• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    ANARCHY: napr. duplicity v gifech (coz samo neni specifikum zpusobeny DI, ale i klasickym ignorem) a v dalsich img klubech
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NOP: No, ze nekdo koho ma vic lidi v DI ma diskusi rozbitou, to chapu, ale TRAGED zminoval situaci kdy tu diskusi maji rozbitou i nezucastneni divaci, protoze se tam opakuji dotazy a podobne, a prave priklad neceho takoveho mne zajimal - protoze ja si nejsem vedom toho, ze by nekde i neco podobneho delalo potize v mire ktera uz neni zanedbatelna
    ("DI zpusobuje naprosto nesmyslne diskuze plne duplcitinich postu a nesmyslenych reakci. Dela v ocich nezasvedcenych blazny z tech co reaguji na jiz zodpovezene, nebo vyresene, protoze si je nekdo dal do DI, coz oni ani nevedi atd. atp.")
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    DRAGON: a chytas kontext? Protoze tihle tri lidi tvori klidne 25% diskuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NOP: jsem zasadne proti a nesouhlasim :) mam presne tyhle tri v ignoru a kdyz vynecham tu kravu co tam v posledni dobe spoiluje, tak je to tam skvely, mne se moc ulevilo. Pres ty nadavky (claven), machrovani (koudy) a tisiciradkovy vseznallkovy nesmysly (virik), byl klub necitelnej. Ted mam klid.
    Takze hlasuju proti zakazani DI!
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    NOP: stejna zkusenost (az na Clavena), spolehlive rozesrana diskuze
    NOP
    NOP --- ---
    ANARCHY: Pro mě třeba tahle: [ NEXTGEN pyčo Red Dead Redemption 2 / Dishonored 2 / Battlefield 1 / Prey / Last Guardian - fúzatí indiáni ] Tam mě má v DI Claven, před pár dny Koudy a nějakej Virik (což vůbec netušim, kdo je a co jsem mu udělal). Tři lidi, co zrovna tam přispívají nonstop a diskuse je tak pro mě uplně mimo.. A co vim, tak tam užívá spousta lidí DI vůči sobě a často se tam objevujou příspěvky (hlavně odkazy, s ohledem na téma diskuse) duplicitně.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Mas nejaky konkretni priklad takove diskuse nejak zasadne rozvracene diky pouziti DI?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: Opet se mylis, skupiny na FB plni funkci fanklubu, ne diskuzi. Proc myslis, ze nazory pod postem na FB se jmenuji komentare a ne prispevek diskuze? A uplne jineho cleneni na FB jsi si vsiml? Auditko na Nyxu je jedna plynouci diskuze, zatim co na FB se ti komentare rozjizdeji pod jednotlive posty do vlaken. Ver mi, z toho co pises IMHO opravdu pouzivas uplne spatnou platformu nez chces. Chapu, mas to tu rad, protoze tu jsi od sameho zacatku, ale z toho co pises je zjevne ze DI v podstate zneuzivas k tomu, aby jsi z NYXu udelal neco co neni, aby jsi ho pretvoril na FB, jenze bohuzel ho tim nicis i ostatnim, Cim se ptas? Tak napriklad tim, ze DI zpusobuje naprosto nesmyslne diskuze plne duplcitinich postu a nesmyslenych reakci. Dela v ocich nezasvedcenych blazny z tech co reaguji na jiz zodpovezene, nebo vyresene, protoze si je nekdo dal do DI, coz oni ani nevedi atd. atp. A s kazdym dalsim clovekem ktery ho zacne naduzivat to bude s citelnosti diskuzi jen a jen horsi.

    To se prave sakra pletes, ty nikoho nevyhodis, ty pozadas poradetale konference aby ho vyhodil. Nejsi na Divokem zapade. Takze pokud mas s nekym problem, obrat se na spravce diskuze. Od toho tu je posta, pokud nekdo ze spravcu nejedana rovnou sam.

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: ano tak to byt muze ale nemusi...sledujes obcas i lidi kterym tvi pratele neco komentuji..nekteri lide nechteji aby je sledoval nekdo krome jejich pratel..nekteri zas maji posty verejne ze je muzou videt vsichni apod..To je naprosto v poradku...Ta socialni bublina o ktere se bavis je to, co je na gate nyxu...Vidis tam prispevky od svych pratel..co oni pisi na home..muzes jim to komentovat apod..stejna socialni bublina jako na facebooku...potom tu sou diskuze..stejne jako na facebooku..tam se jim ale rika skupiny..a stejne jako mas treba na nyxu diskuzi o nozich..tak mas na facebooku skupinu o nozich..je v ni diskuze, ale nerika se ji diskuze, nybrz skupina (vnimas me porad?)..je to uplne stejna diskupina jako na nyxu a kdyz v ni nechces nekoho cistm protoze te nezajimaji jeho nazory..tak si ho das do ignore..jednoduche a ucelne...A samozrejme ze zasahujes do jeho prav..Protoze ten clovek kteba tebe cist chtel..tve posty ho bavily ci pro nej byly poucne..ona ale nebyl dost dobry aby te mohl cist a kdyz sis ho dal na fcb do blokace (na nyxu se tomu rika ignorelist)..tak si zasahl do jeho prav a on ani tve posty cist nemuze..to same kdyz si das na nyxu nekoho do DI..

    Uz nemame rok 2000..nemame bbsky..nejsme na mageu, myspau, na libimseti ani xchatu...Socialni site a komunikacni platformy i diskuzni servery se vyvijej..at uz jde o pozvanky (ktere se treba nelibi me)..nebo o funkci DI (ktera se zas nelibi tobe)..nebo o palecky, ktere se zas nelibi nekomu jinemu...Je to jako kdybychom se preli jestli diskuze na nyxu zkurvili vic pozvana IDcka nebo DI...Muzem se o tom hadat donekonecna, ale odpovedi se asi nedobereme.

    TRAGED: Samozrejme..ale kdyz ses na nejaky konferenci a nekdo te pri tvem projevu vyrusuje a rusi tim i ostatni ucastniky konference, tak si nebudes TY zacpavat usi a oci abys ho neslysel, ale JEHO umlcis/z te konference vyhodis..aby on nerusil tebe kdyz prednasis a stejne tak aby nerusil dalsi ucastniky te konference...

    NOP: Ja neobhajuju jedno nebo druhy..Jen rikam ze kazdy se hodi na neco jinyho...Kdyz me sere jak nekdo breci v deseti diskuzich a obtezuje me to..dam si ho do ignore..kdyz nekdo neustale napada cokoliv co nekam napisu a leze zamnou v deseti klubech aby komentoval kazdy muj prispevek a treba tim vyvolal nejaky flame, kterym si zkrati cas v praci apod..dam si ho do oboustraneho ignore, protoze normalni ignore na takoveho cloveka nefunguje (lety provereno)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NOP: Chapu, osobne si i myslim, ze by DI mel byt nejakym zpusobem omezeny, ale zaroven i chapu duvody pro jeho existenci a nepovazuju ho apriorne za neco spatneho - je to jen nastroj a je presne tak dobry ci spatny jako uzivatele kteri ho k necemu pouziji nebo zneuziji.
    Snazil jsem se jen uvest na pravou miru argument ze to porusuje neci prava - protoze tak to skutecne neni
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    NOP: přesně, k tomu, aby člověk zjistil, co kdo píše i přes DI, se stačí odhlásit:P na co multiúčet?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NOP: Coz je pomerne zabavne, nastavit si DI, ale uz si nenastavit anonymizaci v opravdu verejnych auditkach kuli kterym bylo DI nastaveno.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VON_GILOTINE: jasne zejo, protoe tahle diskuse je uplny absurdni drama.
    NOP
    NOP --- ---
    ANARCHY: S tim souhlasim, já dokonce souhlasim i s tim, aby tu ten double ignore byl, jelikož si sem může nyx zavádět cokoliv se mu zachce, má na to právo, o tom žádná. A jak jsem říkal níže, DI má smysl, ale jen v extrémních případech. Řešíme to tu v rámci připomínek uživatelů a tohle je jen má připomínka, nic víc. Nedovolávám se žádného práva, nemam tu na to nárok (možná malej, jelikož jsem platící uživatel..). Toť vše.

    Ostatně, spousta auditek je veřejně přístupných i bez registrace, takže si jdu číst blondýnku a ostatní, kteří mě mají v DI, jen tak. Absurdní, není-liž pravda?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Ale to co pises by znamenalo, ze zaplacenim Premiovky, protoze DI je soucasti premiovky, se uzivatel stava spoluvlastnikem NYXu s pravem zasahovat do jeho obsahu a tak tomu neni.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Svevolne, jednostrane omezeni cteni ve ramci komunity verejnych auditkach povazuji za hrube omezeni druheho uzivatele, kdyz se tak urputne branis slovu pravo, muzem pouzit slovo svobada?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NOP: Neni verejny, je pristupny vetsine internetove verejnosti, ale neni verejny. Ale at uz je takovy nebo jiny, tak stale je to soukrome vlastneny a provozovany server ktery nema charakter verejnopravniho media, a tedy pristup k nemu neni nici pravo, a neni ani nicim pravem moznost mit pristup ke vsemu, co se na nyxu vyskytuje.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VYHULENY_UFO: ty to myslis vazne vid, tenhle argument.
    NOP
    NOP --- ---
    ANARCHY: S timhle se ale nedá souhlasit. Od dob pozvánek je nyx v podstatě veřejnej server. Že se někomu nelíbí, že mu dávám palec dolů a dá si mě do DI, čímž mi zkurví hromadu auditek, jelikož pak přestanou dávat diskuse v nich smysl, je docela nahlavu postavený..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANARCHY: vis co sem zjistil, ze jsou na nyxech dokonce privatni auditka, do kterych nemam pristup a nevim, jestli se muzu ohanet pravem do nich mit pristup take.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Promin, ale tim, ze si nekoho das do DI, tak nijak do jeho prav nezasahujes - nikde neni a ani nebylo receno, ze nekdo ma pravo na nyxu videt prispevky vsech ostatnich uzivatelu - prosim, neprekrucuj to a nedelej ze sveho osobniho prani obecny status quo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam