• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NOP: něco na tom je. Ale jsou individua, která jsou i pěkně pomstychtivá a zlá. A ta, když nevidí co píšu, alespoň běžně a musí se skrývat a dávat si pozor pod jiným nickem, aby se neprozradila a tudíž nemůžou tak moc psát pod ním... Nadělal jsem si tady zlou krev, něco mám na svědomí já, něco někdo jiný. Je lepší klid, když se nevidíme.
    NOP
    NOP --- ---
    VESPER_INDIGO: Hele a neni právě to, co píšeš důvod pro obyč ignore, ne ten oboustrannej..? Nechceš vidět výplody chorejch mozků, tak použij obyč ignoraci, ne? Double byl zavednej kvůli stalkování/flejmům přes půl nyxu a jinejm závažnějším věcem. Tedy alespoň dle slov adminů.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NOP: ať jsem klidně za fňuknu, ale mně palce dolů vadí. Nedávam je nikomu a nikdy z principu a sere, mě, když je dostávam já nebo někdo jinej za to, že druhej neni schopnej dostatečně prohlédnout a enbo je prostě debil, jak píšeš. Stejně tak mě zajímá, kdo mi ho dal stejně jako kdo mi dal palec nahoru. Protože s těma lidma se pak třeba jdu o to radši a líp bavit, na základě toho, že máme společný zájmy a preference.

    Double ignor používam k tomu, abych neviděl dementní výplody chorejch mozků, který mě akorát štvou. Jasně, že je přežiju a nemusim reagovat, ale stokrát nic umořilo osla. A taky některejm namyšlencům nebo potentátům či kozám neuškodí vědět, že si je dal další někdo do ignoru a dává jim tim najevo, co jsou zač. Rozhodně když mam dobrej den, tak mi jsou jedno, ale když mam špatnej - každej mívá i špatný dny - v takovou chvíli každej další debil navíc byť jenom větou přispěje už přes čáru. Tak jako sorry no, proti tobě nic nemam, ale mam jinej názor, jsem rád, že double ignor existuje.

    TRAGED: tak tohle by ale adresovalo mnohem líp třeba neexistence pozvánek a podobné jiné elitářství :D
    NOP
    NOP --- ---
    Osobně bych doubleignore zrušil a naopak rozšířil jednostrannej například tak, že ten, koho ignoruješ nemůže hodnotit tvoje příspěvky, a kupříkladu ti odpovídat, tj. viděl by tě, ale nemohl by na tebe přímo reagovat.

    Anebo to udělat jak píše PANDA_JE_MRTVA.

    Nebo třeba - když si tě někdo chce přidat do doublu, tak ti vyskočí notifikace s možností odsouhlasit (double aktivován), nebo naopak nesouhlasit (a zapne se jen jednostrannej).
    NOP
    NOP --- ---
    Double ignore je zlo. Už se tu budu opakovat, ale co..

    Jsem na diskusním fóru, abych diskutoval. Čím víc člověk diskutuje, tím víc je vidět a z logiky věci se i víc setkává s rozdílnými názory. Přijdou-li mi něčí názory hloupé a natolik mě obtěžují, tak použiju ignore. Nikomu tím neškodím, omezuju sám sebe, jelikož si tím tříštím diskusi.

    Jenže klasický ignore se přestal se zavedením DI používat. Myšlenka byla vskutku dobrá, ale to by musel mít každý uživatel trochu sebereflexe a nepoužívat ho na sebemenší projev nesouhlasu.

    Ti, co double ignore chválí, tak argumentují tím, že jim oboustrannej ignore dovoluje upravit si nyx k obrazu svému, tedy tak, aby jim vyhovovval co nevíc "a aby nemuseli číst hloupý názory kreténů." Ovšem ve chvíli, kdy se rozhodneš vložit si někoho do doublu, tak tím upravuješ nejen svůj nyx, ale dost zásadně i jejich. A v tom vidim ten problém.

    Já jako platící uživatel mam najednou z nyxu nepřehlednou změť příspěvků a obecně bych se měl líp, kdybych si založil normální basic ID (zadara) a uvidim toho víc, než teď. A ano, prémiovku platim hlavně kvůli podpoře chodu nyxu. Double nepoužívám a kdo mi dal zápornej palec mi je u prdele, takže jejich ukazování mam taky vypnutý. On se totiž, zdá se, double používá hlavně na ty, kteří dávají často palec dolů. (I když právě palce se zavedly proto, aby bylo možné vyjádřit nesouhlas a předcházelo se tím zbytečným flejmům).

    Trochu škoda, že se k tématu double ignoru odmítá vyjádřit sám Nyx.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Tak ono nejde o to, ze ma nekdo nekoho v oboustrenam ignoru, kdyz pominu rozbijeni diskusi, tak myslenka ktera stala za implementaci DI je v jadru dobra, ale bohuzel, cesta do pekla je dlazdena dobrymi umysly a jak se ukazuje, tak plati i v pripade DI to plati dvojnasob. Ma to byt nastroj na obranu, ktery je ovsem zjevne zneuzivam k presne opacnemu ucelu. A neni se ani co divit, ze to pri jeho spousteni nikoho nenapadlo. Kdo by taky cekal, ze se najde nekdo, kdo si do DI da pulku NYXu, aby je pak cetl z MultiID,
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    TRAGED: mno, já to myslel spíš jako vtip. bylo by to asi náročnější než jakákoliv jiná úprava, páč by to systém rozbilo ještě víc.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Každá středa by měla být dnem, kdy se všechny ignore budou chovat, jako by nebyly nastavené!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: :-) Zajimava myslenka, jenze to, ze si te nekdo prida na DI list se dozvis jedine tak, ze najendou zmizi jeho prispevky, cehoz si muzes, ale taky nemusis vsimnout, protoze zadnou notifikaci o tom, ze jsi byl pridan na neci Ignore list se nedozvis.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    a co premiová featura Zakázat možnost přidání do oboustranného ignore.
    "Tento uživatel si nepřeje, aby byl zařazen do oboustranného ignore listu. Pro přidání do listu použijte základní funkci ignore." :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VYHULENY_UFO: Ovsem ze je. Jenze clovek ktery tohle dela urcite nema jen jednoho MultiID. Navic, dokazovani neceho takoveho neni uplne snadne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRAGED: udat multaka a zrusit mu ucet, ne? neni to proti pravidlum mit vice id?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Double ignore evergreen, aneb proc tahle featura naprosto a zcela selhava a opravdu by mela byt odstranena, nebo alespon vracena do puvodniho rezimu nastavovani pouze adminy. Krome obvykleho rozbijeni diskuzi se vynoril IMHO mnohem vaznejsi problem. Jak se ukazalo, jsou zde ID, ktera skrzeva Oboustrany Ingnore skryji sve pripevky, avsak zkrzeva multiID sleduji co jimi oboustrane ignorovani "delaji". Cili featura obecne zavedena proti stalkingu atp, tento naopak vyrazne ulehcuje.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: přitom je to tak snadné... :o

    [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    NYX
    NYX --- ---
    TRAGED: Vsichni musi
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TRAGED: mam
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Pokud nemáš premium verzi, tak musíš počkat na reindexaci fulltextoveho vyhledávače.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ADMIX: ref*esh uz tu dlouho nebyl
    KEJML
    KEJML --- ---
    DRAGON: Chvíli trvá (myslím max 15 minut) než je příspěvek zaindexován a tím pádem dohledatelný
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja bych se zas rad zeptal na to jak funguje vyhledavani. nejak tomu nerozumim. napisu nekam prispevek, odeslu, do 'prispevky od' zada svoje id, do 'obsahujici text' zadam libovolny slovo z toho prispevku a nenajde mi to nic. Jak to funguje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam