• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    a nove tasky !

CAJA
    CAJA --- ---
    a bych malem zapomnela

budu opet tisknout ! svoje a nove vysvicene auto*mati motivy !
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: Já tedy vůbec nevím, o kom a o čem je řeč :P
    CAJA
    CAJA --- ---
    JACQUELIN: hele a kdy si jako myslis, ze budu psat tu 10-strankovou silenost ?? hmm :) vzdyt pristi tyden uz je zapoctovy a ja nemam ani carku !! koukam se posunul termin klauzury, a uz je zase spousta casu na neresti vid :-)

JANDOUR: ja doufam, ze se snad dokopu / po zkouskovem / k tomu, abych vybrane fotky nazvetsovala, a udelala treba zase z toho vystavku, tak aby byla moznost kresbu prozkoumat v realu a zblizka :-)
    ad vylet - bude bude, jen to naplanovat. akorat mam ted pocit, ze pomalu zacinam nestihat veci do skoly :)
    JANDOUR
    JANDOUR --- ---
    Tyjo, hele, to je celkem dobra mucici technika videt, jak ty fotky jsou asi dost dobry,
    ale kvuli tomu scannu maj blbou kresbu a vsotrost. Hrozny Tantalovy muka:)

Vejlet do severocesky uhelny panve taky planuju uz dlouho a uz mam tejden dokonce koupenou mapu, ktera zabira tu cast kolem Litvinovat a tyhle casti. Ale teda nevim, esli by se mi tam chtelo v zime - radsi az nekdy az bude teplejc. havrani znej jako casove vhodnejsi vejlet, no ne? Ale nevim pro kdy.)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: díky...podám info o proběhlé akci-reakci :) Jo a btw, jak jsi na tom příští víkend? Nechtěla bys s námi na koncert Petra Nikla nebo na designSupermarket případně obojí? ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JACQUELIN: budu vam drzet palce ! a jselti se na to vykaslete, tak si me neprejte ! :)
    no a ja sice mam fotky, ale jeste nemam ani carku k tem 10 strankam hermeneutickeho rozkladu jednoho dila !! by me zajimalo, kdy to napisu :) a hlavne, ktery chudak, nebudu jmenovat, mi to bude muset asi tentokrat ze velikou cokoladu, opravit :-)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: Tak to mě mrzí, že nedorazíš... jsem se těšila. Na fotky jsem moc zvědavá. Jinak od toho minulého pátku jsem docela vyřízená, nemám představu ani tušení, jak a že bych mohla tento semestr něco dodělat. Převládá silná apatie...nicméně se zítra pokusím zmobilizovat a to hlavně holky ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: dobry !

JACQUELIN: dekuji ti zlato :) fota privezu do plzen, v realu jsou hezci zejo.
    ale bohuzel tento patek nemuzu prijet !! hrozne me to mrzi, ale mam neco dost neodkladneho na reseni, bohuzel...
    tkaze prosim doreste tu renatku. ja myslim, ze jsem ji vam dobre pred-zpracovala, a jde o to, aby jste si vsichni sedli i s ni a zkusily si promluvit. nesmite se nechat ! kdyz ji kazda za sebe reknete svuj nazor, tak aspon uvidi, ze nejste tupe stado. nebojte se toho, a neodkladejte to prosim. pokud s ni nepromluvite, tak nebudete mit nadeji na to, ze v pristim semestru by se nejak zlepsila. ona sama od sebe pro vas nic neudela. musite si to vydupat sami ! jasny :-)
    JACQUELIN
    JACQUELIN --- ---
    CAJA: Caji fotky jsou super, ale nejvíc je má poetická duše unešená z těch hřbitovních...:)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    nova galerie na olsanskych hrbitovech
    http://jlbjlt.net/event/5213
    CAJA
    CAJA --- ---
    a do tretice fotoz ze hrbitova, tenkrat jak byla rano ta mlha, co jsem fotila i na digi.

CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: ty planetky jsou prave z negativu ! jsem ho asi spatne stahla, kdyz jsem ho vytahla z lazne..takze na nem zaschly nejaky kapky, nevim, ja jsem na tohle hroznej bordelar a neschopa. nedokazu proste nic udelat poradne, to vzdycky ve fotokomore mastim jak mi to pridje pod ruku :-)

KERBOT: priznavam se, ze me osobne 50ka bere hodne..
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    uaa jeraby :)
    ten scanner dava dobry duchariny - u 14ky dokonce deset planet na obloze :)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    tyhle mi prijdou jeste lepsi, pochybnosti bych mel mozna u 11ky a 8ky, i kdyz objekt je to zajimavej. 14ka neni tak vyrazna jako zbytek. jeste koukam zpetne na tu 50ku, ta me bere
    CAJA
    CAJA --- ---
    abych trochu shodila uroven, tak jeste nejake rozmazane jerabove silenstvi :) s dirty effectem meho skeneru a moji osobni neschopnosti udelat cistej negativ

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    tkze dalsi varka. ale skener uz teda dost dodelava..

KERBOT
    KERBOT --- ---
    CAJA: jen prvotni dojem amatera, ale mam radeji prostorovejsi. :) okna nej asi na 36, jinak mi neprisly kompozicne uplne zasadni vzhledem k jejich velikosti, na papire to bude vypadat urco jinak, hlavne veskery stiny a praskliny ;). ty opakujici se skrinky jsou taky pekny, ale toho uz jsem trochu presycen. hodne se mi stinama libi, jak jsi cvakla 50ku

ad vylet - zjisti podrobnosti! .)
    CAJA
    CAJA --- ---
    KERBOT: prave, ze jak se ten analog tak markantne lisi od digitalu, to me dost sokuje. btw libi se ti uplne jine fotky, nez me z te serie :) me se hodne libi ty okna napr..

ad harvanovylet - http://www.ornita.cz/terenni-akce/default.aspx
    tady prave delaji vylozene exkurze, a jak uz jsem predeslala drive, prednasky tam vede moje byvala pribuzna Alzbeta, takze bych z ni mohla vytahnout potrebne info k tomu, aby akce byla tentokrate uspesna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam