• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ABE
    ABE --- ---
    Je opravdu POTŘEBUJI ten správný a ideální název? :)

    Tady někdo POTŘEBUJI = prodává sedací soupravu a ještě aby toho nebylo málo, tak ta souprava v sobe zřejmě ma i PC komponenty a nebo je to gaming gauč :D


    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Nesly by push notifikace vypnout uplne? nekdo mi hodi palec a mi vyskoci okno, akorat to rusi, neda se zavrit. Uz sem psal, ze bych rad prisel o tu samotnou bublinu vpravo dole. O palce jde ucastnikum na Instagramu, FCB a Twitteru.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    Díky za červené palce. Tohle mi scházelo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Měl jsem věci v upomínkách - https://nyx.cz/bookmarks/reminders

    Vrchní položku od ID ZOLTAM jsem z upomínek odebral a zůstala tam, zmizela až po ručním refreshi stránky, což na starém nyxu nebylo. Navíc když je příspěvek v upomínkách tak se po najetí myši zobrazuje text "přidat do upomínek" místo "odebrat z upomínek"


    AETHER
    AETHER --- ---
    Když mi přijde notifikace, já si ji přečtu na webu a pak kliknu na apku (iOS), která tu notifikaci stále hlásí, apka zhavaruje.
    NYX
    NYX --- ---
    QWWERTY: Jo, tohle nejsem schopny vyresit (push je stejny pro stejne uzivatele). Tak tam tlacitko dam a kdyztak to zastavi API.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    btw kdyz nactu novy prispevky pres info baner o novych prispevsich zobrazi se mi k nim vpravo i ikona na jejich smazani, ackoliv k tomu v danym threadu nemam prava ... pri nacteni pres link/F5 tam se korektne nezobrazi

    MATT
    MATT --- ---
    NYX: funguje
    NYX
    NYX --- ---
    MATT: Ted by tam melo jit vrazit unicode rovnou.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    WATTEVILLE: aha :D
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: Privaty uz imho zadny limit nemaji. Ona to limitovala jen velikost akceptovaneho POST requestu zjednodusene a v novem Nyxu jsem tohle taky vyresil :)
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    LYNCH: Třeba vědět, jestli ten komu jsi napsal a nečetl to, tak jestli tu byl aspoň někdy za poslední rok.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    GREATDRAKE: k cemu je to jako dobry?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Pokud zůstal zachován limit uživatelů pro privátní diskuze, bylo by to dobré.
    Byla to totiž metoda jak zjistit, kteří uživatelé jsou aktivní a kteří ne, když bylo třeba, kvůlivá limitu, udělat čistku.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    NYX: u malých privátních diskusí se to hodilo, že člověk věděl, že už mají všichni přečteno. Ale jinak je to samozřejmě diskutabilní fce.))
    MATT
    MATT --- ---
    NYX: tuhle funkcionalitu jsem docela pouzival..

    taky ted nejdou unicode znaky v html zapisu v nazvu auditek (skoro nepouzivam, ale zrovna jsme meli srdicko a psal se primo ten html kod.. v prispevku to funguje ♥
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NYX: Ano, majitele videli i ty, co zbytku populace byli skryti
    NYX
    NYX --- ---
    RUDIE: To zalezi na jejich nastaveni jestli chteji byt videt ve statistikach. I kdyz majitele diskuze mozna meli nejaky override? Podivam se...ale je otazka, jestli by ho meli mit :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Všiml jsem si změny, že statistiky diskusí (kde jsem vlastník) již neukazují poslední návštěvu/přečtení příspěvků uživatelů s prémiovou verzí. Bude se tahle sympatická bigbrother featura pro majitele diskusí vracet? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když odpovím na příspěvek a někdo ho smaže, po kliknutí na odkaz se zobrazí příspěvek, co byl původně pod tímhle, žádná hláška, že původní příspěvek byl smazán.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam