• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    autorska kniha s grafikama

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    geometricke leporelo. tisky grafik

CAJA
    CAJA --- ---
    Hotova klauzura

rozmery 5-8 cm. material uhli

CAJA
    CAJA --- ---
    Tak jsem si uz taky vybrala tema bakalarky a vypracovala zadani. Budou fotky, experimetny fotografickych technik a vystupem fotograficka instalace.

Tema je: Human machine, telo pojimane jako svebytny mechanismus

Popis realizace: Studentka bude pozorovat a analyzovat vlastní ruce. Jejich pohyby, vnímání a reakce na vnejší podnety a fotografováním se
    pokusí zachytit jejich vlastní život. Studentka se domnívá, že její ruce jsou komunikacním prostredkem jejího podvedomí.
    Pokusí se objektivne pozorovat a zaclenit jejich rec a tak prekrocit hranici vedomí a vytvorit obraz citlivého vnímání založeném
    na tvarech, stínech, obrysech a pohybu.
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak jsem to nakonec prece jen zvladla..k zapoctu do skoly, moje prvni kozena vazba a prevazba stare knizky. tedy rozebrat slozky, vyspravit trhliny a knizku znova sesit.
    kozena vazba s reliefem, kozeny kapitalek, vyklepany hrbet s drazkou.
    k tomu vyroba pouzdra, hrany potazene kuzi, vnitrek samet.

no proste prace na nekolik dni a strasna piplacka..

zalisovani

CAJA
    CAJA --- ---
    koupila jsem si obraz v bazaru. chvily jsem zauvazovala, ze bych si ho povesila na zed, protoze to bylo tak moc bizarni, ale nakonec jsem preci jen udelala to, za jakym ucelem jsem ho vlastne koupila. darek mame k narozenim

CAJA
    CAJA --- ---
    dnesni exaktni tisky ! uz finalni pro klauzuru do skoly. exaktni znamena, ze musi byt perfektni, dokonaly a bez jedine cmouhy. coz u me je tak trochu sci-fi. ale musim rict, ze jsem se ohromne snazila a predce jen podarilo vetsinu udelat cisty. ale teda uff.. tvorit expresivne a zaroven udrzovat vyrovnany klid duse, abych nic neumazala, tak trochu zen :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    jako je jasne, ze si tam budu muset zajet znova s tim analogem, ale me se ty fotky stejne nejak libi. je to takove snove, jemne. jeste si s tim pohraju na compu, a taky se uvidi az to vyvolam poradne na papir. jak rekl muj ucitel na fotku, ze z toho sice neco vytahnu, ale bude to na hranici experimentu, tak me to vlastne v tomhle pripade ani neva. k te krajine se to docela hodi.
    mozna ty fotky zas tak spatne nebudou, hodne prace udelal ten scan..
    CAJA
    CAJA --- ---
    no a takhle mi to leze z toho skenu...proste art ! :-)

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    konecne jsem vyvolala uplne zkazenej film, ktery jsem nafotila v Jiretine, povrchoveho dolu Bilina. tot krasa klasicke fotky, ze se to proste muze pokazit..
    ale neco jsem z toho vytahla a prekvapive je to dost zajimave az graficke. navic teda jeste umocneno mym shitovym scannerem ! ( to jsou ty cary pres cely obraz apod)

CAJA
    CAJA --- ---
    mobilova z Parukarky

druha pulka HC2

CAJA
    CAJA --- ---

CAJA
    CAJA --- ---
    a pokracuju v grafice. vcera jsem udelala na jeden zatah 47 kusu !!
    zkousela jsem ruzne zpusoby. vsechno jsem tiskla kniharskou kostkou, takze jsem si dost pocvicila ruce ! :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    a detska sukynka HC2 ze soboty na MMM

CAJA
    CAJA --- ---
    zkusmo potisk destniku

a vyroba vypada, asi takhle, destnik pridrzuju nohama, a rukama tisknu. trochu akrobacie :-)

DINE
    DINE --- ---
    CAJA: eheh, snad prinesu i ty termofory ;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: and warm underwear recommended ! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam