• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETER_PAN: Ano, z 3.5 Monster Manual II.pdf to udělá 3.pdf, což není úplně hezké ani očekávatelné.

Příbuzné téma, šlo by do pošty, přímo k attachment buttonu zmínit, jaká je maximální velikost attachmentu, a případně zlepšit i errorovou hlášku když ji jeden překročí? (což o to, já tomu prostému "413" i rozumím, ale asi jsem menšina)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Chci se zeptat. Kdyz prilozim nejaky soubor do posty, jsou nejake obecne znama pravidla jak se ten soubor muze jmenovat? Treba oproti pojmenovani souboru v NTFS apod.?
    Aktualni priklad. Prilozim soubor "4_Nákres_vozík #Petr_update.pdf" a ulozi se "4_Nákres_vozík .pdf".

Jsou tam tedy nejake omezeni v nazvech?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no a nepocita se to treba oboustranne ?
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: alw nejspíš jich tam máš z předchozích dob tolik, že to přesahuje potřebný počet dnů bonusovky ;-)))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jeste pred tydnem to slo. Ted uz ne..a ja mam nula novych lidi v DI..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    uplne vidim tu DI mafii, falesny cisla, obcanky, 5 identit, konspiracni byty, pusobeni na uzemmi 5 statu... :)
    NYX
    NYX --- ---
    Jo, to bude tim DI asi.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jinak by s tím dalo podvádět/kšeftovat - zaplatit si dva roky prémiovky navíc, zaplnit DI/úložiště, převést dva roky prémiovky na někoho jiného, ten si zaplní DI/úložiště, převede na dalšího…
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOUDY: Tipuju, že ti to nedovolí převést dny, pokud by to znamenalo, že se dostaneš pod aktuální zabrané úložiště nebo sloty v DI.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    KOUDY: měl jsem na mysli to druhé číslo, které je vidět ještě před tím, než něco do pole vyplníš.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    KOUDY: jaké číslo se ti zobrazuje v poli pro zadání počtu dní k převodu(1-?). podle všeho by to mělo být 1029, ale nevypadá to na číslo začínající jedničkou. 029? že by konec intervalu nemohl být čtyřciferný? pěkné.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOUDY: Mně to ukazuje
    781 dní zbyvá, 751 transferrable
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    systémovou notifikaci v 8:30 v neděli ráno považuju za specifickej smysl pro humor, ale osobně na našem projektu tohle netprím a zadal jsem oznámení v pracovní dny odpoledne.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: ještě, že vás dobré duše mám!
    Děkuji<3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Já to mám na homepage, ale uprostřed.

https://nyx.cz/

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já nemůžu zase najít, kdy mám konec a kolik? Ani vpravo nahoře, ani nikde :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Premiovka uz nejde nekomu darovat? Treba k vanocum?

NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Snad vyreseno.
    VANEK: Snad vyreseno.
    SPIKE411: Snad vyreseno - ve smyslu povoleno. Clovek musi vedet, ze tam musi dat controls atribut, jinak to je asi k nicemu. Ale podle me to je tak anomalni vec, ze nema smysl ji davat treba do toho autocomplete tagu. Nevim.

NYX
    NYX --- ---
    Na starem nyxu to urcite tak nebylo. Tohle skakani na prvni neprecteny muze rozumne fungovat jen kdyz jsou zname rozmery vseho nad tim, tj. je nutne stahnout vsechny obrazky/videa atd., zjistit velikost a pomer stran, nacpat to natvrdo do html atd…a tohle se dela teprve az v novem nyxu. Jinak by v prubehu nacitani vsechno poskakovalo dolu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam