• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    JCD
    JCD --- ---
    VIRIK: Na newz.cz se shitwars resili tak pred deseti lety rok 2007-8? (terminologie: palec up = cool, palec down = shit, na hodnoceni se spotrebovava currency (strength))
    Protoze obcas se tam objevil nekdo "netolerovany" a zacal dostavat stovky shitu k jakymukoli prispevku bez ohledu na jeho obsah.

    Pak se to jeste nejak resilo omezenim poctu hodnoceni na den a inkrementalni cenou za jedno hodnoceni v ramci dne.

    Ale dlouho uz to nebyl problem....nejspis asi tim ze jsme zestarli a prestali resit blbosti a navic tam uz chodi zlomek lidi co sem ;)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BURAN: proc bych kvuli par idiotum co se nezvladnou kontrolovat mel mit omezeny sezmanu v DI?

    Jinak jistě si zasloužíš odpověď – protože prozatím to vypadá, že lidé co zneužívají palce silně tlačí na to, aby se omezil nástroj na nyxu, kterej jako jeden z mála omezí tyhle uživatele, které nazýváš idioty.
    Navrhni jiné řešení.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---

    dal jsem si nekdy nekoho do (double) ignore JEN kvuli tomu, ze mi dotycny daval zaporny palecky?

    30 hlasy od 30 respondentů

    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    Cau admini... tak co GIFV? nebo je nejaka ochcavka? Ban? V napovede jsem nic nenasel..

    tady si uzijte hezkej gifv, kterej jinam nedam a na konvertovani do astronomickeho gifu se muzu vyprdnou... Nebo je nejake ofiko vyjadreni, ze se na to na nyxu prdi?


    Just kiddin' lol
    https://i.imgur.com/62SJ5Ux.gifv
    BURAN
    BURAN --- ---
    VIRIK: proc bych kvuli par idiotum co se nezvladnou kontrolovat mel mit omezeny pocet palcu?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: krásný příklad útěku od odpovědnosti, lidově se tomu říká myslím "mytí rukou".

    Tady byl právě poukázal na ten problém stěžovatelů na DI. Berou své chování, ať je jakkoliv agresívní a dlouhotrvající (fixace na některé lidi) jako legraci, dokonce zábavu a naprosto nedozírají dopadů svých činů.
    Ale na majiteli DI požadují zodpovědnost ze to, že si je tam dává.

    Tady vidím velký špatný.

    Podobně jako jeho prohlášení, že "mně minusy nevadí, ale vidím rád když u cizího to vyvolává psychozy"
    což tu L4ma uvedl už před tím, což naznačuje, že to skutečně prostě dělá schválně.

    A dovolím si říct, že tohle přesně jsou ty důvody proč používat zcela legitimně DI.
    Třeba zrovna Koudy je mnohem slavnější persona než já a (ježiš, to mi těžce leze z úst) je těmhle útokům fakt vystaven mnohem častěji a silněji. Přesně jak L4ma, lidi se tím baví, ale neuvědomují si, že je jich vlastně může být v jednu chvíli moc a Koudy má pak právo jejich počet omezovat.
    A kdokoliv jiný samozřejmě taky.


    Co třeba pro začátek zvýšit cenu palců? Zavést body nebo omezit jejich počet na den/týden?
    Tím by se zabránilo jejich zneužívání.

    Pak teprve ať se řeší omezení počtu lidí co můžou být v ignore (placená funkce, takže bych před tím řešit to druhé).
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: no jo, chyba je ve vsech ostatnich, nikoliv v tobe. tezkej udel. :)

    btw to nejsou zadny projekce (v tech ses velmistr ty, v uplne kazdym tvym postu), jizlive ti v zertu naznacuju, jak smesnej ses a jak nepochopitelny hovna resis, ale tvuj autismus ti bohuzel veli reagovat zpusobem, jako by se jednal o nejakou skutecnou krivdu nebo problem.

    konec. :)

    regards dolan
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NOP: to jsou ale tvé fabulace, možná právě sklon k nim tě zbytečně dostává do střetu s lidma a následně do DI.
    Já jsem nikde ani nepsal, že se bojím minusů. Čti prosím pozorněji.

    A OT to není, protože celé ty stížnosti na DI vznikli mým případem a střetu v klubu NextGen. Nyx, Harold i ostatní mají plné právo znát všechny podrobnosti, když už s tím sem lezete a říkáte tedy á a už ne bé.

    taky ať to dopadne jakkoliv, celá ta situace umožní Nyxovi i ostatním lépe posoudit situaci a vymyslet způsob jak ji dalekosáhleji řešit.

    Další důvod proč to není OT je ten, že to úzce souvisí s užíváním těch palců, s čímže tu přišlo už více jiných lidí než já. Ale koukám, že najednou je to nějak nepříjemné řešit – to pro mne znamená, že tady bude část toho zakopaného psa.

    palec prostě znamená se angažovat v diskuzi a zastat v ní nějaký postoj.

    Třeba zde jsem olajkoval Koudyho příspěvky – tím zodpovědně vyjadřuju souhlas s jeho obsahem a můžete mne za to kritizovat.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: to my používám protože rád lajkuješ takovýhle posty s ostatníma. Tedy se řadíš do nějaké pozice s ostatníma.
    Mně pak přijde strašně pokrytecké se právě odkazovat na jeden plusíček, který byl nevinej. Nic takového neexistuje, ty se celou dobu k někomu řadíš a zastáváš nějakou pozici.

    "kdyz nekomu minusky v diskuzi o PC hrach na nyxu zpusobujou psychozy a premjesli nad nima kdyz usina."

    opět, projekce. Já jsem zvyklej na minusy a dostávám jich hodně, možná po právu, možná ne. Tohle neovlivním.
    Ale ty naopak tím skutečně žiješ a právě jsi se k tomu přiznal, i když se snažíš vytvářet dojem, že je to problém protistrany. Je to dětinské.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: muzes mi prosim rict, proc pouzivas neustale to mnozny cislo a kdo jsou "moji kamosi"? :)
    ja jsem si nikdy na nic nestezoval ani mi nevadi co pises, ba naopak, cim vysinutejsi mental, tim vetsi zabava. peru se jen za pravo dat mentalovi minus, aniz bych tim prisel o pulku diskuze.

    nevim sice o jaky "zodpovednosti" mluvis a za co by mela bejt (za pulisky a minusiky?), nicmene nemam problem si priznat, ze me zvrhle tesi, kdyz nekomu minusky v diskuzi o PC hrach na nyxu zpusobujou psychozy a premjesli nad nima kdyz usina.
    NOP
    NOP --- ---
    VIRIK: Hele já vůbec nevim kdo jsi, nikdy jsem se s tebou nebavil a když vidim jak a co píšeš, tak ani nemám zájem. Jestli nesneseš nějakej ten mínus, tak je to tvůj boj, ale mě do toho netahej. Já je dostávám taky, jen je mi jedno, kdo mi je dává a kolik jich dostanu, random mínusy z nyxu mi život jako tobě nekurvěj. Každopádně tohle je dost OT diskuse, zdá se mi. Takže pokud máš potřebu reagovat, tak raději do pošty, ať to tu nezanášíme.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: myslíš mý podezření, že ty výstupy jsou už osobní a tím pádem se jedná o šikanu? Tenkrát jste si stěžovali na to co píšu a zasáhnul amdin Nyxu, Anarchy. A my se dohodli, že si mám prostě nejtoxičtější lidi dávat do DI a ostatní ignorovat. A to jsem udělal a poslední měsíce/rok jsem taky pastoval samý relevantní věci. I tak to bylo napadáno ne za obsah, ale za to, kdo to napsal.
    Načež jste si začali stěžovat, že nevidíte co píšu, potom co vám vadilo že musíte číst co píšu. Tohle nevypadá jako můj problém.

    Tam je prostě fakt, že ty a tvoji kamoši nechcete abych někam něco psal, ale já prostě si stojím za svým právem tam psát relevantní příspěvky. Proti těm nerelevantním mají zasáhnout admini.
    tvrdíte mi, že přece mám povinost vaše OT příspěvky ignorovat, ale mne ignorovat neumíte ani jeden.

    Výmluva na to, že jsem blázen jste si vyfabulovali a používáte jen proto, že potom se můžete být za oběti a nenesete za své jendání žádnou odpovědnost. Prostě alibi.

    Opět je to to, co celou dobu píšu. Já si na rozdíl od tebe a těch co lajkuješ za všechno co udělám odpovědnost plně nesu. To je mezi náma velice výrazný rozdíl.

    A mimochodem, stala se věc co sjem nečekal, do pošty mi začali psát lidi, kteří mne spíš podporují (ano, jsou kritičtí, an to mají plné právo) a je jich už hrozně moc, asi 40. Já to vůbec nečekal. To tvoje sebedůvěra stojí na hliněných nohou.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: asi si neuvedomujes, ze nikoho krom tebe nezajima jakej plusik nebo minusik je jak relevantni. ja se nemam za chudaka, kterymu nekdo ublizil. jen se ti vysmivam, jak ses postizenej, ze ses schopnej po roce tahat z hlavy historii plusiku na "utoky proti tobe". :D chapes to? "utoky proti tobe" od lidi co te neznaj v internetovy diskuzi o hrach. :D
    ale byli tu lidi co se te snazili nasmerovat k odobrny pomoci mnohem sofistikovaneji a smirliveji nez ja. nemyslim si ze by ses zrovna ted chytnul za nos. :)

    btw muzu ti ted davat minusky, chtel bych ale bojim se, ponevadz tvrdis sileny hovna, ale zaroven bych aspon tuhle causu rad sledoval az do konce? :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a děkuju za podporu mého tvrzení, nyní mám i podložené argumenty. Sám přišel člověk, který opakovaně palcuje agresivní příspěvky.
    podle mne maj tihle lidi za to zodpovědnost, protože tím i toho co to psal pošťuchují pokračovat a konflikt pak eskaluje.

    podle mne je řešením rozšíření odpovědnosti i na tyto lidi.

    Mne klidně z nyxu vyhoďte, ale tenhle problém se vám tu bude opakovat a bude vám to vyhánět lidi, co by měli zájem o něčem se bavit a ne se pořát proti někomu nebo něčemu stavět.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: linkuješ svůj dojem jako důkaz. OK. To je sebereflexe.
    Jenže já tě z toho DI několikrát vyndaval.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: tady sem ti to dohledal, bylo to dokonce za plusik nekomu jinymu, ty absence sebereflexe. :)

    [ L4MA @ NEXTGEN pyčo Red Dead Redemption 2 / Dishonored 2 / Battlefield 1 / Prey / Last Guardian - fúzatí indiáni ]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: neodpovídal jsi na dotazy proč si to myslíš, mimo mínusků jsi mi do příspěvku, kterej byl relevantní, psal subjektivní dojmy a neměl jsi přitom poznámky k tématu.

    A bylo to třikrát. Poprvé ten týden. Pak jsme normálně komunikovalia pak jsi zase začal všechno negovat.

    Pak po měsíci a znovu jsi začal, docela rychle, zesměšňoval jsi mne a lajkoval jsi útoky proti mě.

    tak jsem tě tam dal natrvalo.

    Zrovna ty jsi pěkný příklad toho, jak jsem "nevinným" lidem ničil diskuzi.

    Prý jsem vám to dával za jiný názor.
    No, když tam ale před dnem psal Mamonides (toho tu znají i admini, tak asi nemají pochyb o tom, že to je slušnej člověk) pár poznámek, samotný admin diskuze mu napsal "Takže: jdi do vole prdele, mamrde. " a tys to taky opalcoval, prodobně jako 21 dalších lidí. Těch lidí, co argumentují svojí neviností, že maj právo na jiný názor, že kdo je vulgární je blázen (myslí tím mne)

    Odsouhlasil jsi agresivní výstup. 22 lajků. Admina.

    (Pak v té diskuzi má taky člověk něco najít, když nejrlevantnější příspěvky jsou o tom, jakej jsem já debil, případně někdo kdo má jinej názor na to do jaké míry jím jsem.
    To nepíšu já, já tam psal o Xbox srovnání a PC, to píšo lidi co si stěžují, že je někdo dává nespravedlivě do DI.)

    A nestydíš se sem přijít a mít se za chudáka, kterýmu někdo ublížil.


    Tím se potvrzuje co říkám, vy nemáte žádnou sebereflexy, pane. A taky to, co říká Koudy, že klub je takovej jako jeho správci.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: me si mel v DI jen kvuli minuskum v nextgenu, tak moc nemel. :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já se nechci zastávat Koudyho.... no ale musím.


    S těma palcama to není jednoduchý.

    Já se budu hádat s Koudym a budeme si nadávat. V pořádku, ale pokud vím palce by halvně měli sloužit k tomu, aby se zvýraznil příspěvek, kterej je zajímavej. V tomhle případě ale lidi jednaj podle emocí a palcujou toho se kterým se ztotožňují a minusují toho, komu chtějí ublížit. Tohle slovo neměňme, protože to tak skutečně je.
    Už tím, že v této chvíli plusí a minusí v zásadě popírají smysl nyxu jako diskuzáku.

    Je zde na vině nedisciplinovanost uživatelů, kdy třeba já nemusím Koudyho a on mne,a le on dá někam skutečně relevantní a zajímavý příspěvek. Správně bych mu měl dát palec a ne minus, protože je to Koudy. A zde jsem účastníkem diskuze, stávám se jím jakmile plusím nebo dávám palec dolů.

    Argumetny lidí, že párkrát někomu dali palec a jinýmu se to nelíbilo jsou částečně opět - znekem nízké sebereflexe a tak trochu alibi. Palcem přece ten příspěvek nazývám relevantním v dané skupině a součastně jej prohlašuji za významný. Ať je to skutečně zajímavá a přínosná infromace, u které je škoda aby nezapadla, nebo je to "Koudy, ty …" .
    Stávám se za to olajkované prohlášení nebo názor spoluodpovědný.

    A tak pokud tohle někdo nechápe, není zjevně dostatečně zodpovědný ani palce používat.

    Přiznám se, Koudy je osobnost která mi sympatická není, ale – pokud on i kdokoliv jiný vidí, že někdo opakovaně lajkuje útočný nebo urážlivý, či zesměšňující příspěvky, a sám přitom ani nic neřekne, má plný právo proti němu zakročit.

    Zásadou nyxu totiž není kdo má víc plusíčků, ale pokud si dobře pamatuju relevantnost příspěvků a nejlépe jejich odbornost. Nikoliv plusíčkovat vlastní členy vlastní frakce a pak si stěžovat na následky vlastních činů, že třeba někdo došel k názoru, že takový člověk pro něj není ničím přínosný, ani zajímavý.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NOP: můžete si mne přestat brát do huby a vymlouvat se, že jsem vás blokoval kvůli palcům? Není to pravda, jen to teď používáte jako "argument" a myslíte si, že když to bude křičet všichni, pravdou se to stane.

    Je to právě ten problém s DI.

    A to je naprostá absence sebereflexe někoho, kdo ho vyfasoval. A uraženost. Mně si taky dalo dost lidí do DI, ale já se jim nedivím, protože mám vyjadřování jaký mám a někoho to prostě nebaví.

    Já lidi, co si mne dali do DI respektuju a podle mne měli důvod (Claven, Dragon a vlastně před roky i ten Koudy, i když to byla spíš pitomost, ale budiž). Dragon má na věci totálně odlišnej názor než já. Takže hádky by byly zbytečný.
    Claven je cholerik jako já a nedokázali jsme najít kompromis, respektuju jeho rozhodnutí.

    ještě jednou:

    já lidi, co si mne dali do DI repsektuju a chápu jejich rozhodnutí.


    KOUDY: tentokrát s tebou souhlasím.
    KOUDY: sakra, zase souhlasím a ano, potvrzuju že někteří se tak chovají

    NOP: ne, minusy nejsou jedno a píšeš právě jako někdo, kdo je rozdává, ale neinkasuje. Pak se ale nediv, že na tebe lidi hážou deku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam