• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    CYBERWOLF: Jsem na tom podobne jako WEWERKA, holt se na to kouknem az po vikendu :).

Pouzil jsem ten zabudovanej bug tracker a odeslal jsem to asi 5x nez jsem si vsiml toho malyho nenapadnyho textiku nahore.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Teda.. tak prvni dojem je WTF... nemuzu si ulozit postavu
    Notice: Undefined property: CharacterTemplate::$className in /data/k/l/klubkopribehu.cz/web/lib/Character.class.php on line 302

Neuvazovals treba o trosku vice friendly prostredi? Napr. staci jmeno napsat v 1. pade a pak nabidnout varianty. Clovek si jen odklikne jaka varianta sedi. Pripadne treba nabidnou prednastavene jmeno.
    K vybirani treba vyuzit ajax a nejen tam.

BTW radiobutton ma byt defaultne predvyplneny, dle W3C.

Co mi dost vadi, tak je to mizejici menu v napovede. Vidim v menu aktualniho predka a zbytek zmizi. Chapu, ze je to kvuli setreni mistem, ale na 1900x1200 to vypada silene a zbytecne.

Dalsi kritika az se mi povede ulozit postavu :)
    ESY
    ESY --- ---
    CYBERWOLF: neslo by mit prezdivku 3 znaky?:D pliiiz :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Lidová moudrost praví, že spouštět něco v pátek večer je to nejhorší, co může člověk udělat. Obzvlášť, když o víkendu bude mít přístup k internetu jenom možná a když, tak nebude stát za nic. V takto nepříznivých podmínkách se tedy vykutálelo na internet Klubko příběhů - hybrid mezi textovou hrou a časopisem "Udělej si sám".

Musím říct, na webu to vypadá ještě nedodělaněji, než na localhostu a pár nefunkčních věcí jsem musel ještě schovat, přesto tu ale taková malá ukázka je. Nelekněte se - css jsou tam jen takové, aby to vůbec drželo tvar a obrázků dohromady asi pět.

Tato alfaverze je veřejně dostupná a zaregistrovat se může kdokoliv, přesto o tom prosím zatím nikde moc nemluvte - není to ve stavu přístupném běžné veřejnosti :)

Slibuji, že na email zadaný v registraci vám žádný spam chodit nebude (je tam jako přihlašovací jméno a do budoucna bude sloužit k obnovování hesla). K hlášení chyb, nápadů a návrhů využijte prosím zabudovaný echtovní bug/idea tracker, který je dostupný pod červeným tlačítkem vpravo nahoře. Na debatování jsem vám k dispozici v tomto klubu (ale holt asi až po víkendu).

Přejeme vám dobrou chuť :)
    Klubko Příběhů
    http://klubkopribehu.cz
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: je to takovy divny, to uznavam. Bohuzel, na nic lepsiho jsem neprisel. Ve spojeni s logem mi to ale prijde dobre zapamatovatelne :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Za me asi lepsi s pomlckou :) I kdyz mi to stejne prijde podivny..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Jinak tedy uz mam domeny http://klubkopribehu.cz/ a http://klubko-pribehu.cz/ zaregistrovane a hosting frci, takze se vecer bude nahravat :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: ja vim - ale proste se nemuzu rozhodnout, co bude lepsi :) Dohromady se to lip pise, s pomlckou se to lip cte...
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF: Co proboha resis? Tak to bude alias a kdyz se ti to nebude libit, tak se to proste prehodi :))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Pridal jsem do zahlavi anketu - potrebuju pomoct s vyberem tvaru domenoveho jmena. Chci znat vas nazor :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    AVATAR: uz to leze, uz to leze :)
    CYBERWOLF: zatim nic :D
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    ja jsem jednou chtel udelat neco jednoducheho a co z toho nakonec vylezlo... :)
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    AVATAR: o molochovi bych neco vedel... proc kurva nemuzu udelat nekdy neco jednoduchy ? ;D
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: To je jasny :). Slo mi spis o UI, aby se to dobre ovladalo prstem, veslo se to na displej atd...
    TENCOKACISTROMY: vzhledem k tomu, ze je to webovka, melo by to jet na kazdym chytrym ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: Tak to rovnou udelej, at se to da hrat i na mobilu. To by byla pecka.
    TENCOKACISTROMY: uvazuju z toho udelat samostatnou hru. Minimum textu, minimum contentu, vylozene strategie. Urcite je na tom min prace, nez na zbytku toho molocha, kterej mi vzniknul z easy facebook hry ;)
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    AVATAR: Aha, tak ted uz to chapu :).
    Az to budes mit, tak dej vedet, rad si to vyzkousim.
    TENCOKACISTROMY: no a to prave ted delam ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam