• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Zvlastni chovani nahledu twitter prispevku (da se tam dvakrat ten stejny)

    ONDRA_99
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Opraveno
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Cnn taky holt nyx titulkovat nezvladne.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    NYX: dík, já si říkal, jestli to není třeba tím, že někdy může být super dlouhej (300 znaků)... no a teda jako jo, to bych teda čekal čistší...
    NYX
    NYX --- ---
    KERRAY: Mrknu na to...ale je tam urcite nejaky limit kolik bajtu prectu a kde pak hledam title...kdyby nekdo nalinkoval treba nejake ISO apod :) A tady je title az nekde po 300kB, tak mozna to je za limitem. Nevim ted z hlavy kolik tam je nastaveno, ale asi ocekavam, ze title tag bude nekde relativne na zacatku.

    A teda zdrojak te stranky...to je dobra sracka :D
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    z nějakého důvodu se při vložení odkazu na reddit nerozbaluje titulek...
    třeba
    https://www.reddit.com/r/midjourney/comments/zc746h/star_wars_except_everyone_is_a_baby/
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    LUSINDA: samozřejmě že jo, některých uživatelů z některých klubů, zejména protiruských a antifašistických, nebo ze 3. světové, kde se řeší pomoc lidem bojujícím na Ukrajině.
    Nikdo neřeší lidi, co sem hází maximálně veselé obrázky do Ústavu a podobně.
    Tuhle poznámku jsem samozřejmě čekal a tady posílám namátkou jeden připravený odkaz na odemčený článek na téma co se například děje lidem, kteří vystupují na sociálních sítích proti Rusku. Leccos je monitorované, bohužel. Píšu to jako insider.
    [YBUKO @ Věci Veřejné - chlebíček s osobním věnováním.]
    My tu v některých klubech řešíme, screenujeme a repostujeme různé Vrábely, Černohorské, Peterkové a jiné extrémisty a magory, a oni zase na jiných sociálních sítích screenují a řeší nás, už roky. Nyx už je bohužel profláklý a není to dávno uzavřená síť. Bylo by fajn si to uvědomit;)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    YBUKO: jmenne seznamy uzivatelu nyxu........nejsi trochu paranoidni?
    PES
    PES --- ---
    YBUKO: No zrovna tahle je takový Cimbal akorát s obráceným znaménkem...
    ... takže dohromady k anihilaci.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NAVARA: ne, ignore nestačí, oni to uvidí dál. Problémových ID už mám v hledáčku víc než deset, včetně podezřelých pasivních. Poznat to jde postupně vylučovací metodou, protože multi id nemá premiovku a loguje se do statistik. Je to tu dlouhodobý problém už od dob Cimbála, který to tu logoval a vynášel konkrétní info s pravými jmény uživatelů proputinovské scéně. Což je třeba vzhledem k vzrůstající agresivitě lidí z proruské sceny, nebo dnešní situaci s Ruskem vedoucím válku proti Západu problém, protože si můžeme být na 100% jistí, že už dneska někde visí připravené jmenné seznamy některých místních aktivních uživatelů.
    Nevolám po lovu na podezřelá id a banech, jen po možnosti vyřešit si tyhle lidi sám. Na Twitteru to jde, tady ne.

    PES
    PES --- ---
    NAVARA: však právě, pro platící (ať je) neomezené DI ;-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    YBUKO: Na většinu toho ti stačí obyčejné ignore. Vynášejících mimo nyx ti DI nevyřeší, protože si prostě založí pasivní ID co nijak nepoznáš.

    PES: Neplatící nemají žádné, platící 10.
    PES
    PES --- ---
    YBUKO: pro platící neomezené DI ;-))
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Pro sweet summer children namátkou a jen ze studijních důvodů doporučuji třeba od cca 24. minuty tohle nedávné video Jany Peterkové, kde čte svým fandům posty z Nyxu ;) Jak tu tyhle lidi identifikuji, tak je chci blokovat. Ale potřebuji víc nez 10 DI.
    Jana Peterková official vysílal(a) živě. | By Jana Peterková official | Facebook
    https://m.facebook.com/janapeterkovaofficial/videos/638217827753243/

    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KOC256: nope, to platí možná pro lidi, co si tu řeší jen vztahy, mejdany a šukání. DI tu řeší i lidé, co se nechtějí brodit žumpou a před lety sem přišli, protože průměrné IQ místních uživatelů bylo vyšší než jinde. Nebo lidé, co nemají zájem, aby si z nich dělali cíl různí dezinformátoři, proruští aktivisté a jiná verbež, co to tu bohužel taky čte.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    YBUKO:
    Co jsem pochopil, tak DI řeší jen labilní lidé, co by jim dělalo dobře tu lépe nebýt...
    Ostatní se s tím vyrovnají :-)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Nešel by navýšit počet lidí do double ignore? Třeba na 20? Argument s rozbíjením diskuze chápu, ale 10 je strašně málo, vzhledem k počtu lidí (a exotů) na nyxu. Nota bene u nepříjemných id co si dělají víc profilů, aby DI unikli a znovu mohla všechno vidět, mínusovat a prudit...
    Já třeba konkrétně začal dávat lidi do DI poprvé za cca 15 let na nyxu dva roky zpátky, když jsem přestal být zvědavý na agresivní posty a pošty s věcmi alá "covid je lež, jste debilní ovce s rouškami, lol". Do toho jsem si teď přidal jisté místní dlouholeté proputinovské a proruské fandy, nechci aby moje posty viděli, repastovali mimo nyx, nebo psali do pošty kraviny.
    Doba je nicméně zlá a 10 DI na odfiltrování exotů už nestačí :/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Místo abyste byli rádi, že můžete čtením hýbat hlavou a netrpíte problémy s krkem/šíjí z mnohahodinového zírání do jednoho místa :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRAZY_IVAN:
    třeba jako vertikální menu, které se do nového nyxu už nedostalo?

    Prostě je zkušenost že 80% uživatelů stačí default a pak se nikomu nechce srát s customizací ;-). I kdyby byla sebelepší.

    Takže jsme odkázáni na UX/UI cítění @Nyxe.

    Třeba jako moje nekonečné čekání na podporu zástupných znaků pro I a B. Kde se tu pak objevilo něco, co je IMHO k ničemu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam