• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    konecne jsem vyvolala uplne zkazenej film, ktery jsem nafotila v Jiretine, povrchoveho dolu Bilina. tot krasa klasicke fotky, ze se to proste muze pokazit..
    ale neco jsem z toho vytahla a prekvapive je to dost zajimave az graficke. navic teda jeste umocneno mym shitovym scannerem ! ( to jsou ty cary pres cely obraz apod)

CAJA
    CAJA --- ---
    mobilova z Parukarky

druha pulka HC2

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    a pokracuju v grafice. vcera jsem udelala na jeden zatah 47 kusu !!
    zkousela jsem ruzne zpusoby. vsechno jsem tiskla kniharskou kostkou, takze jsem si dost pocvicila ruce ! :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    a detska sukynka HC2 ze soboty na MMM

CAJA
    CAJA --- ---
    zkusmo potisk destniku

a vyroba vypada, asi takhle, destnik pridrzuju nohama, a rukama tisknu. trochu akrobacie :-)

DINE
    DINE --- ---
    CAJA: eheh, snad prinesu i ty termofory ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: and warm underwear recommended ! :-)
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: juuhuuu!! ;) a ja prinesu selecta z inter:zone: komiksy, detske knizky, tricka, casopisy, diy sperky, placky, nasivky, atd (http://eshop.inter-zone.cz) - a pozor budem tam i s legendarni PC filtry! ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    zitra na parukarce http://mmm.legalizace.cz/article/Million+Marihuana+March+8
    Caja & Inter:zone mobile stánek premiera :-)
    bude sitotisk, puncochy, HC2 fashion. Prázdné hc2 sukýnky na potisk !
    a mám spousta nových prázdných pánských trik, dětské, dámské,
    tílka !
    supr dětské mikiny !

prijdte si pro potisk, prineste trika. ornamentalní kočička je nově vysvícena a možná, možná ještě dnes připravím nový motiv.
    CAJA
    CAJA --- ---
    Vzpominka na to, jak byli Oskar a Rita jeste nedavno sladky a malinkaty. Jak vyrostli uz jsou pekne odrzli a zvedavy. Ritu jsem ted honila po hrbitove s baterkou., v desti ! abych se takhle po vecerech nahodou nenudila :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    mobil foto z posledni malovaci akce v Hala C. K dispozici byli zidle a zdi. Joel se chopil sveho dila sam a Noemi malovala lebky se mnou :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem zacla s veledilem. rozmer cca 3x1,5m jeden papir. na fotce to tak nevynikne, ale je to celkem dobry v realu. akorat jeste premyslim jestli tomu nedam jeste jednu vrstvu.

CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem dneska dostala ve skole asi 10m papiru, sirky 1.5m. tak se chystam na vele-uhlo-dilo :-)
    KAAKA
    KAAKA --- ---
    CAJA: jé, taková spolupráce by mě asi i bavila.. ale to by chtělo osobnější kontakt a já zrovna odjíždím pryč..
    CAJA
    CAJA --- ---
    KAAKA: jo mas pravdu. asi tak nejak podvedome to takhle funguje. pod vlivem toho, co jsem videla a zazila v te krajine.
    btw muzez mi napsat obhajobu ke klauzure :-))

TWORBO: oka :-)
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    CAJA: tuha je z grafitu, ne z uhli..
    KAAKA
    KAAKA --- ---
    CAJA: trochu jsem tím uhlobaronstvím chtěla zdůraznit, že mně příjde zajímavé, jak je tahle tvoje práce analogická tomu fotografickému zájmu o težbu uhlí. jednak mi ty výsledky příjdou strukturně podobné a taky ty techniky mají leccos společného :) ta ohromná energie při drcení země, vtírání černoty do krajiny a následné zaplňování slují vodou..?
    CAJA
    CAJA --- ---
    no zvlastni je, ze ja uhel nijak nemam v lasce. kdyz kreslim, tak jedine tuzkou..( ikdyz tuha je vlastne taky nejak z uhli, bo se pletu ?)
    premyslim ale, ze vlastne stejnou technikou, by se dalo pracovat s praskovym pigmentem. tj misto uhli pouzit barvu v prasku. . a delat stejne efekty. kombinovat pak ruzne barvy, by se to mohlo hezky prolinat pres ty vlny a tim rozprasenim.
    akorat je otazka jestli se ten pigment pak ve vode nerozpusti. to je prave to pekne na tom uhli, ze zustava v tom praskovem stavu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam