• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LUCIEN: To snad jen náhledy.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Myslím, že nyx to stahuje a resizuje k sobě a pak servíruje podle zařízení. Proto to na mobilu třeba je vidět a na desktopu ne.
    STARF
    STARF --- ---
    BOBESH: FF mam jako primarni browser mnoho let, je to tzv. enhanced tracking protection, ktera blokuje cross-site tracking cookies, social media trackers, etc... lze to vypnout (globalne nebo klidne jen per site)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SPIKE411: je to mozny! + to, ze lezu na internety v praci no. prave v chromu uz tu twitter ani nespustim, tak sem to "vochcal" liskou ale ta zas nezobrazuje obrazky z twitteru postovany :) nic. jen sem se zarazil estli to neni nyxem. nastesti neni :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    BOBESH: To je nějaká věc s Firefoxem podle mě. Jak se chová k externím obrázkům, asi nějaká security fičura.
    Všímám si toho, co jsem po letech začal na PC zase používat Firefox. V Chrome by se ti to normálně zobrazilo, řekl bych.
    STARF
    STARF --- ---
    BOBESH: nebo tohle pokud jde o firemni sit :)
    STARF
    STARF --- ---
    BOBESH: nejspis ti prohlizec blokuje content socialnich siti na jinych webech... ja tuhle feature pouzivam a otviram si tyhle obrazky v novych tabech

zkontroluj si nastaveni
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOOMIX: jj. diky diky! na mobilu to taky vidim. toz to bude zase nejaky pracovni omezeni aby sme vic makali! :))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOBESH: vidim prase a popelnice
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TOOMIX: děkuji za reakci
    tak to asi nejde jen me, pokud vidite obrazek. ja ho nevidim :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BOBESH: jde, z facebooku nelze
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOD: Jo, "ostatní" tam je, ale tak... no dobře :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ahoj! ono uz nejde postovat obrazky z twitteru?
    BOD
    BOD --- ---
    LUCIEN: Není tam další nebo tak něco? Potraviny tu asi nebudou častý artikl
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FIONOR: skoda, ze jeste nikpho nenapadlo zviditelnit oboje
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    V tržišti chybí kategorie "potraviny" z nějakého legálního důvodu, nebo je to omyl? Proč nelze nabízet ovoce a zeleninu ze zahrady atp?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Není to tvým telefonem?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VANEK: bookmark's freaks
    VANEK
    VANEK --- ---
    ANARCHY: Jak se vlastně jmenoval ten klub pro sledování divokého spamování napříč kluby? Nějak se mi ztratil z historie, jméno už si nevzpomenu (jen že bylo hodně divné), a přes témata jsem ho nenašel.

DRAGON: Už nějakou dekádu nedá :-( Haj hou, I for one welcome our new rewritten and non-agile discussion server.

NECROMAN: To mi připomnělo ještě jednu věc: Když na androidu nahrávám fotky např. do facebookové appky, vyskočí mi náhledy seřazené od nejnovějších, takže typicky jednou dvakrát vyberu, schválím, pohoda. Zato na Nyx.cz (v Chrome) se mi otevře file picker v té nejvíc basic a otravné podobě: napřed vůbec vybrat, že nechci foťák, ale soubory; potom chvíli čekám, až se vůbec načte do paměti, co v DCIM/Camera mám, nahoře vidím smazané a nejstarší, takže než tím zoufale skrollovat, praktičtější je nechat seřadit od nejnovějšího, pak teprve vyberu, odkliknu, uff.

Přitom existují webové služby, kde je přidávání fotek podobně BFU GUI jednoduché, ať už je to otázka předání parametrů API nebo nějaké JS knihovny.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STARF: Byl tu, a už není :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam