• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CYBERWOLFOn-line WebBased hry kreativně - udělejte si vlastní webovku!
    VIPERX
    VIPERX --- ---
    starcraft uz dela capy. http://sc.xichtik.net/
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    StarCraft jako webovka? To by mohlo být zajímavé. ...Ovšem beze mě:)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Upřímě - moc ne. Teď zrovna nejsem moc v situaci, abych se mohl k něčemu do budoucna zavazovat - zkrátka má situace je příliš nejistá na to, abych ti mohl nějakou následnou spolupráci slíbit. Ne že bych o to nestál, ale mám obavy, že by se mohlo stát, že bych prostě nemohl dostát svým závazkům. Ovšem možná taky mohl, záleží na tom, jak se to vyvine. Jestli jste ochotni to risknout...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: BTW rozmysleno ?:)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Zdá se mi to, nebo pár příspěvků prostě...zmizelo?
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: idealni, slo mi o dohodu v realu .... nebude problem
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Praha 4
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: myslim ze jo ;)
    BTW odkud si?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Tak to mě opravdu zajímá! Necháš mi čas na rozmyšlenou?
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: je docelamozny ze sem spatne cetl ... sorry
    a s tou pomoci sem to myslel tak ze v tuhle chvili si spis netroufnem to vymyslet, nakreslit a jeste naprogramovat; alespon neco to chce nechat na nekom externe (treba vymyslet)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MICTECH: Bezva! Takže nějak blíž se domluvím přes poštu, OK?
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Urazit jsem nechtěl, ale nečetl jsi nejlíp. Já nejsem přes grafiku - teda trochu jo, ale ne nějak extra. Mám jenom docela dopodrobna vymyšlenou hru, s jejíž realizací mám problémy, ovšem nechápu, jak mi můžete pomoct, když nemáte čas kreslit a programovat...
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    CYBERWOLF: programing (php)
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: pokud dobre ctu tak ty delas grafiku, otazka ovsem jestli mas taky napad na tu hru; z nasi strany ..... no jsme vlastne schopni to udelat uplne cely, jen na to ted neni cas, vymejslet to, kreslit, programovat ....... takze spis pomoci s realizaci ...

co se tyce penez nemuzu rict, ale pochybuju ze by te u nas chtel nekdo okrast

BTW kdybych byl vztahovacnej tak se asi urazim
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: Mě jde o to, abych vám nepodal prst a nerozloučil se přitom s rukou až v rameni. Jenom, abyste neudělali pár bannerů na těch nejzapadlejších stránkách a potom nechtěli udělat 90% na projektu typu Damokles (to neni ani tak hra, ale to neva) a neoháněli se smlouvou, kterou jsme uzavřeli tím, že jste umístili ty bannery, nebo něco podobnýho. Mám už pár nepříjemných zkušeností...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MICTECH: Jak si o pár článků dolejc odpovídám sám, tak to je myšleno tobě, takže: co vlastně umíš a ovládáš? Já potřebuju v podstatě jakoukoli pomoc kromě designu, protože jedině design zvládám dostatečně dobře (možná až moc:)))

CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: konkretni odpoved, pri konkretni otazkce/diskuzi
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CHARLEZ: To nejsou příliš konkrétní informace. Krom toho já počítám, že se samotným provozem hry bude dost práce a přecijenom to není věc, která by se dala dělat na plný úvazek...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WEWERKA: ale interni id je neco jineho - to nepredavas po url - jde mi o nemennost toho predavaneho po dobu zivotnosti uctu - je to security flaw...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    CYBERWOLF: jak bych to jen .........
    hleda-li tu nekdo pomoc s realizaci tak pomuzeme (grafika, programovani ... a ja nevim co vsechno), co se tyce nasledne pomoci nam ... kdyz uz si tu zvyknem spolupracovat tak proc nespolupracovat i nadale v nasich vecech .....

a co se tyce tech potencialne vyzdimanejch prostredku ... nejsem ten zpravnej clovek na to zodpovidat tuhle otazku, ale co to u nas tak znam, zalezi na dohode ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam