• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NYX:
    2BFREE: to se mi omylem stalo v diskuzi, ze jsem si chtela udelat export vsech svych prispevku a zapomnela jsem kliknout na "do spuboru", takze misto toho se to bez varovani komplet vsechno smazalo. Taky by tam mohlo neco vyskocit nnebo alespon by nemuselo byt v selectboxu jako default zrovna mazani. Diky :)
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    Dneska jsem si omylem smazal všechnu poštu. Chtěl jsem smazat vše od uživatele, ale ten filtr se nějak vytratil…

Šlo by prosím přidat pro tento případ nějaké “varování pro méně chápavé”? Jakože “chystáš se smazat všechnu poštu, jsi si šúr”?
    NYX
    NYX --- ---
    SANTUS: Uz by to melo slapat pro nove prispevky
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Biden, Cloudflare mě dotlačil ke konverzi všech fotek z JPG/WebP do toho slavnýho avifu a všiml jsem si, že náhledy pro AVIF nejsou zobrazovány jak v "posledních", tak v "notifikacích". Samotnej linkovanej obsah v auditech je pak v pořádku.

UNTOY
    UNTOY --- ---
    ADAMIRA: a proto ten (dis)like musi tise selhavat, misto toho aby se zobrazila notifikace proc to nefunguje?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    UNTOY: Well, jsou to ignorovani uživatele...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GLOBETROTTER: na DI to nefunguje, jenom na standardní ignore
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: Nejde to ani na kompu. Protože buď
    - nefunguje to při DI (kohokoli ignoruju, tak ho mám v DI)
    - nerozumíme si a Ty píšeš o tom, když máš skryté i odpovědi ignorovaným a chceš vidět tu odpověď; což já nemám a chci vidět i původní příspěvek ignrovaného
    - dotyčný má i mě v DI a pak logicky nemám právo ten příspěvek vidět
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    UNTOY: Jak říká VANEK a dává mi to z nějakýho morálního hlediska smysl, z toho samýho hlediska ale smysl nedává toto :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: zkusím na kompu, teď jsem jen na androidu/chromu
    VANEK
    VANEK --- ---
    GLOBETROTTER: kurzor na tom odpovídacím "GLOBETROTTER:" si domyslíš (a kliká se pak kdekoli v tom vyskakovacím okně). V mobilu to funguje taky, jen trochu jinak.

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: "Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje."
    Odkliknout kde?
    VANEK
    VANEK --- ---
    GLOBETROTTER: Je to tam popsaný naprosto polopaticky: když na něj někdo neignorovaný reaguje, lze kliknout na to úvodní "GLOBETROTTER:", zobrazí se varování, ale jde odkliknout, a pak se otevře dotyčný příspěvek.

UNTOY: Už se myslím řešilo; zjevně je fičura. Ale jo, schovat v takových případech palcovací tlačítka by bylo fajn (IMHO lepší než zobrazit, nechat zmáčknout a pak házet chybovou hlášku, že to nejde).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    UNTOY: Můžu se zeptat, jak vidíš příspěvek ID, kterého ignoruješ? Tedy můžeš to popsat víc polopatě, než jsi napsal?
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    nevim zda je to bug nebo feature, ale nelze plusovat/minusovat prispevky od ignorovanych uzivatelu.

scenar: nekdo odpovi ignorovanemu uzivateli, kliknu na REPLY link abych si zobrazil ignorovany prispevek primo pres ID. Kdyz kliknu na plus/minus, tak ten request na `https://nyx.cz/api/discussion/XXX/rating/YYY/positive` skonci 400 `{"error":true,"message":"Nepodařilo se načíst příspěvek."}`

Pokud je to feature, mohlo by se to nejak reflektovat v UI nebo zobrazit notifikaci, aby bylo videt ze ten request probehl.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tedka jsem to vyzkousel a funguje to jako workaround:
    [tržiště]
    Ano neblokuje to v tom appletu pro market - ale ten ja pouzivam pouze pro vyhledavani.

Mozna pomuze nekomu.
    JONY
    JONY --- ---
    Přijde mi dvné, že člověk co dostane RO může stále plusíkovat a mínuskovat.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NAVARA: jo takhle :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jenže na tržiště to ignore nefunguje právě :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NAVARA: předpokládám, že jde o ID Fimfárum - myslim, že to můžeš s klidnym svědomim bloknout - příspěvek v diskuzi jsem nezaznamenal
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: Njn, ale to je neklub mezi kluby, schází to v https://nyx.cz/market
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam