• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: ha, takze i ja neco napisu. je to opravdu mozna malinko detinske (ci pateticke), ale i tak to na me opravdu dobre funguje. moc se mi libi, ze si hrajes s kompozici jednotlivych policek a nerezignujes na standardni deleni. navic bez tech slov jsi opravdu odkazana jenom na vyjadreni zkrs ilustraci a opravdu to funguje. super!
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    tak nejaky minusy:
    sukne celkem zla draperie na prvnim
    cena za obejv. na poslednim

a plusy:
    jednoznacne kompozice stranek
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    jo to uz je holt moje role na tomhle svete, nekoho ovlivnit, nasmerovat...
    CAJA
    CAJA --- ---
    TWORBO: ja vim vim, ze jsem to chvalila, mam z komiksu radost.
    ale jestli se to zda i tobe dobre, tak to me teda tesi o dost vice :)

a je to pochopitelne ? maka to ?

vidis, jaky mas zasluhy, zes mi vnucoval svoje komiksy :))
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    jsem taky prekvapen jak povedeny to je, i kdyz to predem caja chvalila az do nebes tak jsem tomu moc neveril...ale jo, dobry :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jaja, maruska byla prvni zena na univerzite oboru fyziky a matematiky :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Mne se fakt nejvic libi to prvni emanacipovany policko, z toho udelej stickerku!:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    SAKA: oho danke :) ja jsem z toho taky dost prekvapena, netusila jsem ze jsem schopna neco takovehle vyplodit :)
    jeste uvidime co na to rekne mistni mistr komiksovej, jsem zvedava !!
    CAJA
    CAJA --- ---
    jelikoz mam malo casu tak jsem komix nakreslila na prvni pokus, tak jak me to napadlo.
    prekreslim akorat mozna jeste nejaky ty obliceje a drobne detaily rukou apod, ktery mi proste nejdou..

a kdyz bude cas tak to prekreslim cele a trochu to uhladim. takhle je to dost divoke, ale zase se mi to libi, je to zpravne neprofesionalni :)

jinak styl je dost detinskej, proste to jinak neumim zatim, snad to u komiksu nevadi.
    SAKA
    SAKA --- ---
    CAJA: Ty jo, me se to fakt libi. Jsem prekvapena....:-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    konecne jsem dala komix trochu do finalni podoby,
    tedy tady ho mate !

Zadani, ze zivota vedce. komiks bez textu.
    Vybrala jsem si Marie Curie-Sklodowskou a jeji objev dvou novych radioaktivnich prvku Radium a Pollonium.

ELDA
    ELDA --- ---
    byla asi zima, modra se hodi...
    CAJA
    CAJA --- ---
    tady par naladovek z vcerejsiho hrbitovniho promitani - http://cajacaja.rajce.idnes.cz/hrbitovni_promitani/#album

CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: ja jsem take mela pocit, ze mam sve urcite limity..vim o sobe ze nejsem vysinuty umelec, a ze nemam super talent. ale zase svet potrebuje i prumerne umelce ne :))
    usili je velike, ale bavi me to, a dokud jsem mlada a muzu si to dovolit tak proc ne zejo :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    No, ve studijní kresbě jsi prostě na začátku, ale jak bys nebyla, když jsi tím neprošla dřív.
    Je dobré se trochu lámat a trápit; jasně, že budou jiní třeba mladší a mnohem lepší, a navíc to uslyšíš od autorit, což je pěkně fuj - nu, jsou to zatracený kapky, ale buď se zlomíš a nebo to dáš :)

Já jsem nedostávala ani tak sodu od profesorky v lidušce nebo pak na střední, ale od vrstevníků. Sama jsem se nad tím vztekala. Dva kluci, dvojčata, co se mnou chodili do výtvarky, měli setsakra talent. Oni to vyšvihli za půl hodiny a ještě se spoustou blbnutí kolem - a já jsem se s tím mrnila a výsledek byla prostě taková "hodná upachtěná holčičkovská kresbička". Do dneška mě výtvarno bere, ale znám svoje limity. Prostě jsem v určité chvíli přesedla na to, co mi šlo líp a s menším úsilím. Ale stejně si pořád čmářu - a nejvíc mě nadchlo, když jsem tamty dva potkala v práci, když pro nás kreslili :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Parada, uz se na komiks tesim:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: dik :*
    CAJA
    CAJA --- ---
    a mam velikou radost z komixu ! ikdyz je to malickost, prece me to zahralo :)
    konecne jsem se totiz ve skole sesla s clovekem , co nas to uci, komu jsem posilala prvni tri stranky ukazky. a az na postavicky, ktere jsou hruza, tak ale jako komix, vizualne, graficky, okynka, rikal, ze z toho co do ted videl ve tride, to mam nejzajimavejsi a nejlepe zvladnuty, moc se mu to libilo.
    a to me nadchlo, fakt :) takze jsem si nacrtla posledni tri strany, celkem to bude mit 6 stran, a pak prekreslim a ukaazu :)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: dávej to všecko sem, od toho ten klub je;) a ráda pozoruju tvůj vývoj, myšlenek i kreseb..

CAJA: good!
    CAJA
    CAJA --- ---
    doufam, ze tu moc netrpite, ze jsem davam kazdou blbost co ted delam. myslim, ze pro me je to dobre, naucim se ukazovat svoje veci a mluvit o tom, premyslet nad tim
    takze to ted holt budete muset nejakou dobu snazet, nez se nekam dohrabu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam