L4MA: neodpovídal jsi na dotazy proč si to myslíš, mimo mínusků jsi mi do příspěvku, kterej byl relevantní, psal subjektivní dojmy a neměl jsi přitom poznámky k tématu.
A bylo to třikrát. Poprvé ten týden. Pak jsme normálně komunikovalia pak jsi zase začal všechno negovat.
Pak po měsíci a znovu jsi začal, docela rychle, zesměšňoval jsi mne a lajkoval jsi útoky proti mě.
tak jsem tě tam dal natrvalo.
Zrovna ty jsi pěkný příklad toho, jak jsem "nevinným" lidem ničil diskuzi.
Prý jsem vám to dával za jiný názor.
No, když tam ale před dnem psal Mamonides (toho tu znají i admini, tak asi nemají pochyb o tom, že to je slušnej člověk) pár poznámek, samotný admin diskuze mu napsal "Takže: jdi do vole prdele, mamrde. " a tys to taky opalcoval, prodobně jako 21 dalších lidí. Těch lidí, co argumentují svojí neviností, že maj právo na jiný názor, že kdo je vulgární je blázen (myslí tím mne)
Odsouhlasil jsi agresivní výstup. 22 lajků. Admina.
(Pak v té diskuzi má taky člověk něco najít, když nejrlevantnější příspěvky jsou o tom, jakej jsem já debil, případně někdo kdo má jinej názor na to do jaké míry jím jsem.
To nepíšu já, já tam psal o Xbox srovnání a PC, to píšo lidi co si stěžují, že je někdo dává nespravedlivě do DI.)
A nestydíš se sem přijít a mít se za chudáka, kterýmu někdo ublížil.
Tím se potvrzuje co říkám, vy nemáte žádnou sebereflexy, pane. A taky to, co říká Koudy, že klub je takovej jako jeho správci.