• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HRAFNAIN: Dat si do upominek?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    slo by plusovani palcema i v poste?

mozna blbost, ze ho, jde jen o tu lenost, ze nevim, co rict, ale chci dat najevo, ze ok :)
    nebo treba nekdo posle nekolik odkazu, treba na youtube, whatever, tak oznacim ten spravnej.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ja nikoho nebanuju. Ziju se svetem jakej je.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VON_GILOTINE: Tohle je ještě pochopitelné, ale jsou tací, co si plní DI, ale paranoia jim nakonec nedá a z Alter eg nahlížejí jestli je ti zaDIckovani náhodou nepomlouvaji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RAINBOF:
    :-)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOC256: to je nejaka past ne :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dost používám nyx na telefonu (iOS). Někdy v posledních pár dnech se muselo něco změnit na straně CSS, protože se mi nyx přestal zobrazovat responzivně a na mobilu se mi ukazuje jako na desktopu - tj. písmo velmi maličké. Je to prakticky nepoužitelné.

Dalo by se zjistit, co se změnilo, a vrátit to zpátky? Případně přidat tlačítko pro přepnutí desktop vs mobilní verze?
    KOC256
    KOC256 --- ---

Měl jsem někdy na nyxu další účet?

46 hlasy od 46 respondentů

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: treba ja.
    Lidi to delaj protoze maj pocit ze muzou zacit znova a nejak lip. Jako treba prevraceny. Jenze kdyz je jeden kreten povahove časem se to provali
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NYX: takze jediny trest za alter id je ze mi je zruseno alter id?aha no tak to je.. to si du zalozit 15 alter id dik
    NYX
    NYX --- ---
    VON_GILOTINE: Ten uz je vyhozeny nejakou dobu co jsem koukal
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    k cemu je deklarovany zakaz alter id, kdyz se nijak nevymaha a nijak netresta? priklad id howking, dostane ban, vytvori si alter a jde do te same diskuse si stezovat.
    bude tahle mizerie ne/pravidel pokracovat dokud to tu nevymre nebo je proste tak fakt tezky se k tomu nak postavit?

ja abych vedel ze si takle muzu vytirat i s jinejma pravidlama, kdyz uz to tu funguje tak ze staci byt protrely id a mit premi9vku a projde vsechno
    NYX
    NYX --- ---
    SITH: Nejde
    SITH
    SITH --- ---
    lze v notifikacích zadat, pro jaké diskuze chci dostávat notifikace?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VON_GILOTINE: choděj tam lidi z nyxu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    co se tam deje ze se v tomhle catchall clubu urovne na co myslite udeluji banany?
    SITH
    SITH --- ---
    DRAGON: jo, v nastavení / odstranit. Mám to, díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SITH: pokud ti sebrali pravo vstupu do diskuze, proc si tu diskuzi neodstranis z oblibenych? jen me to tak napada :)
    SITH
    SITH --- ---
    mám dotaz :D
    1) v jednom klubu mám příspěvek
    2) na příspěvek přišla reakce
    3) poté jsem do klubu přestal mít práva vstupu
    4) v přehledu mám notifikaci o reakci, ale nemůžu si jí přečíst, protože 3)
    5) notifikace mi nezmizí, protože 3)

co s tím? :D

NOP
    NOP --- ---
    (Hej! O DI se nemluví!)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Bude se nekdy opravovat ten bug se zobrazenim poctu novych pripevku od ID ktere jsou/mam v DI? Posledni dobou me to docela vytaci. Vidim novy prispevek, kliknu a nikde nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam