• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: tohle je totalni peklo, strasny, dela to i chrome
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    a pak to hledani trva dlouho
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ad vyhledavaci policko v auditkach: chci neco hledat, kliknu mysi do policka a to se zvetsi - rozsiri doprava, napisu text, ktery chci hledat a kliknu na ikonku lupy vpravo od input fieldu. V tu chvili se input field zase zmensi na "puvodni" size a nic. Musim znovu kliknout na lupu, aby probehlo vyhledavani.

Brave Browser, Shields Up.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NYX: jo už se to chová jak dřív, díky!
    NYX
    NYX --- ---
    HOLAKAC: Uz ok?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    od ty změny se zobrazováním obrázků se v posledních, pokud kliknu na obrázek, dostanu do oné diskuze. Předtím se obrázek zvětšil a nikam jsem nevlezl. To je záměr?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Slo by presmerovavat path s lomitkem jako `/bookmarks/` na `/bookmarks`, misto 404? Novejsi verze firefoxu, vcetne mobilniho, si ho tam obcas domysli a pak ho tvrdohlave doplnujou automaticky...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NYX: Ano, díky.
    NYX
    NYX --- ---
    uz ok?
    NYX
    NYX --- ---
    Jo, to by melo jit poresit
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mám pocit, že si můj telefon (Galaxy Ultra, prohlížeč Brave) úplně nerozumí s tím novým zobrazováním obrázků
    https://photos.app.goo.gl/xLgLkpSg6HhQftjo9
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    NYX: To by bylo bývalo bylo super, když by mi to bylo bývalo bylo vyskočilo… ale super… a děkuju že myslíš i na toto
    NYX
    NYX --- ---
    Je tam ted tohle. To neni dostatecne jasne?

2BFREE
    2BFREE --- ---
    Dneska jsem si omylem smazal všechnu poštu. Chtěl jsem smazat vše od uživatele, ale ten filtr se nějak vytratil…

Šlo by prosím přidat pro tento případ nějaké “varování pro méně chápavé”? Jakože “chystáš se smazat všechnu poštu, jsi si šúr”?
    NYX
    NYX --- ---
    SANTUS: Uz by to melo slapat pro nove prispevky
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Biden, Cloudflare mě dotlačil ke konverzi všech fotek z JPG/WebP do toho slavnýho avifu a všiml jsem si, že náhledy pro AVIF nejsou zobrazovány jak v "posledních", tak v "notifikacích". Samotnej linkovanej obsah v auditech je pak v pořádku.

UNTOY
    UNTOY --- ---
    ADAMIRA: a proto ten (dis)like musi tise selhavat, misto toho aby se zobrazila notifikace proc to nefunguje?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    UNTOY: Well, jsou to ignorovani uživatele...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GLOBETROTTER: na DI to nefunguje, jenom na standardní ignore
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: Nejde to ani na kompu. Protože buď
    - nefunguje to při DI (kohokoli ignoruju, tak ho mám v DI)
    - nerozumíme si a Ty píšeš o tom, když máš skryté i odpovědi ignorovaným a chceš vidět tu odpověď; což já nemám a chci vidět i původní příspěvek ignrovaného
    - dotyčný má i mě v DI a pak logicky nemám právo ten příspěvek vidět
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam