ano, poznali jste spravne, ze mluvim o ctyrkach a o dilbertovi, ale ten dotaz smeroval obecne, protoze se to casem muze dostat i nekam uplne jinam, boti pak muzou nenapadne sirit reklamu, propagandu nebo proste stvat lidi, kteri rucne vyhledavaji zajimavy obsah tim, ze to bude nahodne generovano
kdyz uz jste to zminili, tak o tarmaqove banu nevim, auditko jsme pred buhvikolika uherakama zakladali pro zabavu a tohle tu zabavu kazi, proto se vytvorilo pravidlo, z me neznameho duvodu se ke spravcovani dostalo prave to id, ktere je nejvic podezirano ze skriptovani a banuje lidi, kteri ho za to kritizujou ... jeden ban jsem mu vymluvil, ale od ty doby zas jede obvineni ze skriptovani a je tam trochu neprijemny dusno ... ale jak rikam, muj prispevek o tom nebyl, byl to jenom priklad ... zajimavosti je, ze se tam rucne delala tabulka vitezu, kterou ted take zpracovava nejaky skript, takze primarne proti tomu v urcitych pripadech taky nejsem ... ono kdyby byl opravdu tak chytrej, tak si da do skriptu urcitej nahodnej element prohry a nemame se o cem bavit, protoze na to opravdu nikdo neprijde
zajimavy mi prijde i prispevek do debaty od
TARMAQ: ze to nejde vysledovat ... jsem spis pokrocily uzivatel nez nejakej programator, tak me to prekvapuje ... je opravdu jedina obrana captcha a podobny veci?
co me asi nikdy neprestane prekvapovat je fakt, ze prestoze je to odborna diskuze a tema mi neprijde zas takovej nesmysl, tak vetsina prispevku jsou naky radobyvtipny rejpance nebo jiny pokusy shodit bud tazajiciho nebo cele tema ... obcas si rikam, jestli by mi s robotama nebylo lip nez s takovejma zahorklejma individuama, ktery jsou ochotny diskutovat jenom timhle zpusobem (asi mi na to nemusite odpovidat stejnym stylem, jen se zamyslete, co do sveta poustíte a proc ... znam nekolik lidi, kteri by mohli prispivat k odbornym tematum, ale presne kvuli tomuhle hnidopiskymu nastaveni lidi na nyxu sem nechteji chodit)