• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    GREATDRAKE: nevím jestli to není chyba. Stejně jako s tím, že DI má pořád jen prostor na 10 id. Ne, rozšíření třeba na 20 by nyx opravdu nerozbilo. Doba se od roku 2001 posunula.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    YBUKO: Probíralo se mockrát. Nyx byl proti.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JONY: dotaz i přesto trvá.
    JONY
    JONY --- ---
    YBUKO: to bys zlikvidoval celý byznys model :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Mohly by být mínusy veřejné?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z pošty:
    ---
    vzdálený známý: (zčistajasna hodně divné, naštěstí nijak kompromitující odkazy)

já: To bylo fakt na mě? 8-o

VZ: hmmmm

ne

jsem si neuvědomil, že když si vyfiltruji zprávy s určitým ID, tak že to automaticky neznamená, že se stane příjemcem psané zprávy

já :Taky už se mi to stalo™
    ---

Vážně, interface je už tak dost kontraintuitivní a nedovedu si představit usecase "vyfiltruju si někoho a pak chci psát jinému" (a i kdyby takové výjimky byly, tak jistě to snadno zvládnou manuálním přenastavením; naopak automagické doplnění adresáta při filtrování by jistě spoustě takových nedopatření předešlo).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LORD_DE_SEIS: cimz jsi nevyresil problem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nyxi .. tim ze mas omezeni na 3+znaku ve vyhledavani, je problem najit kluby co resi AI
    neslo by do poctu znaku v takovem pripade pocitat treba uvozovky? "AI" nebo udelat jine reseni?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ELIDOR: To řeší našeptávač/nápověda ve vyhledávacím políčku.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX: imho pro uzivatele bude vzdycky lepsi graficky prvek, nez filtr s parametrem, ktery btw neni nikde uvedeny.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PETGRIDUS: Takze HARDCABB by byla pekna loterie :-D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARASAN: Ne.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: muzu nekde videt seznam techto magickych slov?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HARDCABB: muzu nekde videt kolik ID mne ma v Ignore? Pripadne i ta ID?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NYX: No vida, já si říkal, jestli tam taková možnost už náhodou není, ale samozřejmě jsem to nezkoušel. :)
    NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Ankety filtrovat jde pres "poll"
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ELIDOR: To mi nepřijde jako dobré využití prostoru pro něco s tak omezenou použitelností.

Když už, tak možnost filtrovat příspěvky typu anketa v hledání (především v diskusi, ale i v globálním, když na to přijde) takovou potřebu pokryje dostatečně.

Přišpendlené příspěvky mi přijdou univerzálnější.
    Ale dala by se jim vynucovat nějaká omezená trvanlivost (trvanlivější informace patří do záhlaví nebo na nástěnku) a taky by jich měl být omezený počet na diskusi, tak 1-3. Víc než jeden umožňuje nějakou flexibilitu, víc jak tři už je nepřehledné.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mozna by stacilo v danem klubu pridat zalozku: ankety
    ke stavajicim:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam