• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: neodpovídal jsi na dotazy proč si to myslíš, mimo mínusků jsi mi do příspěvku, kterej byl relevantní, psal subjektivní dojmy a neměl jsi přitom poznámky k tématu.

    A bylo to třikrát. Poprvé ten týden. Pak jsme normálně komunikovalia pak jsi zase začal všechno negovat.

    Pak po měsíci a znovu jsi začal, docela rychle, zesměšňoval jsi mne a lajkoval jsi útoky proti mě.

    tak jsem tě tam dal natrvalo.

    Zrovna ty jsi pěkný příklad toho, jak jsem "nevinným" lidem ničil diskuzi.

    Prý jsem vám to dával za jiný názor.
    No, když tam ale před dnem psal Mamonides (toho tu znají i admini, tak asi nemají pochyb o tom, že to je slušnej člověk) pár poznámek, samotný admin diskuze mu napsal "Takže: jdi do vole prdele, mamrde. " a tys to taky opalcoval, prodobně jako 21 dalších lidí. Těch lidí, co argumentují svojí neviností, že maj právo na jiný názor, že kdo je vulgární je blázen (myslí tím mne)

    Odsouhlasil jsi agresivní výstup. 22 lajků. Admina.

    (Pak v té diskuzi má taky člověk něco najít, když nejrlevantnější příspěvky jsou o tom, jakej jsem já debil, případně někdo kdo má jinej názor na to do jaké míry jím jsem.
    To nepíšu já, já tam psal o Xbox srovnání a PC, to píšo lidi co si stěžují, že je někdo dává nespravedlivě do DI.)

    A nestydíš se sem přijít a mít se za chudáka, kterýmu někdo ublížil.


    Tím se potvrzuje co říkám, vy nemáte žádnou sebereflexy, pane. A taky to, co říká Koudy, že klub je takovej jako jeho správci.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: me si mel v DI jen kvuli minuskum v nextgenu, tak moc nemel. :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já se nechci zastávat Koudyho.... no ale musím.


    S těma palcama to není jednoduchý.

    Já se budu hádat s Koudym a budeme si nadávat. V pořádku, ale pokud vím palce by halvně měli sloužit k tomu, aby se zvýraznil příspěvek, kterej je zajímavej. V tomhle případě ale lidi jednaj podle emocí a palcujou toho se kterým se ztotožňují a minusují toho, komu chtějí ublížit. Tohle slovo neměňme, protože to tak skutečně je.
    Už tím, že v této chvíli plusí a minusí v zásadě popírají smysl nyxu jako diskuzáku.

    Je zde na vině nedisciplinovanost uživatelů, kdy třeba já nemusím Koudyho a on mne,a le on dá někam skutečně relevantní a zajímavý příspěvek. Správně bych mu měl dát palec a ne minus, protože je to Koudy. A zde jsem účastníkem diskuze, stávám se jím jakmile plusím nebo dávám palec dolů.

    Argumetny lidí, že párkrát někomu dali palec a jinýmu se to nelíbilo jsou částečně opět - znekem nízké sebereflexe a tak trochu alibi. Palcem přece ten příspěvek nazývám relevantním v dané skupině a součastně jej prohlašuji za významný. Ať je to skutečně zajímavá a přínosná infromace, u které je škoda aby nezapadla, nebo je to "Koudy, ty …" .
    Stávám se za to olajkované prohlášení nebo názor spoluodpovědný.

    A tak pokud tohle někdo nechápe, není zjevně dostatečně zodpovědný ani palce používat.

    Přiznám se, Koudy je osobnost která mi sympatická není, ale – pokud on i kdokoliv jiný vidí, že někdo opakovaně lajkuje útočný nebo urážlivý, či zesměšňující příspěvky, a sám přitom ani nic neřekne, má plný právo proti němu zakročit.

    Zásadou nyxu totiž není kdo má víc plusíčků, ale pokud si dobře pamatuju relevantnost příspěvků a nejlépe jejich odbornost. Nikoliv plusíčkovat vlastní členy vlastní frakce a pak si stěžovat na následky vlastních činů, že třeba někdo došel k názoru, že takový člověk pro něj není ničím přínosný, ani zajímavý.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NOP: můžete si mne přestat brát do huby a vymlouvat se, že jsem vás blokoval kvůli palcům? Není to pravda, jen to teď používáte jako "argument" a myslíte si, že když to bude křičet všichni, pravdou se to stane.

    Je to právě ten problém s DI.

    A to je naprostá absence sebereflexe někoho, kdo ho vyfasoval. A uraženost. Mně si taky dalo dost lidí do DI, ale já se jim nedivím, protože mám vyjadřování jaký mám a někoho to prostě nebaví.

    Já lidi, co si mne dali do DI respektuju a podle mne měli důvod (Claven, Dragon a vlastně před roky i ten Koudy, i když to byla spíš pitomost, ale budiž). Dragon má na věci totálně odlišnej názor než já. Takže hádky by byly zbytečný.
    Claven je cholerik jako já a nedokázali jsme najít kompromis, respektuju jeho rozhodnutí.

    ještě jednou:

    já lidi, co si mne dali do DI repsektuju a chápu jejich rozhodnutí.


    KOUDY: tentokrát s tebou souhlasím.
    KOUDY: sakra, zase souhlasím a ano, potvrzuju že někteří se tak chovají

    NOP: ne, minusy nejsou jedno a píšeš právě jako někdo, kdo je rozdává, ale neinkasuje. Pak se ale nediv, že na tebe lidi hážou deku.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NOP: Koudy keca. Teda muzu se jen domyslet o cem si pisete, protoze to nevidim. Ma me v DI jen na zaklade palce. Nikdy jsem s nim nic neresil, v diskuzich kde prispiva ja prakticky nic nepisu a ejhle, najednou po jednom palci za jeho nejakej naprosto nesmyslnej vykrik jsem se ocitl na DI. On je presnej priklad toho, proc je potreba DI nejak omezit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOC256: vsak jo..Klidne se muze vybrat treba 10 nejvic aktivnich prispevatelu klubu a dat tam anketu, kteri dva maji ten klub moderovat, kdyz je spravce neaktivni.

    jinak o konfliktech to neni prece...moderator diskuze je od toho, aby svoji diskuzi moderoval...Ja moderuju svy diskuze, flamy v nich nejsou..moderuju treba i ISM..kde to nechavam na prani spravce volnejsi a nemazu tam kazdej OT prispevek a nerozdavam RO...Navara ve svlecenych z nyxu treba taky moderuje dobre..spravci ve slecnach z nyxu zas mazou po par dnech veskere prispevky a nechavaji jen fotky..q
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    TOOMIX: proc zbabelec? ono to pak hodne svadi k tomu se na toho jednotlivce zamerit... namisto nejaky debaty. vidim to i na sobe. je to proto, ze by mel bejt ten clovek pripravenej na obhajovani argumentu?

    ja uz davam minus v diskuzi jen jako rychly oznaceni neceho, co je bud mimo tema nebo jako neco, "co by tu nemelo byt". nejaky subjektivni pohledy, kdy nekdo neco hodnoti, ze se mu to libi nebo ne, vetsinou neresim, pokud to neni v ramci klubu. palce jsou na nejakou galerii dobry, na diskuzi vubec. porad je to diskuzni forum, tak pokud s nejakym prispevkem nesouhlasim na zaklade jinejch informaci, mel bych na nej bud zareagovat (jestli to klub toleruje) nebo to nechat plavat. pak dojde k nejakymu konsenzu nebo flejmu:) coz je ale v diskuzi taky fajn. se taky muze ukazat, ze je dotycnej nebo ja mimo:)
    nemluve o tom, ze takovy palcovy ohodnoceni muze bejt zavadejici, v tom smyslu, ze jde absolutni ne/souhlas s prispevkem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    @koudy
    Problem je, ze ve vetsine klubu, kde admin aktivni je do konfliktu nejde. Je pekne pri zdi a jen pozoruje co se deje.
    A brat tri nejaktivnejsi je nesmysl. Casto muze byt nejaktivnejsi prave nejaky pobejda co tam resi vse...

    To radeji vygenerovat anketu s nejakou podmnozinou lidi co maji nejlepsi hodnoceni prispevku a nechat hlasovat vsechny... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX: Souhlasim. Tak se clovek zamysli, zda si za tim stoji a nebo jen hejti s davem :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NOP: palce dolů a zjištění, kdo ho dal nechat. Pokud mi dá někdo mínus a nechce, abych věděl, že to byl on, tak je to zbabělec
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: No obycejny uzivatel urcite..Ja treba dneska dostal asi 30 minusu od deseti ruznejch lidi a nikoho sem si do DI nedal, protoze proste nesouhlasej s mejma dnesnima prispevkama...naprosto v poradku..sme na diskuzaku, ale kdyz mi nekdo na sto mejch prispevku na ruzny temata i naprosto banalni veci hazi neustale minusy, tak je to pro me uz takova jista forma stalkingu a toho cloveka si do DI klidne dam...Pak muze brecet na nyxu ze sem si ho dal do DI za minusek jak chce..

    Na tohle nevim jak ti smysluplne odpovedet? :)..me jedno kdyz mi da nekdo minus k jednomu prispevku..ale kdyz mi dava jedno a to samy idcko minus k cemukoliv co napisu..tak mu proste tim DI usetrim jeho trapeni..aby ho my posty tak nesraly...Nebo jak se chces jinak vyporadat s internetovejma stalkerama..nez ze jim proste z toho internetovyho zivota "zmizis" ?..Jak myslis ze to delaj holky na facebooku nebo twitteru kdyz je tam pronasledujou nejaci upoceni smradlavi typci?...Myslis ze je to tem holkam uplne jedno a nechavaj to bejt jo? :)
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Tak já opět předpokládám, že obyčejný uživatel dává mínus jen tam, kde třeba nesouhlasí s příspěvkem. To, že jsem napsal, že někomu dávám mínus, ještě neznamená, že ho dávám na každej jeho příspěvek. Jako dávám spoustě tvejm postům palec dolů, tak spoustě naopak nahoru a jiný mě nijak neosloví, tak je nechávám bez odezvy. Pokud někdo za den napíše 10 věcí a všechno to jsou nesmysly (kocourmikes), tak dám každýmu nesmyslu mínus. Vypadá to pak, že jsem si na něj zased, ale není to tak.

    ALE hlavně - to tě jako budí ze sna, že ti nějaký tví nyxí oponenti dávaj mínus ke všemu co napíšeš? Není to uplně, ale jako opravdu ÚPLNĚ jedno? Já jsem teda asi divnej, ale i přesto, že mám prémiovku, tak jsem si ukazování mínusů vypnul (je fakt, že tušim, že bych to sledoval a sralo by mě to..) a holt počítám s tim, že se občas s pochopením nesetkám. To fakt přijdeš na nyx a jdeš kontrolovat, kdo ti kde dal palec hore a dole? To snad ne, ne?

    Já bych ostatně záporný palce zrušil úplně..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: Jinak mas samozrejme pravdu. Podle me, kdyz budou fungovat spravci v klubech, tak pocet DI klesne..v mym pripade urcite.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: To chce samozrejme jeste nejak domyslet no...Ja treba koukam na verunu - majitelku klubu "na co prave myslite" a ta se nalogovala naposled pred dvema lety..spravce klubu "co vas pobavilo" v roce 2007..apod


    NOP: No ted to vem z ty druhy strany...Ty to beres tak, ze proste nekomu davas ustavicne minus na jeho posty a jeho oponentum davas plys...Z druhy strany to je ale vetsinou tak (kdyz si to vztahnu na sebe..nemusi to tak bejt vzdy samozrejme)..napisu co na co prave myslite "myslim na to az si koupim ferrari"..nekoho to nasere..da mi minus. Naprosto v poradku. Napisu do "co jste delali vcera vecer"..ze sem byl v kine..lup..ten samej clovek tam pribehne a da mi minus...Napisu do klubu o lepeni letadel. Prosimvas doporucte mi nejaky lepidlo na tenhle model..sup..za tri minuty tam nabehne to samy IDcko a da mi minus..Za tyden je z toho 100 mejch postu v padesati klubech a u kazdyho svyho postu mam minus od tohohle konkretniho IDcka....Ziskam tim dojem, ze ho asi jakykoliv prispevek kterej napisu tak rozcili a nasere, ze mi ho musi ominusovat...Tak si dam toho cloveka do DI..abych mu nezvedal tlak a moje prispevky na nej vsude nevykukovaly a nedrazdily jeho slabe srdce...a SUP...okamzite zacne brecet, ze si ho dal Koudy do ignore za minusek a ze je koudy zmrd a ze je cela funkce DI uplne k hovnu a musi se zrusit..etc..

    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NAVARA: na ty ti staci obyc ignor simte
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: tři, z těch asi sedmi co tam mám, jsou tři fakt dementní
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NYX: limituj to pls na cislo 1, pak to bude jen pro opravdu vazny pripady. Ji
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Mě neřeš, to jsme si snad už vyříkali, každopádně bych těch tvých 10 a 90 % otočil. Svýho zoufalýho stalkera tu má pár lidí, zbytek používá DI jen tak. Samozřejmě soudím jen dle sebe - mě má v DI tak 5-10 lidí a některý vůbec neznám a zbytek jsem nikdy neměl potřebu stalkovat. Rozhodně jsem jim ale dával palce dolů, to jo (Blondynka, Monroe, Claven a další), nebo palce nahoru jejich oponentům (Dragon, Virik).

    Vzhledem k tomu, co jsou někteří z výše uvedených schopni občas vyplodit, tak dostávají spoustu mínusů a jelikož to nejsou nejsilnější jedinci, co nesnesou kritiku, tak prostě používají DI. Maj pak o mínus míň a den o něco hezčí. Na úkor ostatních normálně diskutujících.

    Ostatně v těch závažnějších případech, o kterých mluvíš (viz Reona vs Minerwa, na které jsi odkazoval vedle), by měli zakročit admini a DI udělit oni, nebo prostě zabanovat, vždyť jde o elementární porušování pravidel nyxu, že ano. Ale aby si mohl DI řešit každej sám? To snad raději ne, hele.

    Třeba máš ale pravdu i když jsem teda přesvědčen, že ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Ta možnost napsat adminům, že chceš převzít klub tu je pořád - jen je to prostě opruz vyřizovat a rozmyslíš si to, protože je to jen více práce pro tebe.

    Muselo fungovat automatem - správce rok+ nezvěstný, spolusprávci klub tři měsíce nenavštívili => tři nejaktivnější automaticky přidáni mezi spolusprávce.
    A i to se může setsakra zvrtnout, někteří trollové se na to budou specializovat a takovej Kocour bez záklopky bude spravovat půlku nyxu...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: ale to o cem ty mluvis se imho deje tak v 10% pripadu a delo se to tak obcas i u me..a to i ve tvem pripade. Patnact let sem pisu bez diakritiky a s trojteckama misto carek a pak mi nekdo sarkasticky napise poznamku o trojteckach. Taky sem si te tam hned na tyden lupnul, aby te moje trojteckovy prispevky neobtezovaly. Myslim ale, ze DI je v 90% (nebo alespon ve valny vetsine pripadu) vyuzivan hlavne kvuli tomu stalkingu a treba ja sem presne ten clovek, kterej ti potvrdi, ze diky DI tu na me utoci mnohem min lidi, takze na nyxu muzu zase svobodne "dychat" a nestrachovat se, ze napisu do klubu "co ste meli dnes rano k snidani" ze sem mel ctyri vajicka s bagetou a okamzite tam pribehne pet stalkeru, kteri mi tam zacnou rikat ze sem curak a ze mely bejt ty vajicka otraveny abych chcipnul apod..

    nicmene myslim, ze tech DI by obecne hodne ubylo, kdyby spravci diskuzi fungovali a byli aktivni. Pokud aktivni nejsou, tak by se mel na zaklade nejakyho uvazeni adminu, nebo hlasovani ci neceho takoveho do spoluspravcu pridat jeden-dva aktivni lide, kteri na chod toho klubu "dohlednou".
    NOP
    NOP --- ---
    KOUDY: Takhle by ideálně měli správci klubů fungovat, ale neděje se, to za prvé a za druhé - i kdyby to tak fungovalo, tak se ty lidi stejně naházej do DI a nic se nezmění.
    Každopádně ty furt tak nějak presumuješ, že tu uživatelé používaj DI jen v těch flejmovejch a stalkovacích případech, na což by se nedalo stěžovat, ale bohužel to tak není. Hodně jich skutečně používá DI jen na základě palce dolů, jednoho nesouhlasného komentáře nebo dokonce palce nahoru oponentovi. A to je ta největší zoufalost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam