• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TOMMY69: Každopádně a mě ať se klidně zobrazují, lidi by se neměli stydět za svůj názor.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Na tomhle se internet nějak neshodne, žejo. Spoustu diskuzí zobrazuje, kdo dal mínus, ale třeba yt už nezobrazuje ani počet palců dolů. A myslím, že počty jdou obecně vypnout i na fb.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NAVARA: Je. Je dobré vidět kdo nejčastěji hejtuje (a jsou to převážně stále ti stejní lidé). Někdy vidím post, který se mi líbí a u toho hejt - mě by zajímalo co za individuum tohle mělo potřebu označkovat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Každopádně se přimlouvám za stejnou logiku na obojí ať už je jakákoli. Není důvod rozlišovat, kromě ochrany hejtrů. (někdy někdo nedá veřejně plus ze stejného důvodu, nechce aby se na něj za to upnul nějaký hejtr)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Tak se necháme překvapit, co na to "pan domácí".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: Klidně :)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NAVARA: Pak by se ale stejná logika měla vztahovat i na plusy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: Není žádný rozumný důvod, proč by nekdy jiný, než autor příspěvku měl vidět, kdo mu dal minus.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NAVARA: Fakt netuším, co tím chceš sdělit.
    Ale chyba může být na přijímači.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    HOWKING: Nakonec, není asi nutné svůj mínus obhajovat, jako se nevyžaduje obhajovat plus.
    Ale udělal bych je veřejný.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: To ale není moderní pojetí, dnešní kulturní meta vyžaduje, aby třetí nezúčastněná osoba si zobrazila kdo dál mínus a následně šikanovala dav ("čtvrtá osoba"), aby to dala mínusující příslušně sežrat :)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    HOWKING: asi "nebudu slušný" a zeptám se veřejně konkrétní osoby, co mi můj dotaz omínusovala, co si o tom myslí...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Taky nevím, co to má za smysl. Jen to podporuje přizdisráče. Třeba by pak měli raději odvahu napsat slovy, proč se jim to nelíbí, ne jen kopnout do kotníku a utéct jako malý fracek.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Proč v Premiovce není možnost ukazovat světu autory mínusů?
    Když mám vypnuté/zakázané "anonymní mínusy", tak se zjevně za svůj názor nestydí.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Zdravicko, docela bych ocenil napravu ponekud schizofrenniho stavu ignory vs vlastnictvi klubu. Je pekne, ze jsem teda ignorovany ignoranty nucen cist, ale neprojevuje se to v takovych vecech jako treba v poctu novych v klubu. Takze kdyz do klubu napise 20 ignorantu a 20 normalnich, tak se mi objevi +20 novych, a v klubu se mi ukaze prvnich 20 novych prispevku, kde jsou prispevky namixovany, a ja pak musim dat dalsi stranu, abych si precet nove od lidi co chci cist, misto aby se napocitalo a zobrazilo +40 novych.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ahoj, jeden postreh.
    Presla jsem z iOS na androida a na iOS nefunguje detekce dvojite posilanych prispevku. Na Androidu to zahlasi nejakou hlasku ve smyslu: "tento prispevek byl poslan dvakrat, tak jsme duplikaci zrusili" (nebo neco podobneho), ale vysledkem je, ze se duplikat neposle.
    Naopak v iOS se to posle klidne dvakrat i vickrat a to jsem ho tam posilala jen jednou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: to asi jo, z posty treba na sledovane nebo historii a kliknu na nejaky klub.
    NYX
    NYX --- ---
    DRAGON: A kliknes na nejakou jinou stranku nebo cela ta aktivita probehne v tom chatovacim okne?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LORD_DE_SEIS: jako tak to mam, spis mi jde o to, proc se to deje.. jestli se to neda nejak vypnout :)
    NYX: da se nejak na nyxu zadat ticket, at v tom mas poradek?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DRAGON: nyxí rada je vytvořit si v emailovém klientu složku "nyx" a přesměrovat tam veškerou poštu od nyx.cz - pak ti to neplevelí poštu
    NYX
    NYX --- ---
    DRAGON: Tak to netusim. To zni opravdu jako nejaka chyba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam