• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SWT
    SWT --- ---
    ANARCHY: řekněme, že na diskusním serveru je normou a očekáváním (tedy alespoň IMHO), že v audítku by měli všichni mít rovný přístup ke čtení příspěvků. Ti, kteří nenasrali admina, tak by měli mít přístup i k psaní příspěvků. A ty, který megaserou admina dostanou banánek.

    Ano, nikde to není explicitně řečený, ale je to normální a očekávaný stav na diskusním serveru.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DRAGON: Ale WTF pocit porad zustava.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOUPLE: nemyslim si. Spis mam za to, ze tito lide tvori 25% textu, nikoliv kontextu :-) a v tom je sakra rozdil :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Obvykle si toxicke flamy do bookmarku nedavam, ale budu na tebe myslet.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: A mas konkretni priklad (idealne link) na nejakou takovou diskusi?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Jinak řečeno, je to modelová situace kdy DI dokonce flame nepřímo zapříčiní.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Pokud si pod vynadano představiš cca 30+ úplně zbytečných, povětšinou velmi toxických příspěvků na které nikdo neni zvědavý a tak mas pravdu.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: No, mel jsem za to, ze nekdo byl v nejakem klubu zabannovan (ne na celem nyxu), kdyz jsi psal jak nekde nejaci (nejspis) spravci za duplicity krizuji...
    Takze mam to tedy chapat tak, ze Ti vadi, ze nekdo ma od nekoho DI, a Tobe vadi, ze pak od nekoho dostane vynadano za duplicitni prispevek?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOUPLE: ses na postu..dal si mi ban do klubu kterej sem spoluzakladal..normalne tam prispivam a nikdy sem tam neporusil zadny pravidla..a kde me navic normalne muzes cist a vidis moje posty protoze tam ses spoluspravce...ses magor?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: Má mne v DI několik ID, se kterými jsem nikdy nebyl v kontaktu a další, kterým jsem něco napsal naposledy 2013, na udělená mínuska se nepodívám; tedy bez jakéhokoli flame, stalkování či podobně. Někteří jsou pasivní, takže stejně žádná změna, pár jich je ale aktivních a diskuze to rozbíjí...
    Bránění flejmu je určitě užitečné, proč tedy ale oboustranné DI není schvalované (třeba adminy), jako původně? Fungovalo to, flejmům kde se někteří uživatelé nebyly schopni domluvit to bránilo - a nedocházelo k bezdůvodnému nadužívání (protože to nešlo :)...
    Nejde o křehké ego, jde o rozbité odborné diskuze, bez zavinění z mé strany a někdy i bez možnosti to poznat, není tam ani žádná indikace "ignorovaný post", tedy že ostatní nemelou z cesty.
    ANARCHY: Vzpomínám si třeba na Nextgen, kde je to díky používání reply aspoň poznat nebo rok-dva dozadu Fitko klub, kde díky nepoužívání reply tam dlouho nešlo poznat, že tam nemele pár ID z cesty, ale přispívá tam podobný uživatel DI. A protože jsme tam dva reagovali na stejné příspěvky ale v jiném kontextu, bylo to opravdu "zábavné".
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    KOUDY: posta
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Zabannovan?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOUPLE: a proc si mi dal bezduvodne ban v auditku "Utulek štíhlých...hubených...vychrtlých žen/mužů (+fotogalerie)" kterej sem pred lety zakladal..leta tam prispivam a nikdy sem tam zadny pravidla neporusil jelikoz to je obrazkovej klub?...Ikdybychom se meli v ignore tak ty jako spravce klubu me posty stejne vidis. Nemas je skryte...Co je zas tohle za zbytecnou osobni mstu?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Kdo konkretne byl kde konkretne zabannovan za duplicitu zpusobenou DI?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ANARCHY: napr. duplicity v gifech (coz samo neni specifikum zpusobeny DI, ale i klasickym ignorem) a v dalsich img klubech
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Z nedávné doby mě napadá třeba tahle, ta je mistama moc vyipná. Zmíněný Nextgen a herní kluby obecně jsou často peklo plné toxických ID, která za duplicitní post křižují vic než za Hestekor ve Vysmatejch atd.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Ne. Smesny si ty. Cela adaptace se nejmenuje DI..to za tim maximalne vidis ty. Adaptace znamena pozvanky..adaptace znamena ruzne featury jako zalohy posty...palce dolu/nahoru..mobilni appka a 50 dalsich veci..Chapu ze ty sis vybral jednu, ktera tobe konkretne vadi..Nekomu dalsimu tu zas vadej pozvanky (treba me)..nekomu zas vadi ze sem nemuze vkladat pornogify do verejnych klubu..etc...To co tobe vadi, ja beru jako jeden z nejvetsich prinosu nyxu za posledni leta diky kterym ubylo o 90% flamu a zaroven zas nekdo dalsi bere pozvanky jako nejlepsi vec...Jen ti tu proste a jednoduse rikam trochu jinej pohled na celou problematiku...Ty kdybysis clavena/nebo on tebe...do toho oboustraneho ignore dal..tak se taky nemusite hadat na 100 prispevku v klubu o hrach a mate klid...To je presne vec kde ma ten ignore smysl.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: A celá ta adaptace se jmenuje DI. Promiň, ale teď už jsi směšný.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Prosimte my nesrovnavame veskere diskuzni platofmy do detailu...Ja ti mezi nima naznacuju urcitou podobnost. Nyx se prizpusobil 21 stoleti a tomu co nabizeji ostatni diskuzni platformy. Nyx byl neco na zacatku. Diskuzni server. Potom se nejak vyvinul v prubehu tech let..do pozvanek..do DI..do vkladani obrazku..do mobilni appky a do spousty dalsich veci...Mohl misto toho zaniknout jako treba mageo..nebo zakrnet..jako treba hofyland...ale nyx to podle me udelal nejlepe jak mohl a adaptoval se pro diskuzni server 21 stoleti....Lide kteri na nyx chodi 15 let jako ja muzou rikat..pozvanky to tu cele zkurvily...lide kteri na nyx chodi 15 let jako ty muzou rikat...DI to tu cele zkurvil..pak tu budou dalsi desitky/stovky lidi, kteri tu sou 15 let rikat..diky pozvankam tu mam plno pratel..diky DI je pro me nyx prijemnejsim mistem apod..proste co clovek to nazor..

    stejne tak sem ti vyvratil tvoje tvrzeni ze nyx neni facebook a nejsou tu vykriky do tmy nebo fotky jidel tim...ze ty kluby tu samozrejme sou...A ty mas svobodnou volbu do jakeho klubu budes chodit a koho budes cist..Stejne jako ja mam svobodnou volbu chodit do jakeho klubu chci...cist koho chci a zaroven si urcit kdo bude cist me - pokud tu ta featura je...Kdyby tu nebyla..tak se hadam s 10ti trollima idckama furt dokola...Sam vis jak to chodi v tom half life klubu kde sou mnohdy hadky na 100 prispevku a taky se nedavame navzajem vsichni do ignore..nebo vetsina z nas...ale dokazu pochopit ze kdyz se treba s clavenem vy dva hadate dlouho a serete se..tak je pro vas ten DI idealni volba..

    ano ja poradam poradatele - majitele klubu..aby s temi lidmi kteri napadaji moje posty a chteji vyvolat flame vyhodil/dal jim ban/RO...Co mam ale delat, pokud mam ten klub kam chodim rad, ale majitel tam byl naposled treba pred sesti lety a klub nema zadneho spoluspravce?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NOP: No, ze nekdo koho ma vic lidi v DI ma diskusi rozbitou, to chapu, ale TRAGED zminoval situaci kdy tu diskusi maji rozbitou i nezucastneni divaci, protoze se tam opakuji dotazy a podobne, a prave priklad neceho takoveho mne zajimal - protoze ja si nejsem vedom toho, ze by nekde i neco podobneho delalo potize v mire ktera uz neni zanedbatelna
    ("DI zpusobuje naprosto nesmyslne diskuze plne duplcitinich postu a nesmyslenych reakci. Dela v ocich nezasvedcenych blazny z tech co reaguji na jiz zodpovezene, nebo vyresene, protoze si je nekdo dal do DI, coz oni ani nevedi atd. atp.")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam