• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AETHER: Možný kdyby Nyx alespoň zareagoval, jaké varianty, kdy zhruba, kdy budou hotové video-noautoplay tagy,... prostě kdyby to tu neignoroval.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: jop..to by mi treba u NOPa uplne stacilo..Nejsme v zadnym sporu, ale ta ikonka mne brutalne drazdi a vypnout jdou jen globalne..ale dam si ho do normalniho ignoru a bude to ok..:)
    SALO: Tak lidi resej to co ctou..to je normalni...Me se na to ptaj i treba na srazech nyxu..nekam prijdu a hned..tyvole koudy cetla sem tohle a tohle...a ja rikam..co to je paneboze za picovinu?..Proste kdyz te chce nekdo pomlouvat, tak te pomlouva..v tom mu zadnej DI nezabrani..DI je ale dobrej v tom pripade, ze tu skupinu hateru/trollu/internetovejch silaku atp..jak to rict.."netriggerujes" svejma postama..vis jak to myslim?..Proste napises do klubu co vas potesilo "potesila me dovolena na ktery sem byl tady a tady"...to samy tam muze napsat 100 lidi a dostanou 100 plusiku a vsechno je vklidu..napises to ty a vyskace tam skupina 20 hateru a je z toho flame...kdyz to hateri cist nebudou tak nebude flame a klid na obou stranach barikady..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    add blikajici ikonky pro epileptiky, to by se docela hodin ignorelist na ikonu...
    SALO
    SALO --- ---
    KOUDY: mozno by si si mal pre klud svojej jemnej duse dat do ignore ludi, ktori ti stale pisu, ze ta niekde niekto riesi a ohovara.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AETHER: A tak ja bych rekl ze to neni uplne flame...ale spis diskuze kde se vyjadruji jak uzivatele DI kterym vyhovuje a vitaji ho..tak jeho odpurci...Cili imho naprosto v poradku ne? :))
    AETHER
    AETHER --- ---
    Já vím, že je DI citlivé téma, ale řekla bych, že další diskuzí Nyxe ke změně nedovedete, spíš naopak. Jako admini vidíme velký přínos DI, chápeme nicméně, že to dost ovlivňuje čitelnost diskuzí, takže toto téma neignorujeme, ale jsme si vědomi, že to nemá žádné dobré řešení. Návrhů, co s tím udělat, je několik, nemyslím, že by se DI úplně zrušil, ani že by se vytvořil mechanismus "schvalování". Každopádně fakticky se s tím nedá dělat nic, dokud Nyx na to nebude mít čas a chuť a tu flamem na toto téma v tomto klubu zrovna nepodpoříte.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: Hele ty se tam vzdycky nejak ocitnes ani nevim jak..asi me podvedome sere ta tvoje blikajici ikonka ze ktery me bolej oci a jen se prekliknu..takze misto normalniho ignore tam necham zasrtnuty to policko "ignore each other"

    a ne..ja zadny flamy nerozpoutavam..Neseru se lidem do jejich nazoru a zivota..neseru se karkulce do jejiho stylu oblikani nebo monroe do jejiho stylu liceni nebo par nyxackam do toho ze je sukala pulka nyxu...Ale z pohledu uzivatele kterej tu zazil plno flamu ti muzu po letech pouzivani normalniho ignore a letech pouzivani DI potvrdit, ze DI funguje a je skvelej...to samy ti potvrdi treba id karkulka...kdyz si tu na tebe zasedne skupinka trollu a rozhodnou se te virtualne sikanovat..tak je DI proste nejlepsi volba...zkus si vlezt treba do auditka bulvarni nora a vyfiltrovat si tam nick koudy a uvidis ze me tam neustale urcita skupinka lidi resi, pomouvaji me a urazeji..pritom ja do toho klubu ani nemam pristup..nemuzu se nijak branit ani reagovat...vetsinu z tech lidi sem ani nikdy nevidel...ale porad mi nekdo pise.."hele zas te tam resej".."hele zas te tam nekdo pomlouva"...a ja s tim nenadelam nic...Delaj to ale jenom v tom jednom klubu (alespon myslim)...kdybych si je vyndal z DI a mohli me prispevky komentovat po celem nyxu tak je tu z toho zas vsude spousta flamu..

    a uz sem to tu srovnaval s facebookem...na facebook si pises statusy..stejne jako na home nyxu si pises statusy..zaroven sou na facebooku diskuzni skupiny a fora kde diskutujes...a kdyz te nejakej diskuter obtezuje, nebo ho cist nechces..tak si ho proste bloknes...a mas klid..to same je i na nyxu a nyx by nikdy nemusel zavadet DI, kdyby jen normalni ignore stacil..na nektera idcka bohuzel nestacil a proto je DI skvela featura.
    NOP
    NOP --- ---
    A co si budem povídat - na šíření pomluv je právě nejlepší DI použít. Pak můžeš pomlouvat koho chceš a obrana proti tomu neni. Takže stále nevidim pádnej argument pro jeho užití. A argumentovat tim, že to brání flamu, zvlášť když sám píšeš, ze je v podstatě sám rozpoutáváš je už uplně mimo.
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Zní to hezky (ani ne), ale třeba mě už sis dal 2x do DI za blbej palec dolů. Teda předpokládám, jelikož na tebe teď reaguju asi podruhý v životě, takže kvůli komentům to být nemohlo. Tvůj životní styl je mi u prdele a pomluvy o tobě nepíšu. A jelikož píšeš do většiny auditek, která sleduju, tak mě tvůj DI dost obtěžuje, protože ty diskuse jsou pro mě pak nečitelný atp. Čímž chci říct, že si evidentně nedáváš do DI jen ty, co tě pomlouvaj, píšou náckovský názory a jiný věci, o kterých se zmiňuješ.

    Tohle neni FB, instagram ani podobná sociální síť. Tohle je diskusní fórum, což je to, co se ti ADMIX snaží naznačit..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SITH: Jen sem ten muj psiepvek smazal, protoze sem tam mel asi dve chyby a nahodil ho znova.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADMIX: Ale je..nevim jak dlouho ses na nyxu..ale normalni ignore nic nevyresil..dam ti treba priklad za sebe jo?

    Hadal sem se tu pred lety s lidma o picovinach...plno lidi nema rado muj zivotni styl a ja zas nedokazu nereagovat na nejaky dementni komentare, takze tu bylo plno flamu..coz si urcite pulka nyxu pamatuje...Resil sem to hodnekrat tim, ze sem si ty lidi dal proste do NORMALNIHO ignore...takze ja sem nemohl videt co oni pisou, ale oni videli co pisou ja....Dopadlo to tak, ze mi plno lidi psalo "hele oni te zas pomlouvaj".."hele oni te tam zas resej..proc se nebranis?"..."hele je pravda co ten a ten pise v komentari na ten tvuj prispevek?"...etc...Proste ignore je na nektery lidi uplne k hovnu a vubec nepomaha, protoze ikdyz ty nevidis ze ti komentujou prispevky, tak to vidi ostatni a ty se tomu pomlouvani nebo trollingu (rikej tomu jak chces)...nemuzes nijak branit....Ignore teda funguje na demety, kteri podle tebe pisou sracky, ale jinak s nima nemas zadnej konflikt..Jenom je proste nechces cist...treba id Jugi..nebo ten brdskej tramp....Pak je tu ale skupina uzivatelu, na kterou normalni ignore nefunguje a za ta leta se ukazalo ze oboustranej ignore jo...alespon v mym pripade....Sice obcas nekdo breci ze ho tam mam a ze sem si ho tam dal urcite za jeden jedinej minusek nebo podobny sracky...ale jinak je imho na nyxu v poslednich letech zase svatej klid.
    SITH
    SITH --- ---
    pokročilý uživatelský komfort?


    NOP
    NOP --- ---
    SITH: V tom případě ti to funguje tak, jak to fungovat má. Vítej na diskusním serveru!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOUDY: Ne, neni, ale pokud to nevidis, tak nema smysl se o tom hadat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADMIX: Vzdyt je to jak na facebooku, twitteru nebo instagramu..proste mam svuj ohruh lidi ktery ctu a oni ctou me a kdyz nekoho chtit nechci kvuli jeho nazorum a zaroven nechci aby on cetl me, mohl me resit za mejma zadama (protoze na to normalni ignore nefunguje)..apod..tak je oboustranej ignore bozi volba...Nejlepsi funkce nyxu....Diky ni ubylo o 90% flamu a hadek a diskuze sou zas konecne vicemene odborny jako pred 10ti lety.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADMIX: tak kdyz mam v booku pres 300 klubu tak je jasny ze sem vsude...proc se ptas?..nekdo tu zas breci ze se vyjadroval jak curak tak sem si ho dal do ignore?..Kdo to je?..jugi? nebo jeho holka digitalis?..nebo nacek brdskej tramp? ci nekdo jinej?..praskni mi to do posty pls :*
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOUDY: No lidi se tu ptalo hned nekolik :DD
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LUCIEN: Koudy je vsude!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Je tu i Koudy? Nejak ho nevidim!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ach jo, tenhle diskusák je úplně mrtvej... Poslední příspěvek z října...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam