• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANARCHY: presne tak.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Taky si davas do ignoru hned kazdeho, kdo dela neco co se ti nelibi, nebo se ho nejdriv pokusis na na tuhle skutecnost upozornit? A co si budem povidat, od Koudy neni uplne bezkonfliktni typ a kdyz je na druhe strane nekdo podobne smirlivy tak by mel zasahnout spravce auditka.

    tl;dr; DI je naprosto nesystemove reseni, jdouci primo proti zakladum diskuzniho serveru. Je to vec, kdy par nihilistu znici diskuzi vsem a to ne proto, ze by to opravdu potrebovali, ale protoze muzou. Pritom na vsechno ostatni tu nastroje byli od sameho zacatku. Misto zavadeni samoobsluizneho DI se melo vice apelovat na spravce verejnych auditek.
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    ANARCHY: A vyřeší DI to, když tě tvoji haters mohou za tvými zády dále pomlouvat? Zřejmě asi ne.
    NOP
    NOP --- ---
    ANARCHY: Je to tak. Ignore je v pořádku, double ignore nikoliv.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Ano, takze ti, kterym se nelibi co Koudy nekam postuje, tak by si ho meli dat do jednostranneho ignore misto toho aby na nej vsude mozne utocili - pak by si ani Koudy nikoho nedaval do DI, ne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ... ale mozna to je ucel, protoze NYXe uz to nebavi a mozna i stve a uz jen ceka az pocet DI prekroci nadkriticke mnozstvi, takze skoro nikdo nikoho neuvidi. Pak aktivuje premiove funkce vsem,takze uz ani ten zbytek nikoho neuvidi a rok nato proda domenu nejakemu nocnimu podniku z Ve Smeckach.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: A to je prave tve zakladni nepochopeni problematiky. Pletes si to tu s blogiskem a facebookem. NYX je je diskuzni server a ne Web2.0 nesmyl. Tady je uplne opacna filosofie nez jakou ty oceklavas. Zatim co na jmenovanyh si ty vybiras koho budes cist, tak na diskuznim serveru - jakym NYX je, naopak ctou vsichni vsechno a vybras si koho cist nechces, pocinaje vyberem sledovanyuch auditek a IMHO by to melo koncit jednostranym ignorem z tve strany. Proc? Protoze DI sprazene se skryvanim reakci uplne nici diskuzi, cili jde zcela proti ucelu celeho NYXu a kdyz si zaprehanim, tak si vlastne reze vetev sam pod sebou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Ano..mam radost kdyz si po tezkym projektu neco dopreju...jestli to nekomu vadi, tak me..nebo treba instagramovej ucet leose marese sledovat nemusi..Na nyxu je na to super funkce jmenem ignore..ja taky nejsem nasranej na lidi ktery svy penize utratej treba za dovolenou nebo za hradni svici..kazdej at si dela co chce ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: takze uplne normalni veci, nic zvlastniho, normalni potreby normalniho chlapa. ale jasny chapu, tady v ty premire pubertalnich uzivatelu se sklony k alternativnimu uvazovani, to muze docela sranda. :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    "mam rad holky, auta a hodinky a rad to davam na odiv" .. FIXED! NZ :-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    To jsem se chtel adminu zeptat - Jak presne funguje "Schovavani reakci? To ze jsou mi schopvavany reakce na toho kdo me ma v DI jsem uz zjisitl, funguje tyo pro nej stejne? Tzn, ze prispevek reagujici na nekoho, koho ma v DI se jemu taktez nezobrazuje?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    lol
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VYHULENY_UFO: mam rad holky, auta a hodinky a nemam rad lidi co nemakaj, zavidej a fetaky..tak to tu bylo plno let dost komplikovany no..ale pak nastal exodus nekterejch idcek zpatky na cyberspace a zbytek vyresil DI, protoze je skvelej :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: ale je za ně spousta koksu a mulatek :o
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    peníze jsou kryptofašistický
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: co si vlastne tem nebozakum na nyxech udelal, ze si kolikrat jeste vetsim centrem diskusi nez pan vyhuleny_ufon? To ty mistni alternativce a priznivce "vseho jinak, ale hlavne ne normalne" tolik sere jenom to, ze si umis vydelat? Vzdyt je to normalni, ze clovek nechce bejt chuda spina nebo pomatenej hipisak s mozkem vymletym od psychedelik.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LODBROG: nic prosimte..ona je jen paleckosberac...sama umi cist, tak vi ze tu fukci DI vychvaluje i vyhuleny ufo, claven a dalsi lidi...Jen si vybrala zrovna nas dva, protoze se ji to hodilo do prispevku..coz ty palecky jen potvrzujou..zbytecny resit :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HANNA: Opravdu? Rozveď to - jak to vypovídá o užitečnosti funkce?
    Koudy a Lodbrog jsou kdo?
    Někdo kdo nemá právo mít názor na funkce nyxu nebo ho říct? Nebo je využívat?
    Měřítko je tady že někoho nemáš ráda, jo?

    Povídej, hořím zvědavostí.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VYHULENY_UFO: jeden z důvodů, proč jsem je vypnul.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HANNA: a lajkujou to ti nejvetsi odpurci, kteri sou nasrani ze do nekoho prudili, tak si je do nej dal :D..klasika..mam rad vesmir v rovnovaze:)
    SITH
    SITH --- ---
    AETHER: ale čas mi každý rok napsat že mi dochází premiovka si najít umí :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HANNA: zkus si procist diskuzi nize..mas jich tu trochu vic..;)..ale dobrej trolling..chvalim.
    HANNA
    HANNA --- ---
    myslím, že o užitečnosti a prospěšnosti DI dost vypovídá i to, že jeho hlavními zastánci jsou koudy a lodbrog
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Asi půjdu do tripleignoru, ale proč někdo spravuje server, když na to nemá dlouhodobě čas, peníze, počasí whatever? Kdy naposledy jsem v tomhle klubu četl něco jiného než

    - je to zbytečná funkce
    - nyx nemá čas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam