• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    dalsi dil Talismana. tentokrate takova fakt hezka pohadka. a jestli mi nekdo rekne, ze ta holka na obrazku vypada jako ze ma nestovice, tak mu utrhnu hlavu :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jak jsem sem hazela ty prace klauzur spoluzacek, vsichni dostali za jedna ! :-)
    a ja teda taky no :-)
    jinak jedna holka neprolezla, nejaky dvojky a trojka byla. streda vernisaz v Plzni
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    No, to mohla být dobrá party :-p
    Ale tak co - umělec má být výstřední, žánop.
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: to mas urcite pravdu.
    ja akorat jsem takova nerizena strela obcas a silena. sice asi umim docela odhadnout lidi, co si jako muzu dovolit, ale bojim se jednou ze narazim. Mam prilis extaticke projevy a chovani, jednou se mi muze stat, ze si to ten druhy clovek bude brat jako vysmech. Ikdyz vetsinou je to tak, ze se smeji spise nejake situaci, anebo uplne nejvic sama sobe.
    Ja kdyz se s mozkama bavila, tak jsem svuj projev prokladala zivelnyma gestama, poskakovanim a vybuchy smichu. Takze konecny vysledek je asi takovy, ze si o me mysli, ze jsem silenec. ale nastesti snad pochopili, ze nemam zadny spatny umysl.
    me to proste bavilo, a ja jsem bohuzel /anebo bohudik/ bytost, ktera svoje emoce, at uz pocity stesti anebo smutku, proziva v co nejsilnejsi forme. Ja kdyz me neco bavi, tak silim a srsim energii. jsem jednomu z komise i stoupla omylem na nohu, jak jsem tak rozmachovala rukama :-))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ono může být docela příjemné, když se student chová jako suverénní bytost s názorem (pokud tedy nevaří z vody). Já bych aspoň řekla, že dobám poslušných ovcí už naštěstí odzvonilo.
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: vid. chvalim hodne slabikar pro slepce. aneta po tezkych utrapach se ji podarila sehnat nekoho, kdo ji to cele napsal v brejlovem pismu, slepotiskem udelala obrazky, a dokonce byla v jejich skole, kde knizku ukazala slepemu klukovi, ktery si obrazky ohmataval, poznaval, a tak. proste super mi to prijde :-)

btw vcera obhajoby, prolezli jsem vsici az na jednu holku..vyborna malirka, ale trochu zanedbala asi to remeslo kniharske. nevim, jeji veci jsem ani poradne nevidela, takze nemuzu posoudit.
    a znamky nam buhvi proc reknou az v patek,. idkyz na tom tedy nejak nesejde imho.

a bylo to opet zabavne velmi. ja jsem zase pustila hubu na spacir a pobavil nejen sebe ale i komisi :-)) kdyz se mi jeden akademik zacal vyptavat na usporadani fotke v knize a tak, coz jsem uplne domakane nemele, tak se snazil byt hrozne hodny, a porad rikal, ze si nechce rejpat, ze ho to jen zajima, a ze me nechce trapi, pricemz ja jsem suverene prohlasila, ze me teda vubec netrapi, ze jsem uplne v pohode, na cez cela komise vybuchla smichy :-)) no sranda byla. pak jsem se s ni zacla dohadovat o rozdilu estetiky a krasy, ze jsem s nim jako nesouhlasila, tak nas musel prerusit jiny typek, ze jako na to nemame cely den :-) stejne asi tipuju, ze jsem tam jedina, ktera si takhle dovoluje na ne. ale tak co, byla to zabava :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    A hlavně výborné nápady.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: hodně štěstí , taky mám obhajoby zejtra;)
    tak snad všichni "prolezem":)
    btw. opravdu krásný slabikáře všecko!
    CAJA
    CAJA --- ---
    VERAGOC:
    JACQUELIN: vsak si to holky zaslouzite. dali jste do toho hodne prace. jste sikulky ! moc jste me potesily, mela jsem obrovksou radost v pondeli.
    a navic nejsem tu jedina komu se vase veci libi :-)

a zitra to tem akademickym mozkum nandame ne :-))
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA:
    :-[ :-[ :-[ ...................:-) velké díky...já myslím, že se nám to všem povedlo
    VERAGOC
    VERAGOC --- ---
    jééé...:) takové krásné řádky o nás....:) jsem na měko....děkuju
    CAJA
    CAJA --- ---
    a ja jsem se uplne stydela vytasit svoje veci :) holky jsou vazne hrozne sikovny.a krasne peclive taky ! :-)
    CAJA
    CAJA --- ---
    neco z instalace klauzur ve skole v Plzni, Avalonu. - http://cajacaja.rajce.idnes.cz/avalon-09/

naprosto neuveritelne kraasne ilustrace v slabikari od Anicky

slepotisk, uzasny slabikar pro slepce, s brejlovym pismem, od copankove holcicky Anet

slabikar pocitu od nasi emotivni a ciste dusicky Veroniky

velice sverazna a strasne sikovna Hanka Jedlickova

mela paru na to si i vymyslet vlastni font..
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: hehe :)) ale dobry dobry, ma to lakat k osahani, staveni, budovani a hrani. takze jako veci radost si mi snad ani nemohl udelat :)
    facha to tedy tak, jak jsem zamyslela.

a tady jeste nahled, jak to vypada u me dome, po tomhle vsem. takovej mensi fotkovej vybuch :)

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: hm, vypada to hezky, docela to laka vzit to do ruky a osahat to )
    CAJA: tjo a tohle se mi libi jeste vic, je to dobry napad a opet to laka k osahani a hrani.

jezis co to pisu, jdu si dat sprchu radsi .)
    CAJA
    CAJA --- ---
    a takovej bonus ve forme kolazi. porad z tech samych fotek, ktere me bavi nejvic, lepim a lepim :)

CAJA
    CAJA --- ---
    hotovy dve leporela

CAJA
    CAJA --- ---
    a pokracovani, prostorova vec, navazujici na fotky z klauzury

CAJA
    CAJA --- ---
    takze hotova klauzura. zitra instalace ve skole.

CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: no ono je fakt, ze to takhle je dost blbe videt. a predstavitelne to taky moc neni. v realu to vypada o dost jinak. spis jsem si rikala, ze to sem dam, abych zcekovala, jestli nejsem nejak moc mimo misu :) znam se, ze jsem ohledne typa schopna udelat nejaky total error.
    ale diky zes na to mrknul, budu to brat jakoze je to f poho, a jdu tisknout. stejne uz s tim moc nenadelam :)

HELOUN: finalni jsem hodim, to je jasna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam