• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    UWE_WEBER
    UWE_WEBER --- ---
    já bych prosím chtěla velbloudy v poušti při západu slunce
    CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jasny
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: A vyrobite mi valecek na zakazku (kone nechci!:)?
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: uuuuaaaa chci malovat kone, prosim prosim :))
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: tak tak, v tomdle případě je přeci podstatný to, aby se v tom prostředí cítil dobře ten, co tam žije. Nějaké naše umělecké vize, touhy a ideje klidně uspíme, nebo nenápadně prokombinujem a vpašujem;) Hlavní je, že nikdo nechce namalovat do obejváku realistickou obří hlavu koně apod. Zatím :D
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: no happy, musis myslet na to, ze to je zed v obyvaku moji mami. kdybych ji tam dala nejaky psychedelic pattern , tak by z toho brzo zesilela :) navic sofa, knihovna a jiny nabytek fakt ma z ikey, takze to muselo byt timto smerem.

chceme rozjet biznis s malovani, takze myslim, je dobre umet namalovat to, co zakaznik chce. v tomto pripade se to povedlo :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    az moc happy ;( ..nicmene styl to ma a k ty Ikee to sedne hodne prirozene! :) Palec nahoru! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeste to teda pres den vyfotim. je fakt, ze ta zluta neni tak jedovata, zkresleno tou tmou.
    ale jinak pruhy fakt muzu :)
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Zejmena na te utulne posledni fotce to vypada moc fajn:)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    CAJA: Ty jo, tohle je fakt pěkný! Už vím, koho si pozvu na brigádu, až budeme potřebovat vymalovat.... :))
    CAJA
    CAJA --- ---
    jeste jedna bez nabytku, kde je videt cela malba

CAJA
    CAJA --- ---
    jo a kdyztak tady vice fotek http://cajacaja.rajce.idnes.cz/byt-malovani/#album
    jeste zitra doplnim
    CAJA
    CAJA --- ---
    takze ted z jineho soudku.

vikendove , od patku do pondelni noci ( pred hodinou jsme zkoncily) malovani zdi v obyvaku me mati. zadani, rostliny, secesni byt, ikea styl.
    a vysledek, posudte. ( nam se to hrooozne libi :)), jeste to zitra nafotim za svetla)

autorky caja a id jamina

pred

v prubehu

a po

a utulno :)
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: No právě nemám... ani jedno, ale to druhý podstatně méně. Proto jsem tě hned na začátku neprokouk.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: koukam mas zmakly nejen typografii, ale i zensky, wow :))
    ABBE
    ABBE --- ---
    P. S. Lacinou provokaci? Tak až se přestanu smát této (snad typicky ženské?) formulaci, tak zase někdy napíšu.
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: Když už jsme tedy u té pomoci... Kdybys někdy chtěla pomoci s typografickou úpravou, tak se ozvi dřív, než to budeš mít hotový ;-) A kdybys sháněla font tak taky, i když to spíš tady: [ FONTY shanim font XXXX . nema nekdo ? ]
    CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: no vidis, konecne poradne slovo ! :) mohli jsme si usetrit par prispevku. tva rada o zmene fontu mi pomuze daleko vice :)

abych to nejak ukoncila, myslim, ze ses zbytecne chytil na moji lacinou provokaci. nikdy nerikam nejaky svuj postoj finalne a definitivne, spise naopak. zasaditost mi je dost cizi.

a verim tomu, ze prijde cas, kdy se do typografii pustim a budu kralovat na veky ! :))
    ABBE
    ABBE --- ---
    CAJA: Tvojí práci, odhodlání i situaci samozřejmě nechávám nedotčené a nenapadlo by mě je nějak zpochybňovat nebo zlehčovat. Koneckonců o nich vím pramálo. Nicméně snad ani nejde o nedostatky ve vlastnostech. Prostě mi šlo o to, čímž jsem taky začal, že věty o nezábavnosti typografie a hledání fontů v daném kontextu vyzněly poněkud definitivně a finálně, prostě jako tvůj postoj. No a v tomhle, nikdo se na mě nezlobte, nelze věci brát moc vážně...
    ALe ve výsledku je to samozřejmě všechno na tobě. Dá se s tím uhrát plichta ve smyslu, že typografii můžeš potlačovat (tzn. opravdu se jen naučit základní pravidla a vytvořit se sortiment jistých fontů, takže výsledek bude sice suchý ale relativně kvalitní) a stavět svoje věci (pořád tak nějak předpokládám knihy) na jiných elementech. No a nebo se do ní můžeš kdykoliv pustit a kralovat :) Nicméně bych začal tím, že MS Trebuchet a podobné systémové bezpatky nahradíš Helveticou. Rozdíl bude vidět a určitě potěší i tvoje srdce.
    CAJA
    CAJA --- ---
    ABBE: beres to moc vazne :) neprijde mi, ze bych shazovala svoji praci, jenom proste nekdy nemam takovou silu na tu dychtivost. mam svych jinych starosti dost, cimz se samozrejme neomlouvam, ale je to fakt, ktery me trochu omezuje. a myslim dychtivost mam, jenom ji nedavam tolik najevo. dukazem je vsechna ta prace, kterou jsem za posledni pulrok ze sebe vymamila, a to ze jsem se rozhodla vubec na skolu jit, v situaci, kdy to pro me je tezke jak psychycky ( kvuly detem, ktere tim trochu zanedbavam, coz me straslive hloda svedomi) tak finacne, protoze nemam cas na praci.

a myslim, ze si me trochu spatne pochopil v jedne veci. naprosto se nicim neomlouvam. jenom jsem poukazala na par sve nedostatecne vlastnosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam