• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARALD: Oboustranné zahrnuje automaticky ban do pošty.

    Obzláště na kok*t to je, když v dané diskuzi nepoužívají někteří reply - ani nevíš, že tam někdo další příspívá. A tak se tam v lepším případě vedou dvě různé diskuze na jiná témata (na základě stejných postů), v horším tam "ta druhá" skupina mele z cesty. Super featura na diskuzním serveru.

    K vidění především u aktivně přispívajících a oboustranně ignorujících.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    HARALD: jak, kdyz me ma v ignore? ;) A jina, lepsi otazka: proc bych se mel doprosovat? Proc naopak zadosti o double ignore nejsou schvalovany adminama? Vzdyt by to vyresilo 99% skod, ktery DI pacha, a nijak by to nesnizilo jeho ucinnost v pripadech, kdy opravdu pomaha.
    HARALD
    HARALD --- ---
    ESTEN: Napiš mu, ať DI zruší.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ESTEN: ja nevim, neprozival bych to, uz sem na internetu fakt dlouho, aby si zadelaval na vredy kvuli nejakymi idecku.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: jak to souvisi s tim, ze kvuli jednomu dementovi mam obcas rozbitejch par klubu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ESTEN: ja bych se tim netrapil, preci jen si na internetech, kde miva online pratelstvi kratkou zivotnost. staci se pohadat v nejakym debilnim auditku.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ANARCHY: porad mi, prosim. Co mam delat ja, kdyz mi jedno id s krehkym egem dalo double ignore za to, ze jsem s nim nesouhlasil (ironicky prave ohledne double ignore)? V nekolika mych oblibenych klubech obcas prispiva (a ne spatne) a mne tim mrvi celou debatu. Co muzu ja a ostatni v moji situaci delat? Zalovat adminum v nadeji, ze double ignore zrusi? Nebo si pro dany kluby vytvorit multi id a riskovat, ze od tebe nebo jinyho admina dostanu ban? Nebo se s tim holt musim smirit?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    fungujou vam ankety? me to po zahlasovani ukase jakoby prazdnej post a pri reloadu diskuze se anketa objevi znova nevyplnena..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SALO: dík za představu králíka v šatičkách a vyzývavém make-upu :) takhle na noc :)
    SALO
    SALO --- ---
    KID_MCHUTT: asi nosi prilis kratke saty a vyzyvavy make-up. moze si za to sam!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: jo a pak mam v ignorelistu dementy, kteri neumi cist a prestoze mam na profilu napsany, ze drogy neprodavam, dochazeji nejakym zahadnym myslenkovym postupem k tomu, ze bych mohl prodavat a pisou mi, jestli bych jim neco nesehnal.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    D1RABBIT: tak na to se dá říct jediné - halt blbej den :) chápu, že to může být nepříjemné, když tě do DI naháže víc lidí, ale tak co s tím, že jo...

    možná jim k tomu nezavdávat příčinu? (i když popravdě nechápu DI na základě klubů o hrách, zjištěních a podobných blbostech)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: ale možná jsem jenom zbytečně paranoidní.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    VYHULENY_UFO: chápu. popravdě mi třeba nevadí, že nějakej koudy si mě přidal do DI, po tom, co jsem vcelku trefně argumentoval na jeho nesmyslný prohlášení. ale co, přejdu i rozbitou diskuzi.
    ale stalo se mi, že mě v poště otravovalo jedno id, ať mu o sobě něco napíšu, pak noční zprávy, otravoval celou dobu, nešlo to po dobrym, tak jsem ho poslal, s prominutím, do prdele, on si mě přidal do DI a bůhví co o mě teď píše... nevim a nedozvim se.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    D1RABBIT: v pořádku, ať existují, ale já se jimi obtěžovat nenechám. A to ani v RL, ani tady.
    NOP
    NOP --- ---
    VYHULENY_UFO: Díky za fundovanou odpověď, když už jsi měl tedy potřebu na mě reagovat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    D1RABBIT: je tu i odpad, se kterým nechceš nejen diskutovat, ale taky nechceš, aby viděl, co píšeš ty. Není takových lidí mnoho, ale jsou tu a co s takovými....?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: nevim, ja mam v ignoru jen opravdovy idioty, nejaky cleny strany svobodnych a pak par priznivcu konspiracnich, lhavych medii, tedy pardon alternativnich sracek, protoze uz sem prilis star, abych debatoval o srackach na ktery ma uz davno nazor hotovej.


    NOP: to je romanek, uplne sem si pobrecel a samym dojetim mi navlhl kapesnicek. no, mas to proste stejny jako kdyz cikan prijde do skinhedsky hospody a zacne mekotat cosi o svych pravech.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    VYHULENY_UFO: jenže tady si přidávaj lidi do DI i po jednom mínusu a ne nějaký pedofilii.
    NOP
    NOP --- ---
    VYHULENY_UFO: Již po několikáté - tohle řeší obyč ignore. Tady jsi na DISKUSNÍM serveru, kam může přijít kdokoliv, kdo projde registrací (a odsouhlasí pravidla). Tzn. jdeš diskutovat a tedy tak trochu s kůží na trh - chceš-li diskutovat, tak to všichni uvidí. Pokud tě někdo sere a chceš-li si jak říkáš chránit duševní zdraví, tak použij obyč ignore - tím omezuješ jen sám sebe.

    On si to tu totiž každej plete s FB a podobnými servery, kde si skutečně můžeš vybírat s kým se chceš bavit a s kým ne. Jenže FB a ostatní nejsou diskusní servery. Nyx naopak ano. Tady prostě nemá doubleignore co dělat. Jsi-li citlivý jedinec, co nechce, aby ho ostatní četli, tak nepiš. Jsi-li prostoduchý a nestačí ti filtrovat příspěvky klasickou cestou (vidim idiota - nečtu ho, posunu stránku a čtu ostatní), tak použij jednostranný ignore.

    To, že si myslíš o někom, že je tupec a nechceš ho číst, ještě nutně neznamená, že on tebe taky číst nechce. Sere-li tě, použij ignore, ale jakym právem ty rozhoduješ o tom, že někomu rozkurvíš diskusi? Odpovím si sám - právo na to máš, jelikož to nyx umožňuje. Což je ta absurdita tohoto DISKUSNÍHO serveru. Toť oč tu kráčí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: a upa nejvic jsou idioti, kteri se akorat zmuzou na to, ze umi cist a precist s i muj nick, takze okomentujou cosi o ignorelistu a sami se dobrovolne schovaj.

    no jako myslet si, ze internety jsou totez co realny zivot... no ja nevim :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    D1RABBITjenze nejsme v realnem svete a v realnem zivote, ale nybrz na internetech, prober se.
    a co se tyce ignorovani, to mas tezky, onehda mi rikal znamej, kterej sedel dva roky na vazbe, ze kdyz k tobe daji prcackare (toho co ma rad maly chlapecky a holcicky), tak si s nim pratelsky nepokecas, nedokazes ho ignorovat a radeji si pozadas o prelozeni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam