• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    LWEEK: co treba protoze cely internet jde dohajzlu skrz ChatControl a podobne legislativni kretenismy, a ty se je jeste dobrovolne snazis zatahnout i sem?
    a to protoze "se lidé chovají na nyxu jako blbci, skryti za anonymitou a/nebo dokonce multiúčty" ... buhuu, knuu, lidi jsou na me osklivi. to je opravdu ten hlavni duvod, co te k tomu motivuje?

jestli tak moc touzis po socialni siti, kde potkas pouze lidi s overenou identitou, tak pro tebe nedavno spustili
    W - The European social network for verified humans
    https://wsocial.news/
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Možná by bylo lepší připomínkovat než mínuskovat. Pač já netuším v čem to má být jako špatně. Takhle to působí jakože se o slovo hlásí ti co se jich to týká. :-)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ještě dodám, že MojeID umí zprostředkovat i flag jestli je uživatel 18+. Jako s mladistvými tu asi problém nemáme (nevím), ale časem se budou pravidla pro provoz podobných služeb utahovat a tohle by mohla být cesta jak případně vyhovět šimlu.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Ahoj, zdravím. Mám tu návrh. Občas narazím na to, že se lidé chovají na nyxu jako blbci, skryti za anonymitou a/nebo dokonce multiúčty. Co kdyby bylo možné nepovinně napárovat účet k ověřenému účtu na MojeID. Zaplacené Pro účty budou moct filtrovat nebo nastavit kluby pro pouze ověřené členy nyxu. Tzn o důvod víc proč mít zaplacený Nyx. MojeID má základní API zdarma a není potřeba stahovat žádné soukromé informace. Pouze unikátní identifikátor, který když se napáruje k účtu tak nepůjde znovu napárovat na další účet. Toť vše. Možná, že by to pomohlo o chlup zlepšit uživatelskou kulturu.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: zkusil jsem a dojde k natazeni, ale pak uz staci jen jednou kliknout na lupu. dik.
    NYX
    NYX --- ---
    Snad je to fixle.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN: tohle je totalni peklo, strasny, dela to i chrome
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    a pak to hledani trva dlouho
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ad vyhledavaci policko v auditkach: chci neco hledat, kliknu mysi do policka a to se zvetsi - rozsiri doprava, napisu text, ktery chci hledat a kliknu na ikonku lupy vpravo od input fieldu. V tu chvili se input field zase zmensi na "puvodni" size a nic. Musim znovu kliknout na lupu, aby probehlo vyhledavani.

Brave Browser, Shields Up.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NYX: jo už se to chová jak dřív, díky!
    NYX
    NYX --- ---
    HOLAKAC: Uz ok?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    od ty změny se zobrazováním obrázků se v posledních, pokud kliknu na obrázek, dostanu do oné diskuze. Předtím se obrázek zvětšil a nikam jsem nevlezl. To je záměr?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Slo by presmerovavat path s lomitkem jako `/bookmarks/` na `/bookmarks`, misto 404? Novejsi verze firefoxu, vcetne mobilniho, si ho tam obcas domysli a pak ho tvrdohlave doplnujou automaticky...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NYX: Ano, díky.
    NYX
    NYX --- ---
    uz ok?
    NYX
    NYX --- ---
    Jo, to by melo jit poresit
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Mám pocit, že si můj telefon (Galaxy Ultra, prohlížeč Brave) úplně nerozumí s tím novým zobrazováním obrázků
    https://photos.app.goo.gl/xLgLkpSg6HhQftjo9
    2BFREE
    2BFREE --- ---
    NYX: To by bylo bývalo bylo super, když by mi to bylo bývalo bylo vyskočilo… ale super… a děkuju že myslíš i na toto
    NYX
    NYX --- ---
    Je tam ted tohle. To neni dostatecne jasne?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam