• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    TOMMY69: ano, bylo to přes nyxdroid
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    KOMPAS: ja tohle pozoroval jen pres nyxdroid..
    NYX
    NYX --- ---
    KOMPAS: ? jak neodpovidaji kriteriim?
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    všiml jsem si, že při vyhledávání jsou ve výsledcích i starší příspěvky (např. 2005), které neodpovídají kritériím, dá se s tím něco dělat?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Wow, zajimavej bug: napsal jsem prispevek, dal preview, mezitim pribyly dalsi dva prispevky, tak jsem si je zobrazil, A teprve nasledne ten svuj odeslal. Zaradil se se starsim casem pred ty dva novy prispevky. Prijde mi, ze se zapsal do db s casem toho preview, ne odeslani.

    (Odkaz tady: [ ESTEN @ Věci Veřejné - Pane Bureši, omlouváme se! ])
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NAVARA: Odstup satane...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAWLIS: rozšíření Lazarus pro Firefox
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    co nějaká možnost uložení rozepsaného příspěvku? jednak kliknutím, ale také auto-save... uvažovalo se o něčem podobném někdy?
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    TOMMY69: díky. Škoda :\
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Ahoj, nedalo by se nějak graficky odlišit palec (nahoru/dolů), kde už jsem hlasoval? (Bohužel) se mi už stalo, že jsem chtěl lajkovat příspěvek, který už jsem dřív "opalcoval", čímž jsem mu naopak + body ubral. Stačila by jiná barva.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMAS3333: me treba nyx od dob pozvanek uz jako diskuzni server moc neprijde..spis jako misto kam do 90% klubu lidi chodej psat co meli v praci k jidlu nebo na cem byli v kine...to ze to nepisou do svejch statusu jeste neznamena ze to je diskuzak kde se bavis jen o vaznejch tematech..rekl bych ze nyx je presne na pomezi mezi tim redditem a treba facebookem s tim ze z redditu ma ten ignore a z facebooku oboustranej...At kazdej pouziva co je mu milejsi a prinosnejsi pro jeho user experience zejo

    Reddit Finally Introduces Full Block User Feature | The Mary Sue
    http://www.themarysue.com/reddit-block-feature/
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KOUDY: jo, ale facebook, instragram aj snapchat su socialne siete, nyx je diskusny server, skor by som ho prirovnaval k redditu nez k facebooku. Keby mal kazdy uzivatel svoj klub, do ktoreho by si pustal koho chce a bavili by sa tam ludia o vsetkom moznom, vtedy by to bolo jak FB.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOMAS3333: protoze ty rozdily mezi socialnima sitema se stiraj..vidis to na tom jak si facebook, instagram, snapchat apod kopirujou prubezne svoje featury...takze na nejakym systemu palcu na nyxu nebo na blokovani uzivatelu ci mobilni aplikaci ja osobne neshledavam ve 21 stoleti vubec nic divnyho
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    ja furt nechapem preco porovnavate nyx a facebook. Facebookovy profil je vase miesto, kde si mozete pisat co chcete a vytvarate si groupu "priatelov". Tak jak IRL si mozes vybrat koho vo svojom okruhu budes mat a koho nie.

    Nyx je diskusny server kde sa diskutuje v kluboch na jednotlive temy. Ked sa ti nepacia diskutujuci tak tam proste nechod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: tak na vsech modernich diskuznich platformach ho muzes hazet dle libosti a tim odfiltrovat lidi ktere proste nechces z nejakeho duvodu videt nebo nechces aby videli oni tebe..stejne jako muzes dle libosti hodnotit plusama a minusama prispevky...Ja na tom furt nevidim nic zavadnyho..spis me sere ze ten oboustranej ignore poradne nefunguje...Byl bych rad kdyz uz tam nekoho hodim tak abych tomu cloveku uplne zmizel ze zivota a nemohl reagovat ani na prispevky lidi kteri reagujou na me..nemohl by ty jejich prispevky hodnotit plusama ci minusama apod..To by chtelo jeste doladit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: je vhodné se nad novými fičurami zamyslet a někdy i říct "tyduma ne" a vrátit je - oboustranné ignore v dnešní podobě, kdy to může každý sázet dle libosti, je imo jednou z nich
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: Takze vam vlastne vadi ze se nyx vyviji a od tech starejch koncepci diskuzaku typu bbs..xchat..lide.cz..mageo apod se posouva smerem k tem modernim jako je facebook, twitter, instagram, kde je normalni hodnoceni prispevku plusama a minusama..stejne jako treba v diskuzich pod clankama na lupe, zive ci zahranicnich webech..ktery maj svoje mobilni aplikace..a kde funguje i blokace uzivatelu?..Radsi byste aby se nyx zasekl v roce 2005 nez aby sel s dobou?..srsly?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: to zcela chapu, taky ignore list extenzivne vyuzivam, ale rec je o rozdilu mezi normalnim a oboustrannym ignorem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: az před to "ZAROVEN" je to v cajku a nikomu dalšímu to neškodí... s tím potom, tu máme problém
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam