• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    IOM_NUKSO: souhlasím, hlasuju o nastavení možnosti vypnout to
    L4MA
    L4MA --- ---
    NYX: ja tomu nerozumim, jakej to ma ucel v systemu, kde se ctou prispevky od nejstarsiho? nehejtim, treba mi neco unika.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Nezjistíš :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jak zjistim kdo je momentalne v diskuzi, kdyz je ten infinite scroll? Nedostanu se k tem ikonkam dole :))
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NYX: Mě bude bohatě stačit když to půjde vypnout "jednou provždy" :)
    PES
    PES --- ---
    NYX: tenhle přístup k nekonečné stránce se hodí akorát na stránkách typu "Poslední příspěvky" apod.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Já mám trošku obavu, abych si na to pak někdy omylem neklikla a nedivila se. Ale pokud je tu fakt usecase, že někdo to potřebuje zapínat jen někdy... budu spokojená, pokud to budu moct mít nějak defaultně vypnuté a nebudu už (moc) mrčet :D
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Slo. Ale co jsem pochopil tady z diskuze, tak se to spis obcas hodi, obcas ne.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: No a zatrhávátko v nastavení by nešlo? Kdo ho bude chtít mít, tak asi všude a kdo ne, tak nejspíš nikde? :)
    NYX
    NYX --- ---
    Promyslim co s tim. Mozna defaultne vypnout a mit tam vedle sipek tlacitko, ktere ho zapne?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    příklad: mám klub s novými příspěvky. vlezu do něj a jedu na spodek, abych se tam někde dobral prvního nepřečteného. ejhle, spodek neexistuje.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    IOM_NUKSO: přidávám se k dotazu a žádám možnost v nastavení to vypnout.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NAVARA: skoci mi to po nejaky x-ty, ale pak musim stejnak scrollovat dolu, nez se dostanu na ten prvni neprecteny, akorat neklikam na to listovani.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak se to chová, když klikneš na poslední příspěvek v klubu, kde máš třeba 300 nepřečtených?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    IOM_NUKSO: listování strankama zůstalo nahoře, takže teoreticky "jde".
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ten infinite scroll je pekne votravnej a neda se ted kvuli tomu listovat stranky. Lze to nejak vypnout? To nekdo poptavall, ze to muselo byt? :) A kdy bude editace odeslaneho prispevku? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Ano, v místech, kde vyskakují notifikace na nové příspěvky, dávají mnohem víc smyslu než o x desítek postů níž. (Natož když člověk čeká ve [4:44:44 # KDO BUDE DŘÍV? # ╔╦╬╦╗ (cti hrabe) # PICHACKY NYXU] ...)

To ni připomíná dlouhodobý pet peeve, že rámeček "přišli jste přes odkaz na příspěvek, který už neexistuje" by neměl být nad editačním oknem, ale v místech, kde člověk automaticky čeká ten odkazovaný příspěvek.

To Be Continued, až přijedu ke klávesnici.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mě docela chybí, že nevidím, kdo je přítomen v auditku. Asi by se ty ikonky přítomných měly dát někam nahoru.
    NYX
    NYX --- ---
    V cem to peklo spociva?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Možná bych to udělal jako volitelné nastavení - pro ty, co jedou na vytáčecím modemu ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam