• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX: ak poznas velikost prispevku? To stahujes linkovanej content ke vsem prispevkum? Nebo HTTP HEAD?
    NYX
    NYX --- ---
    XMEDA: Ted jde nastavit treba 1 primo v diskuzi.

    Jeste zvazuji u prispevku vetsich nez X davat lazy load.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Slo by prosim zase zfunkcnit nacitani vybraneho poctu prispevku? Na gif klub jsem casto klikl jen 5 prispevku, protoze nektery ty gify maji treba 20MB a pak to nacita strasny peklo.

    Ted je nejaky minimum 20 prispevku a nekdy je to fakt zly.

    (Ne, nemam vytacenej modem)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Napadlo mě zda neudělat u anket systémovou volbu "chci jen vidět výsledky", když si to zadávající bude přát. Občas jsou ankety třeba jen pro jisté pohlaví a pak člověk vidí, že 50% mají "chci jen vidět výsledky" a zbytek si musím trochu přepočítat.

    Asi nic co by muselo být ale dávám nápad ke zvážení nápad...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Narazil jsem na funny bug. Odkaz v zahlavi, i kdyz je v anchor tagu, vygeneruje text z cilove stranky.


    ZCR
    ZCR --- ---
    NYX: (It is happening again!)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOUDY: v pripade takovejch klubu neni nic jednodussiho nez napsat Nyxovi.

    DI je proste hrozne dementni, protoze rozbiji diskuze napric celym serverem.

    pokud se osoba X chova jako ublizena mala fena, kdykoliv do klubu osoba Y postne cokoliv, tak to by mel nejak resit vlastnik/admin, protoze pochybuju, ze je to hodnotnej obsah pro klub, jak vsichni tady rikaj picus, kterej te fakt chce stalkovat si udela 7000 dalsich uctu. Mluvim o nejakym urazeni, tahani sracek a tak. Nemluvim o tom, ze ti debilek da by default minus, protoze muze, protoze predpokladam, ze o paleckach tohle neni.

    Takze z toho mam pocit, ze vysledek je, ze cpes furt vic lidi do DI, oni si delaj vic altu a jako milej side-benefit rozmrdavate diskuze kde se jen objevite:)

    To nerikam, ze bych chtel nejak prudit. Jenom mi prijde, ze DI je v kontextu stalkeru tak trochu k nicemu v dobe, kdy ma kazdej 10+ volnych pozvanek...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: tem, ktery neumej ignorovat co o nich pise nekdo dalsi to stejne nepomuze, budou si zakladat dalsi ID a kontrolovat to. Jako ty, kdyz sis me dal do DI a pote cosis me vyndal sem najednou koukal, kde vsude si na me behem toho DI reagoval:))
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVARA: Dival jsem se do prav. Neni. Fakt to nechci uz resit. Mam svejch starosti dost. Dalsi kapka v podobe blba uz je jenom doplneni koloritu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: A přestože jsi to měl zaškrtnuté, stejně jsi viděl že na tebe reaguje? To je možné pouze tam, kde jsi správce diskuze…
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVARA: Jako zaskrtnuty to mel, ignorace v poste, ignorace v diskuzich. Je mi to jedno. Diskuzi jsem odebral ze sledovanych, historie a budu se modlit, aby se nase cesty uz nezkrizili.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Afaik DI vznikl jako fičura pro adminy, aby mohli od sebe odtrhnout nesmiřitelné páry plenící diskuze všude okolo anebo izolovat skutečné stalkery - nikoli něčí pohmožděné ego.
    Časem to bylo pro úsporu času adminů umožněno uživatelům, kde někteří to nevnímali zcela stejně jako výše a nacpali tam půlku nyxu - což nebylo původním účelem DI…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: Pokud vidíš, že na tebe reaguje, tak jsi si ho nedal do ignore
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CYBERKOTLIK: To uz se to zkouselo a nikam to nevedlo. Proto vzniknul DI, aby te ten clovek proste nevidel, nevidel co pises a kazdej tvuj post ho netriggeroval. Naprosto chapu argument ze DI rozbourava diskuze, ale od toho jsou pak moderatori diskuzi aby tam drzeli nejakou uroven a pak DI nebude casem potreba, ale kdyz jsou kluby, kde se spravce na nyx naposled prihlasil pred deseti lety..tak je to pak tezky.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KOUDY: Tak nejak. 10x mu rika, nechci se s tebou bavit a blbec v ignore vesele reaguje dal. Nefunguje to. Nektery id jsou obzvlaste vytrvaly.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: no a? ty to zkratka budes ignorovat ne?
    ZCR
    ZCR --- ---
    GIOMIKY: DI je dvojsečná zbraň - debilové ho umějí používat taky, a je to pro ně velmi pohodlný způsob, jak výrazně snížit množství oponentních názorů a mínusek u hlásaných kravin.
    Imho to ve výsledku diskusím dost nesvědčí, a o úroveň klubů by se měli starat spíš moderátoři, než aby se tam jednotlivá id ignorovala navzájem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: To neresi, protoze kdyz nekdo debilne komentuje kazdy prispevek co nekam napises a ty si ho das do ignore, tak mu to nezabrani v tom, aby tve prispevky debilne komentoval dal.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    minusovany prispevky uz nejsou oznacovany (driv jim ubyvala opacity s poctem minusu) schvalne, aby clovek okamzite nevidel ze cte vyblitek, ale mel by si to nejdriv objektivne precist?
    obcas jako blbec prectu celej odstavec, nez si vsimnu -10 a mrzi me, ze jsem vubec zacal cist.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GIOMIKY: Double peklo je, ze ted funguje systemem “vsichni jsme si rovni, ale nekteri jsou si rovnejsi,” aneb nekteri tam muzou mit lidi 150 a ostatni at si skubnou ploutvi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam