboustraneho ignore nahlednout z obecne roviny uzivatelskeho komfortu.

    BTW pointa nebylo v prinosu ZYX , ale ze XYZ je od UVW oznacen za idiota na zaklade nepravdiveho tvrzeni.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    NOP: Ja stale zastavam nazor ze palce by meli byt plne anonymni. Opet jak pisu ve svem prispevku - zaporny palec si casto nedovolim dat prave z duvodu ze pak nasleduje reakce, ktera opet jen nici diskuzi, nebo postu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam