• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ESTEN: dlouho sem ignorelist nepouzival, ale musel sem ho nasadit kvuli nekterym extremne vyjetym a pomatenym jedincum, jejichz pritomnost a nazory me znacne iritovaly. takze to neni ani o tom nekomu ublizit, ale spis ochranit sebe.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ESTEN: to vubec neni o pomstychtivosti..proste nechces aby nekdo cetl tvy prispevky..resil je..reagoval na vsechno co napises..stalkoval te apod...Jak si myslis ze to funguje na twitteru..na facebooku..na instagramu..myslis ze kdyz si tam das nekoho do ignore/bloknes si ho tak vidi co pises?..muze te stalkovat a rozebirat vsechno co nekam hodis?..Muze tvy prispevky pastovat nekam na jiny diskuze..ukladat si tvy fotky aby je mohl pozdeji pouzit apod?...zkus si na nektery z tech platforem ignore pouzit at vidis jak tam funguje.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: takze kdyby byl jednostrannej ignore lip implementovanej, prestanes ten oboustrannej pouzivat?

    Ja si tipuju, ze ne. Myslim, ze vetsina z vas milovniku oboustrannyho ignore ho pouziva proto, ze tim muzete svy obeti tak trochu ublizit, pokazit mu tim trochu konzistenci nekterejch klubu, a to vam dela dobre.

    Vsechny ostatni duvody jsou pro vetsinu z vas, myslim, podruzny.

    Rad bych se plet, a nepochybne jsou vyjimky, kde to fakt dava smysl z jinejch duvodu, ale kdyz to tady tak pozoruju, vidim jen prizemni pomstychtivost.
    IKA
    IKA --- ---
    NYX: Prosím ako je to s používaním double ignoru?

    [ IKA @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja oboustranej ignore miluju a klidne bych za nej samotnej platil 500kc mesicne..a jestli mi na tenhle prispevek date nekdo minusek tak v nem samozrejme skoncite!..jak tvrdej vsichni ti dementi kteri si mysli ze kvuli nejakemu minuskovani mych prispevku v tom oboustranem ignoru sou :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    D1RABBIT: no, kdyz si vezmes jaky sracky jsou schopni nekteri jedinci vypoustet do virtualniho eteru, znas to fasiste na ukrajine, spanelsky dispecer, ktery chtel sestrelit letadlo s putinem, chemtrails, usa utajujici infosky o ufo a tak. nene, takovy informace fakt nepotrebuju a lidi, kteri je siri uz vubec ne. to mas stejny jako v offline realite, kdyz te nekdo v hospode sere, posles ho do pice a nebo si odsednes a kecy ignorujes. blby akorat je, ze se na takovyho debila musis divat, internet a online realita ma tu vyhodu, ze ignorovaneho uz nikdyv zivote neuvidis :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    IDLE: muzes, ale mam takovej pocit, ze ho stejne pak vidis v zalozce "posledni", vim bezpecne, ze s oboustranym ignorem tento problem odpada a ignorovane id prestane v mym virtualnim svete existovat.
    IDLE
    IDLE --- ---
    VYHULENY_UFO: Já teda asi nerozumím tomu, jak to funguje, ale když si tě někdo dá do jednostranného ignore, tak ty si ho už do jednostranného ignore dát nemůžeš?
    NOP
    NOP --- ---
    SWT: Tohle je přesně věc, kterou absolutně nechápu.. Mně taky nebaví číst spoustu věcí, co se tu objevujou a tak je jednoduše nečtu. Ignore k tomu nepotřebuju.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SWT: vek, uz sem duchodce a nemam tu trpelivost mladika povidat si s kazdym debilem a ani nemam zajem tolerovat teorie ocividnych pomatencu.
    plus ten cas... :D
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SWT: šetří to čas, značně.
    SWT
    SWT --- ---
    VYHULENY_UFO: Njn, co ti brání to nečíst i bez ignoru? Nedostatek sebekontroly?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    IDLE: prave ze ne, takovy alternativec si me da do sveho jednostraneho ignore, takze on me nevidi, ale ja vidim jeho sracky. to znamena, ze musi jit do oboustraneho ignoru.
    IDLE
    IDLE --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale na tohle bohatě stačí jednostranný, ne?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SWT: ani ne, od ty doby, kdy jsem zjistil, ze dost uzivatelu nyxu zije v alternativnich realitach budovane alternativnimi medii, oboustrany ignore se obcas hodi. preci jen nechces cist sracky z aeronetu, parlamentnich listu a jinych medii zamerenych proti bruselskemu fasismu a vrahum z wolstrytu. ja proste nemam rad ovce, ktery zerou zasmradly seno. taky se to hodi v auditkach o drogach, kdy si z dohledu odstranis lidi, ktery jsou uz drog zblbly a hlasaj nesmysly o samanismech, cakrach a tom, ze halucinace jsou pravda pravdouci.
    SWT
    SWT --- ---
    Ten (oboustrannej) ignore to je fakt komedie a featura, kterou nás NYX trollí, jinak si to nedovedu vysvětlit.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IDLE: jistě se to tak dá vyložit a není proti tomu moc co říci.
    IDLE
    IDLE --- ---
    HAWLIS: To je v pořádku, ne? Pokud může jeden člověk dát víc hlasů, tak nevidím problém v tom, že jedna možnost má dejmetomu šedesát procent hlasů a druhá osmdesát. Pořád je to procento hlasujících, kteří danou volbu zatrhli.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ok dík. není pak to zobrazení procent trochu mimo mísu?
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: Vic nez jeden hlas na osobu
    NOP
    NOP --- ---
    ESTEN: Já ti dal palec a šup, jsem v oboustrannym taky. A tak to na nyxu poslední dobou holt chodí.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: vidis, me si tam ted virik hodil za tohle: ESTEN. Oboustrannej ignore je zlo. Nyxi, prosimte, prehodnot to... at tenhle ignore klidne rozdavaj admini na zadost, ale do rukou labilnich a pomstychtivych jedincu VIRIKova typu tahle hracka proste nepatri.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam