• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CHARLEZ: napr. ja zrovna o tom flashi presvedcenej nejsem... generovat se da jen na win32 platforme, coz preci jenom neni mainstream ohledne serveru...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    osobne bych rekl ze client postavenej na flashi, ma adekvatni moznosti co se tyce grafiky a flash je budoucnost, na cem pojede server .... na tom zase tak moc nesejde .... php, .net, cokoliv ...... plus samo nejaka databaze
    ADRAGON
    ADRAGON --- ---
    proc to musi byt nutne, html based? to trochu omezuje moznosti, ne?
    server php+mysql
    a klient muze byt cokoliv, python, flash, c++
    dala by se tak docilit lepsi grafika a mozna i snazsi ovladani

inspirace
    http://www.ospace.net/index.cz.html
    i kdyz zde je server v pythonu a rozhodne to neni na skodu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: nejaky duvod proc cookies nepouzivat ?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    AOEX: no urcite php :) nic jineho neumim :))
    od te doby jsem to uz jednou prepsala..nove techniky a tak
    a na mageu uz nejsem taky vic jak rok

btw ted jsem se podivala na aoex.cz a prvni co me nastvalo ze to potrebuje cookies..jinak ale docela zajimava hra..jen je to scifi a to me moc nebere
    a obdivuju ze se ti vejde vsechno do tak maleho policka :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    holt nekdo ma rad 100 vojaku a nekdo si toho vojaka navrhne a vyrobi dle prani 100x :)
    samozrejme ideu skladani jednotek mam z MOO2 a tam mi to neprislo jako slozitost

jednotky a predmety maji stejny zaklad a zhruba 30 parametru ale ne vsechny musi uzivatel nutne videt a analyzovat

cemu se urcite zasmejes tak ze budovy jednotky a predmety..proste vsechno krom nevybavitelnych jednotek a materialu je 1 radek v sql :) zni to strasne ale daji se s tim delat krasne veci
    lidi se mi smeji ze uz mi tam chybi jen pojmenovani vojaku :)

jeste proc to delam...nesnasim hry kde nemas na vyber..poslat vojaky na rabovani nebo prinaseni zeme je pro nekoho dostacujici ale uznej ze privedeni vojaku s magem..vykouzleni elementala v boji..odstrelovani lucistniky a to vsechno na strategicke mape ten boj dela zajimavejsi

do toho vseho zkusenost..perky za levely a z toho plynouci bonusy...samospravne mesta a nalinkovane ostatni stavby..rozvoz zbozi..proste vsechny mozne blbosti :)

vyroba standardni (bezne veci jako jidlo atd - na procenta a moznost ji definovat na kazdou budovu zvlast) nebo advanced (zada se pocet zvlastnich veci (napr. navrzenych vojaku) a oni je nekdy vyrobi)

flowtime s pseudotahy jinak pro vikend+svatky a jinak pro vsedni dny

co treba assassin se 100% nezahlednutelnosti cestujici primo pred tvym mestem ? :)

a jeste spousta jinych napadu...uff :) jsem se nejak rozepsala :)
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    pokud tu muzu mluvit za nasi firmu;
    chceme v budoucnu udelat jednu online webovku, v tuhle chvili s tim ale nemame moc zkusenosti (maximalne trochu s hranim)

mno sme ochotni pomoci s nejakou hrou, s tim ze na to posleze udelame nejakej reklamni humbuk, mozna z toho zkusime (nejak) neco vytahnout a posleze bysme si nabraly z vasi strany vypomoc pri vyvoji nasi hry ......

takze, najde se nekdo kdo by chtel pomoci s vyvojem hry za danych podminek ?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    CYBERWOLF:
    neco naprosto sileneho a hrozne neprehledneho :) ale na druhou stranu tam bude hodne moznosti..mapa a bude to ve flowtime..samozrejme fantasy
    jinak ad tema :) muj grafik uz se mnou ztratil trpelivost :)) a docela bych brala nekoho kdo umi kreslit postavicky...
    dokonceni pocitam v nekolika letech takze by musel mit taky hodne trpelivosti :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    CYBERWOLF: sel bych do toho...
    DEPKAR_GOBLIN
    DEPKAR_GOBLIN --- ---
    CYBERWOLF: www.gothador.com nebo http://www.nyx.cz/code/index.php/discussion/10262
    momentalne velmi oblibena :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Už nechybí. Doufám, že je to webovka a ne něco jako třeba Ragnarok
    DEPKAR_GOBLIN
    DEPKAR_GOBLIN --- ---
    CYBERWOLF: V ankete jednoznacne chybi odpoved Gothador... :)))
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    WEWERKA: O čem ta hra má být a jakým stylem by se měla hrát?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    V první řaděc se chci omluvit za to, že jsem doposud neuvedl na pravou míru o co mi s tímhle klubem šlo - měl jsem moc práce s maturitou, kterou mám teď už naštěstí úspěšně za sebou.

Takže, šlo mi o to, aby lidé, kteří jsou alespoň v nějakém směru kreativní a chtějí svoji kreativitu směřovat na on-line hry a především na on-line hry na bázi webu, měli možnost seznámit se s dalšími lidmi s podobnou oblastí zájmů a aby se společně mohli do nějaké hry pustit.
    To zní hrozně krásně, ale abych byl upřímný, šlo mi také o navázání kontaktů s těmito lidmi, jelikož už několik let vymýšlím a pokouším se zpracovat nějakou tu webovčičku - zatím bez větších pokroků. Zkrátka mi došlo, že sám na to nemám a potřebuju sehnat někoho, kdo by do toho šel se mnou a míst toho, abych se vyptával na serverech zabívajících se tvorbou webu (o čemž jsem sice taky uvažoval) jsem se rozhodl udělat klub tady na Nyxu, mimojiné proto, že z toho můžou mít užitek i jiní, podobně postižení jako já:-)
    Představoval bych si, že tu prostě lidi řeknou "hele, mám vymyšlenou jednu webovku, bylo by to to a to v tom a tom prostředí a potřeboval bych někoho kdo by mi píchnul s grafikou a zabezpečením" nebo "jsem master na PHP a mám rád webovky, takže pokud by měl někdo zájem...". Ovšem samozřejmě se nebraňte a nestraňte žádné diskusi na jakékoli téma týkající se webovek.

A také bych Vám rád poděkoval za nečekaný počáteční zájem!

PS: Pokud má někdo nápady ö co rozšířit anketu, sem s nimi!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: je zajimava :)
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    NAVARA: ta hra vypada docela zajimave..uz jsem si odtahala 50 tahu a tesim se na zitrek :))
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    pridejte si do seznamu jeste
    http://www.galactica.cz/
    http://marauders.zoznam.sk/

jinak ja jednu takovou hru tvorim..uz skoro 3 roky a uz jsem udelala snad i 30% :))
    DEPKAR_GOBLIN
    DEPKAR_GOBLIN --- ---
    ARCAK: :))))) Jsem rad ze nebudu sam :)
    Taky RPG ala Gothador?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    DEPKAR_GOBLIN: A kdyby jen ty;)
    SIL_NA_SAN
    SIL_NA_SAN --- ---
    no sem zvedavej co z CYBERWOLFA vypadne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam