• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: v normalni verzi to nerusi, ale v ty invertovany to bije do voci.
    skvely, budu se tesit! :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: hm, taky jsem premyslela jestli to u te jednicky moc nerusi ten stin. zkusim to nafotit znovu. venku mozna to bude lepsi.

triko samo dodam:-)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    jednicka je vazne dobra, ale dost mi tam vadi ty vice naklonene stiny vice na prave strane - chtelo by to lepe nasvitit, aby to nerusilo hlavne u ty barevny verze, co ma spravne posthumanoidni efekt.
    taky se mi hodne libi z trojky toto http://img3.rajce.idnes.cz/d6/2/2149/2149301_e13d3eaa7cea0b912e56626b0b89f1bf/images/1.jpg , perfetkni stin, fakt elegantni fotka. ta druha me moc nebere.

a prosil bych jedno cervene ci modre tricko XL s potiskem, jestli mas :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: je nojo, to mas pravdu. ja ale teda nechci delat zadne selfexhibo, a sebevyjadreni jako Veronika. jenom jsem se snazila vystihnout tema a udelat co nejvymluvnejsi ilu k clanku. uz tak je mi dneska z tech fotek tak nejak divne :-)
    v podstate jde o to podat obraz tak trochu mozna utopisticke budoucnosti ohledne mody a pretvarovani tela.

nr 1 se me libi taky asi nejvic. je to mozna nejvic pochopitelne. a neni to tak uchylne ujete jako zbytek. ikdy zase na druhou stranu to tema je takove, ze moc normalnich fotek s k tomu neda udelat. takhle to ma snad nejakou vypovedni hodnotu
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: mně se asi nejvíc jako ilu k tomu námětu líbí pokus nr 1 ;)
    nr 3 taky dobrý, ale evokuje to Veroniku Bromovou... http://www.paladix.cz/gallery.php?ido=18117
    CAJA
    CAJA --- ---
    uf, a ted jsem nervoza. budu vdecna za kritiku
    CAJA
    CAJA --- ---
    zacinam fotit pro Novy Prostor. mam prvni tema, clanek o pruniku mody do tela. plasticka chirurige, nove materialy, genove inzenyrstvi, otazka kde jsou hranice atd.
    mam udelat foto ilustracni, ne dokument

takze pokus nr 1

nr 2

a posledni trochu ujety,ale jako ilu, nebo podklad, why not. ikdyz doufam, ze nebudu za uchyla :-) koneckoncu clanek je o hranicich ze

CAJA
    CAJA --- ---
    konecne vydelek taky, aby si nekdo nemyslel, ze se jenom flakam:-)
    svatebni smlouva, psana ruco, malovana ruco. format A3 malovane podle jiz stavajici ketuby, takze namet a ornamenty nejsou muj vymysl. dva dny prace

akvarel podklad

a takhle krasne to prokoukne, doplneno pastelkama
    CAJA
    CAJA --- ---
    opet deticky aktualni, a foto moji mati a bratra

CAJA
    CAJA --- ---
    jsem zase po dlouhe dobe tiskla doma. nejaky tasky na prani, a k tomu jsem si motiv hodila na nejake svoje trika, mikin atd. motiv furt stary, nic noveho zatim. ale mam sejto doma, tak kdyby nekdo chtel natisk, staci se ozvat. budu ted delat nejake dalsi tasky na prani, tak muzu priobednat. maj teda jen barvy cernou, bilou, hnedou a oranzovou, ale da se to resit nabarvenim, jako napr i te zelene tasky. normalne duha- odstin olivove zelena. tisk je z obou stran

a opet jedna diy sukynka
    CAJA
    CAJA --- ---
    dalsi dil Talismana. tentokrate takova fakt hezka pohadka. a jestli mi nekdo rekne, ze ta holka na obrazku vypada jako ze ma nestovice, tak mu utrhnu hlavu :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jak jsem sem hazela ty prace klauzur spoluzacek, vsichni dostali za jedna ! :-)
    a ja teda taky no :-)
    jinak jedna holka neprolezla, nejaky dvojky a trojka byla. streda vernisaz v Plzni
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    No, to mohla být dobrá party :-p
    Ale tak co - umělec má být výstřední, žánop.
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: to mas urcite pravdu.
    ja akorat jsem takova nerizena strela obcas a silena. sice asi umim docela odhadnout lidi, co si jako muzu dovolit, ale bojim se jednou ze narazim. Mam prilis extaticke projevy a chovani, jednou se mi muze stat, ze si to ten druhy clovek bude brat jako vysmech. Ikdyz vetsinou je to tak, ze se smeji spise nejake situaci, anebo uplne nejvic sama sobe.
    Ja kdyz se s mozkama bavila, tak jsem svuj projev prokladala zivelnyma gestama, poskakovanim a vybuchy smichu. Takze konecny vysledek je asi takovy, ze si o me mysli, ze jsem silenec. ale nastesti snad pochopili, ze nemam zadny spatny umysl.
    me to proste bavilo, a ja jsem bohuzel /anebo bohudik/ bytost, ktera svoje emoce, at uz pocity stesti anebo smutku, proziva v co nejsilnejsi forme. Ja kdyz me neco bavi, tak silim a srsim energii. jsem jednomu z komise i stoupla omylem na nohu, jak jsem tak rozmachovala rukama :-))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ono může být docela příjemné, když se student chová jako suverénní bytost s názorem (pokud tedy nevaří z vody). Já bych aspoň řekla, že dobám poslušných ovcí už naštěstí odzvonilo.
    CAJA
    CAJA --- ---
    NATASHA: vid. chvalim hodne slabikar pro slepce. aneta po tezkych utrapach se ji podarila sehnat nekoho, kdo ji to cele napsal v brejlovem pismu, slepotiskem udelala obrazky, a dokonce byla v jejich skole, kde knizku ukazala slepemu klukovi, ktery si obrazky ohmataval, poznaval, a tak. proste super mi to prijde :-)

btw vcera obhajoby, prolezli jsem vsici az na jednu holku..vyborna malirka, ale trochu zanedbala asi to remeslo kniharske. nevim, jeji veci jsem ani poradne nevidela, takze nemuzu posoudit.
    a znamky nam buhvi proc reknou az v patek,. idkyz na tom tedy nejak nesejde imho.

a bylo to opet zabavne velmi. ja jsem zase pustila hubu na spacir a pobavil nejen sebe ale i komisi :-)) kdyz se mi jeden akademik zacal vyptavat na usporadani fotke v knize a tak, coz jsem uplne domakane nemele, tak se snazil byt hrozne hodny, a porad rikal, ze si nechce rejpat, ze ho to jen zajima, a ze me nechce trapi, pricemz ja jsem suverene prohlasila, ze me teda vubec netrapi, ze jsem uplne v pohode, na cez cela komise vybuchla smichy :-)) no sranda byla. pak jsem se s ni zacla dohadovat o rozdilu estetiky a krasy, ze jsem s nim jako nesouhlasila, tak nas musel prerusit jiny typek, ze jako na to nemame cely den :-) stejne asi tipuju, ze jsem tam jedina, ktera si takhle dovoluje na ne. ale tak co, byla to zabava :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    A hlavně výborné nápady.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: hodně štěstí , taky mám obhajoby zejtra;)
    tak snad všichni "prolezem":)
    btw. opravdu krásný slabikáře všecko!
    CAJA
    CAJA --- ---
    VERAGOC:
    JACQUELIN: vsak si to holky zaslouzite. dali jste do toho hodne prace. jste sikulky ! moc jste me potesily, mela jsem obrovksou radost v pondeli.
    a navic nejsem tu jedina komu se vase veci libi :-)

a zitra to tem akademickym mozkum nandame ne :-))
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA:
    :-[ :-[ :-[ ...................:-) velké díky...já myslím, že se nám to všem povedlo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam