• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NYX: me to rusilo DI vzdy okamzite, pouzil jsem tu funkci ca 4x-5x za posledni rok
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: Vzdy to vyzadovalo pockat.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    VOYTEX: Když dáváš zrušit DI tak ti to píše i důvod proč to nejde. Pokud to nepletu tak musíš počkat 7 dní než to můžeš zrušit.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    Zruseni DI mi poprve jde az od urciteho data, predtim to slo okamzite. Cim to je? double DI?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    NYX: Aha, tak se omlouvám má chyba.
    Měl jsem ve FF aktivovaný FB containers, a to byl ten problém. Teď už to jede. Ani nevím kde se mi tam vzal, nebo jestli tam byl vždy nebo když jsem před asi 2 měsíci dělal čistění a začal používat FF účet. Ale i tak zvláštní že před aktivací premium to běželo normálně? a pak ne. Příště zkusím s tím dev.

A zkusím se tak podívat pak i na ty odkazy na youtube proč někdy to hodí jen link bez náhledu.
    A to když budu chtít zdílet to video jen jako link, tak použiji ten příkaz kde je ten popis. A nakopíruji adresu dvakrát aby tam nesvítil popis ale bylo vidět cestu kam ten link vede.
    NYX
    NYX --- ---
    ROLAND: Tak otevri dev tools a podivej se, co se deje s temi requesty na obrazky.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: Pardon. Používám FireFox, a jak jsem psal před tím to s těmi obrázky fungovalo. A teď ne všechny, ale některé obrázky se přestali zobrazovat.
    NYX
    NYX --- ---
    Taky muzu vynucovat u obrazku https, ale nevim, jestli to dava smysl.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: s těmi obrázky se ti tam imo sešel update prohlížeče s aktivací premium - povol si http zdroje contentu:

v chrome je to v settings - content - additional content - insecure content a přidej si tam nyx.cz
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Mám prosím dotaz.
    Při aktivaci premium se mi přestali zobrazovat některé obrázky, z některých stránek, které dřív normálně se ukazovali. Po skončení premium jsem očekával že se to navrátí zpět k fungování, ale nestalo se tak. Zkoušel jsem hledat a měnit různá nastavení, ale nic nepomohlo. A některé věci ani nevím co vlastně dělají, nikde není nějaký srozumitelný popisek k dané funkci, nebo jsem ji nenašel ani v nápovědě.
    Klidně bych zadarmo vyhotovil nějakou pomocnou srozumitelnou příručku aby se v ní orientovali i méně zdatní uživatelé.

A druhý dotaz.
    Nevím proč se mi náhodně někdy zobrazí jen odkaz na youtube a ne klasicky s náhledem. Původně to vypadalo že se to děje jen v některých diskuzích, ale je to náhodné. A v jedné diskuzi se třeba zobrazí ten samý odkaz i z náhledem a v druhé jen odkaz.

Případně jestli je nějaký jednoduchý příkaz když bych chtěl vložit cíleně jen adresu toho videa bez náhledu? Abych nemusel používat ten u kterého je nutno dát ještě popis.
    Nebo přidat dlačítko k těm 5, kde by zůstaly jen aktivní adresy a automaticky to v daném příspěvku co zná nepřevádělo na obrázek nebo náhled.

KOC256
    KOC256 --- ---
    IDLE:

může to pak být přehlednější

Může... :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Pomocí citace se dá snadněji reagovat na konkrétní část příspěvku, může to pak být přehlednější než odkázat na celou plachtu. Ale jinak ano, musí se s tím umět zacházet.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PJOTRIK: presne. fakt se nechci vracet do roku 2002
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Proboha ne, tohle vede akorat k tapetam plnym nekolikaurovnovych citacich, priklad si najdi na libovolnem foru co pouziva bb engine. Odkaz na puvodni prispevek je radove lepsi
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Tezko rict, asi mas pravdu, ze ne. Je to jiny druh reakce. Tak to povazuj za bezpredmetne.
    NYX
    NYX --- ---
    Vzdycky mi tohle prislo jako workaround tam, kde se jim to zobrazovani odkazovanych prispevku nechtelo delat.
    NYX
    NYX --- ---
    GIOMIKY: ma to nejaky smysl kdyz se ti cely prispevek zobrazuje po najeti na ten odpovidaci nick?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    tek nemusíš tu hned přicházet z pravěku. Tím si moc uživatelů na svou stranu nezískáš... Ono toto funguje i na mnoha dnešních fórech či mailových klientech.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Měl jsem takový nápad... v BBS světe je jedna z výborných vlastností reakce na mail / příspěvek, že jde jednoduše (pomocí ctrl q, ale to není podstatné) quotovat (vložit část příspěvku, na který reaguji)... nešlo by to zařídit i do editoru na nyxu...
    posílám Screen pro představu (jeden obrázek je za 1000 slov)

IDLE
    IDLE --- ---
    R1CH4RD: Povolený počet hlasů na osobu: 2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam