• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    TRANCEWARP: taky to ted resim :D
    BOTRYTIS
    BOTRYTIS --- ---
    Mohl bych taky dostat pozvánku na infinitum? :-)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: cil je aby pribejvaly po jednotkach a porad to tikalo... ale je to dost netrivialni matika
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: neee, pribyvaji ted jednou za hodku... ted delame verzi co to bude pocitat v nejkratsich moznych prorustcich
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak chapu spravne, ze suroviny pribyvaji jednou denne? Pokud ano, neprijde mi to uplne stastne - hra na jednu stranu vyzaduje pomerne intenzivni hrani (doplnovanai do 3-mistne fronty) a budovy se stavi (co jsem se zatim dostal) v radech minut a pak vyzaduje denni pauzy na doplneni surovin... prijde mi to trochu schizofrenni.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: njn, to uz ale bug neni ;D
    ve final verzi bude jeste spousta bonusu, odmen za kazdou blbost,, to tam ted chybi... takze ti pak dojdou pozdejc
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    a ted mi jeste navrch dosly suroviny :)

TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: jo no to je ok...
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: ten mam taky... a hraju to na tom normalne... stahnu to behem minuty...

mas to naky rozbity ;)

prosim ty cisla dole mas teda jaky?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TRANCEWARP: latenci +/- 200-950 no a pocet aktivnich requestu je povetsinou 0
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TRANCEWARP: Momentalne mam mobilni O2 internet (ale jelikoz se mi vsechny ostatni flashove hry stahuji normalne za par vterin, myslim ze to problem nebude).
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    CYBERWOLF: spousta uz je toho i napsanyho... co mas za linku bwt?
    dole mas dve cisla... pocet aktivni requestu a latenci na server, co tam mas za udaje?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TENCOKACISTROMY: Firefox 5, Flash 10.3.181.26

a neboj, forum postupne spamuju, ale skoro se mi to ani nechce vsechno psat
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    jestli muzu poprosit o innfo ohledne tvy linky atd do posty?
    pro pomaly nety bude k dispozici AIR verze, tzn. stahovatelna verze, co si stahne jen novy data... ted prirozenne venku neni...
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Ne, to neni normalni. Ani kdyz jsem to loadoval vcera pres EDGE, tak to takhle dlouho netrvalo. A bylo to na cizim netbooku, ne na mym vyvojovym pocitaci. Mohl bych poprosit o info browseru a flash-playeru? Diky.

Prosim o zapisovani takovejchle veci na forum hry. Nemame kapacity na to, abychom agergovaly vsechny kanaly (icq, mail, skype, facebook, g+, telefon, atd...).

Jo, v patek se toho rozbilo najednou nekolik. A to jeste tak, ze ruznejm lidem ruzne. Takze nekdo fungoval normalne, nekdo napul a nekdo vubec. Uzasna vec, tohle resit (a hrat ani nemluve). Ale i kdyz jsme zkouseli vygenerovanejch 4000 hracu s hejbajicima armadama a stavejici budovy, tak to takovyhle veci nedelalo. Holt, zivy lidi jsou zivy lidi. Jinak, nez je to nechat hrat je nenasimulujem :(.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Diky za pozvanku - za odmenu sepisu prvni dojmy :)

* po cca 7 minutach nahravani mam nahrano 66% ... a to dneska zrovna nemam pomaly internet.
    * po 12 minutach jsem nejak zahadne zpet na Prehledu svetu. Kdyz dam znovu hrat, zacina nahravat znovu...
    * dalších cca 12 minutach jsem se uz podival, co se na konci deje a po skonceni nacitani se objevi okinko "Prihlasuji te na Beta" toci se kolecka a pak to cele zmizi.
    * poustim Chrome, ze to zkusim jeste jednou. Tentokrat se nahravani zaseklo na 58%. Zkousim refresh.
    * Tentokrat se to nacetlo, ale pak znovu zhaslo.
    * Chrome si tentokrat ale nacteny flash podrzel a uz se potom nacetla i mapa - jestli ale je tohle martirium normalni, tak to tedy potes :)

na a docela mi prijde, ze dost veci nefunguje, takze to budu sypat na forum (ale rikam si, jestli neni na betu jeste brzy;) )
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    MICTECH: holt postupne, ale nevim, proc mi to pises sem... psal sem ti, ze do fora... nemuzeme sledovat 10 kanalu najednou ;)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    TRANCEWARP: Dalsi vec do buglistu :)

Na webu jsem nenasel zadnou moznost, jak si restartnout heslo.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    je to docasna bouda, nebudeme predelavat pak web kvuli tomu, ze mame berta provoz...

mozna ty pozvanky uplne zrusime, ted je mame aby nas uzivatele nezahltili poznamkama hned na zacatku... i takhle mame buglisty dost dlouhy ;-/

takovy veci, co by clovek nerek, ze se rozbijou a ono jo...

naopak treba ovladani nam prislo pekelne slozity a lidi pisou jak je intuitivni...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dobre, ale na strankach je akorat obri tlacitko "Hrat zdarma" a kdyz clovek projde registraci, tak az potom se resi pozvanka - pusobi to trochu jako bouda ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam