• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Za me asi lepsi s pomlckou :) I kdyz mi to stejne prijde podivny..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak tedy uz mam domeny http://klubkopribehu.cz/ a http://klubko-pribehu.cz/ zaregistrovane a hosting frci, takze se vecer bude nahravat :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: ja vim - ale proste se nemuzu rozhodnout, co bude lepsi :) Dohromady se to lip pise, s pomlckou se to lip cte...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Co proboha resis? Tak to bude alias a kdyz se ti to nebude libit, tak se to proste prehodi :))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Pridal jsem do zahlavi anketu - potrebuju pomoct s vyberem tvaru domenoveho jmena. Chci znat vas nazor :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: uz to leze, uz to leze :)
    CYBERWOLF: zatim nic :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ja jsem jednou chtel udelat neco jednoducheho a co z toho nakonec vylezlo... :)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: o molochovi bych neco vedel... proc kurva nemuzu udelat nekdy neco jednoduchy ? ;D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: To je jasny :). Slo mi spis o UI, aby se to dobre ovladalo prstem, veslo se to na displej atd...
    TENCOKACISTROMY: vzhledem k tomu, ze je to webovka, melo by to jet na kazdym chytrym ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: Tak to rovnou udelej, at se to da hrat i na mobilu. To by byla pecka.
    TENCOKACISTROMY: uvazuju z toho udelat samostatnou hru. Minimum textu, minimum contentu, vylozene strategie. Urcite je na tom min prace, nez na zbytku toho molocha, kterej mi vzniknul z easy facebook hry ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: Aha, tak ted uz to chapu :).
    Az to budes mit, tak dej vedet, rad si to vyzkousim.
    TENCOKACISTROMY: no a to prave ted delam ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: Zrejme by si prali, aby to mohli interaktivne ovladat.
    TENCOKACISTROMY: mel a mam - automaticky pocitanej. Ale lidi to late a maji porad potrebu pri te animaci na neco klikat. Nevim proc, kdyz to zadna konkurence nema
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    JAPAN: Virtualni svet Zemeplochy by me hodne lakal. Ale nejsem si jistej, jestli to kouzlo z knizniho sveta se vsema "divnostma" lze prevest do herniho sveta.
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    TENCOKACISTROMY: téma jsem zvažoval, ale nakonec jsem vsadil na klasiku, přijde mi že to táhne víc lidí a konec konců jsem vyrůstal na Dračáku a Pratchettovi :)
    Pravidla máme vlastní, rád bych to měl hodně jednoduché, řekl bych až primitivní, ale zdá se že nakonec to bude trochu propracovanější, což znamená že vývoj bude trvat déle.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    JAPAN: Presne! :D
    Ne, spis jsem mel na mysli neco ne-fantasy. Tech fantasy veci mi prijde ze je uz fakt moc. Ale to jen tak rejpam :), samozrejme ti kolegialne drzim palce.
    Na jakejch pravidlech to chces stavet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam