• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PALEONTOLOG: a čím přesně se zvýší bezpečnost, když spolusprávce uvidí, kdo z neviditelných uživatelů se tam pohyboval?

tak jsou tady kluby soukromé (zaheslované) a jsou tady kluby veřejné.

Do klubů veřejných (jako je třeba tento) se podíváš i bez přihlášení ;-) (schválně si to vyzkoušej, otevři si tento odkaz třeba v jiném prohlížeči [nyx :: pripominky uzivatelu] )

A vzhledem k tomu, že si to z venku bez přihlášení může číst kdykoliv, tak mi přijde, že je to jen tvoje zvědavost jakožto spolusprávce než nějaká obava o bezpečnost

PS: do veřejných klubů doporučuju nedávat nic, co by mohlo ovlivnit tvou trestněprávní odpovědnost
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LORD_DE_SEIS: elementární bezpečnost ti něco říká? všichni víme, že tady kolikrát klub už má jen spolusprávce,, někdo ani to ne.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    PALEONTOLOG: a tebe kdo chodí kam šmírovat? nebo je to jen nějaká paranoia?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    kokotín, tedy neviditelnost je zvýhodněna na maximum. je to dle bezpečnost politiky serveru v pořádku, že ji nevidí plnotučný spolusprávce? nyxi?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: doporučuju si nejdřív v hlavě urovnat, jakej je rozdíl mezi vložením obrázku copypastem a vložením odkazu na obrázek copypastem, abys pak nebyl za debila ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Ano, soubory nejsou uložené na Nyxu, protože to by byl násobně větší opruz, o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: no a jakej by měl být požadovaný výsledek? (a teď teda pominu, že se jedná o soubory která nejsou uložené na serveru nyxu, ale na serveru imgur.com a že každý ten obrázek má jiné rozlišeníí)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: tak to mi hlava nebere :(
    VANEK
    VANEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zformátovat v tom následném příspěvku :(
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: tak si ho zformátuj a pak nahraj mezi soubory ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Do příspěvku se dá vložit obrázek copypastem, ale když si ho chci nahrát mezi soubory (a pak zformátovat), tam to nefunguje :/
    XERXES
    XERXES --- ---
    1) Když si vpravo nahoře změním stav, Nyx mi bez varování reloaduje stránku, tj. smaže rozepsaný příspěvek / zprávu. To je takový problém to přepsat do javascriptu na pozadí?
    2) A proč mi to nabízí NEVIDITELNÝ, když stejně je jen pro platící? Nemůže to být aspoň zašeděné?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ciki spoluspravci nemaj a nebudou mit moznost zasahovat za nepritomnosti majitele proti meviditelnejm? tak to je pohoda :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    QZUZKA: Taky mě to sralo, než mi to tu někdo vysvětil: I, for one, welcome our new mobile overlords.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    QZUZKA: paleček nahoru!
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    OCTOPUSS: mímusek z mobilu na ukázku. Klikni na ten zatrhávací čtvereček a dostaneš menu s více možnostmi, včetně palečku dolů
    ACID
    ACID --- ---
    OCTOPUSS: otoč displej
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    V mobilní verzi je možný dávat jen palečky nahoru. Doufám, že to je chyba a ne záměr.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak edit, majitel vidí, plnotučnej spolusprávce ty skrytý nevidí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: spolusprávci takový určitě nevidí, s tím majitelem mám dojem, že taky ne. to teď úplně neověřím na 100%, ale řekl bych, že ne. čili schovka ve statistikách se na majitele diskuze neuplaňuje, takhle to je navržený?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam