ANARCHY: Má mne v DI několik ID, se kterými jsem nikdy nebyl v kontaktu a další, kterým jsem něco napsal naposledy 2013, na udělená mínuska se nepodívám; tedy bez jakéhokoli flame, stalkování či podobně. Někteří jsou pasivní, takže stejně žádná změna, pár jich je ale aktivních a diskuze to rozbíjí...
Bránění flejmu je určitě užitečné, proč tedy ale oboustranné DI není schvalované (třeba adminy), jako původně? Fungovalo to, flejmům kde se někteří uživatelé nebyly schopni domluvit to bránilo - a nedocházelo k bezdůvodnému nadužívání (protože to nešlo :)...
Nejde o křehké ego, jde o rozbité odborné diskuze, bez zavinění z mé strany a někdy i bez možnosti to poznat, není tam ani žádná indikace "ignorovaný post", tedy že ostatní nemelou z cesty.
ANARCHY: Vzpomínám si třeba na Nextgen, kde je to díky používání reply aspoň poznat nebo rok-dva dozadu Fitko klub, kde díky nepoužívání reply tam dlouho nešlo poznat, že tam nemele pár ID z cesty, ale přispívá tam podobný uživatel DI. A protože jsme tam dva reagovali na stejné příspěvky ale v jiném kontextu, bylo to opravdu "
zábavné".