• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIKNová média > kyberkultura, umění interaktivních médií, digitální média, transhumanismus
    NOIK
    NOIK --- ---
    SEEKER: teď se asi tady rozjede dohadovačka co je to dobrá hudba...už se těším:)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    XCHAOS: ne. záleží na tom, jestli tvým cílem je užít si (jakoukoli) hudbu nebo užít si dobrou hudbu.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    nemyslim ze jde o potrebu mit "pruvodce". spis potkat ty spravne lidi, kteri te k te hudbe privedou. treba tim ze ti reknou : "hele, posloucham zrovna tohle a je to celkem cajk, zkus to taky" (ehm ted jsem si vzpomel na prodavacku klobouku z Pattern Recognition :)

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LOOPIN: záleží na tom, jestli tvým cílem je užít si hudbu, kterou posloucháš, nebo udělat na někoho dojem tím jak vytříbený máš vkus...
    EZECHIELL
    EZECHIELL --- ---
    KHALAVERA: musim souhlasit. k nalezeni tech nejlepsich kousku mi last.fm moc nepomohlo, ale spis uzsi vymenna/doporucovaci sit lidi s vkusem, kteri se navzajem vzdelavaji a duveruji si. Princip pruvodce to do urcite miry postihuje.
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    LOOPIN: ne, protože nejlepší hudba není ta nejpopulárnější, ta, které je věnována největší pozornost, ale ta, jejíž ocenění vyžaduje zkušenosti a vkus, jaký má jen kritik nebo hudební publicista, ať už se tím živí nebo ne

průvodce kulturou potřebuješ jako ostatně průvodce čímkoli, co vyžaduje jistou expertní znalost, kterou s největší pravděpodobností nemáš
    LOOPIN
    LOOPIN --- ---

KHALAVERA: dobra prednaska, pobavil me complex net art diagram :) jenom mala poznamka - ad 1:05:40 / abych se dostal pro me k 'nejlepsi' hudbe potrebuju hudebni publicisty? co pandora, last.fm? opravdu potrebujeme 'pruvodce kulturou'? neresi filtrovani informaci APML?
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    btw tady jsou slajdy, pár lidí mělo o ně zájem
    Internet: Pokus o demýtizaci
    http://docs.google.com/Presentation?id=dfsq7b3q_93r2pqkhhk
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    GWIST: jj, byly to ty piškvorky :) nádherný příklad na téma "le perruque" .) mám to od ID MICTECH z klubu o google aps :)
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    GWIST: Hm, ani nevim, proc mi najednou prijde vtipne, ze jsem utekl ve 48. minute. :-)
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    GWIST: mrknu na to večer, asi jsem odbočil a zapoměl se vrátit :)
    GWIST
    GWIST --- ---
    KHALAVERA: Prednasku sem pred chvili zkouknul a musim rict ze me dost zasobila vecma k premejsleni ;] Takze dik za ni. K nejaky podstatny otazce se mozna jeste vratim, jen co prohrabu dalsi zdroje (abych svuj pripadny nesouhlas mel cim podporit;). Nicmene jeden dotaz mam - pri casti "utvareni pouzivanim" (cca 50minuta) je tam zamlcenej nejakej vtipnej priklad - zajimalo by me jestli to byly ty piskvorky, nebo neco vypecenejsiho ;]
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Cyber-Goggles Record and Identify Every Object You See
    http://hardware.slashdot.org/hardware/08/03/03/2117250.shtml

Hustý. A do diskuze někdo pastnul citát ze Snow Crash...
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    Jsme museli utect driv, protoze jsme meli listky do kina, ale dokoukal jsem to rano streamovane, takze dobre, ze to nataceli. :-)
    CISTICZ
    CISTICZ --- ---
    ;)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NOIK: tak si dej pozor, aby tě někdo nepodojil.
    NOIK
    NOIK --- ---
    připadám si trochu jak na nějakým hipízáckým statku
    NOIK
    NOIK --- ---
    :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam