L4MA: myslíš mý podezření, že ty výstupy jsou už osobní a tím pádem se jedná o šikanu? Tenkrát jste si stěžovali na to co píšu a zasáhnul amdin Nyxu, Anarchy. A my se dohodli, že si mám prostě nejtoxičtější lidi dávat do DI a ostatní ignorovat. A to jsem udělal a poslední měsíce/rok jsem taky pastoval samý relevantní věci. I tak to bylo napadáno ne za obsah, ale za to, kdo to napsal.
Načež jste si začali stěžovat, že nevidíte co píšu, potom co vám vadilo že musíte číst co píšu. Tohle nevypadá jako můj problém.
Tam je prostě fakt, že ty a tvoji kamoši nechcete abych někam něco psal, ale já prostě si stojím za svým právem tam psát relevantní příspěvky. Proti těm nerelevantním mají zasáhnout admini.
tvrdíte mi, že přece mám povinost vaše OT příspěvky ignorovat, ale mne ignorovat neumíte ani jeden.
Výmluva na to, že jsem blázen jste si vyfabulovali a používáte jen proto, že potom se můžete být za oběti a nenesete za své jendání žádnou odpovědnost. Prostě alibi.
Opět je to to, co celou dobu píšu. Já si na rozdíl od tebe a těch co lajkuješ za všechno co udělám odpovědnost plně nesu. To je mezi náma velice výrazný rozdíl.
A mimochodem, stala se věc co sjem nečekal, do pošty mi začali psát lidi, kteří mne spíš podporují (ano, jsou kritičtí, an to mají plné právo) a je jich už hrozně moc, asi 40. Já to vůbec nečekal. To tvoje sebedůvěra stojí na hliněných nohou.