zajimavy efekt, ktery vznikne, kdyz uzivatel reaguje na jineho uzivatele v takto strukturovanem prispevku a prijemce si ho da nasledne do DI.
ja ted ze sveho vlastniho prispevku vidim tohle.
prijde mi, ze uzivatel by principielne mel mit prava prinejmensim videt a mazat veskerej obsah (krome hlasovani v anketach a par veci se urcite jeste najde, treba sam sebe jakozto unikatniho uzivatele..), co sem vklada a to tohle nesplnuje a to mi prijde dost proti konceptu permissions na diskusaku:)
nema to bejt zadna stiznost, spis mozna zajimavej jev a problem jak technickej, tak filosofickej smerem k nejaky hierarchii systemovych opravneni:)
prava (nechat) smazat zpetne cizi prispevek by byly prinejmensim problematicky, ve stylu "prejete si smazat reakce daneho id na vase prispevky?", kdyz si dotycny ten DI nastavuje.
ale dosahnout nastavenim DI skryti i jen casti prispevku ciziho uzivatele pred nim samym mi prijde taky jako problem, kterej by se imho nejak resit mel.
napriklad dost tezko clovek pripadne muze obhajovat nejaky tvrzeni, jehoz kompletni vyjadreni slovo od slova ani nema, narozdil od ostatnich, k dispozici:) jasne, je mozny nekdy chtit v nakym systemu pro usera treba W, ale R ne, ze tam neco ulozi, ale nic odtamtud vytahnout nesmi. ale tady jsem myslel, ze je kazdej u vlastnich prispevku minimalne na urovni jejich admina, kdyz uz ne nejakyho ownera..
imho by stalo se tim mozna nekdy nejak trochu zabejvat a do ty doby, nez se to vyresi, by se to mozna nemelo v ramci DI aplikovat na vsechny prispevky retroaktivne.
znovu opakuju - nestezuju si, nic nechci, predevsim me to zaujalo jako fenomen a ja bejt nekde architekt nebo admin, tak by me i docela bavilo se v tom postourat:)
[HAR4NT @ Fotbal FANS co vás sere TÉMA: rozhovory s kolaboranty]