ve skole nastal militantni teror. dneska se odevzdavali a instalovali klauzury. Aby clovek mohl vubec pristoupit k obhajobam musi odevzdat cd s portfoliem praci za tento semestr. Na ty cd si nikdy nikdo nekoukal. A ja to proste nejak nestihla, takze jsem vzala doma prazndy cd, popsala jako portfolio a rano kdyz dorazila do Plzne mi bylo sdeleno, ze studijni referentka kontroluje na svem prinesenem noteboku vsechny cd vsech studentu ! a bez toho cloveka nepusti k podpisu prezence. tak jsem sklapla a priznala se, ze mam spatny cd a ze ho donesu odpoledne nebo spis zitra, protoze jsem z Prahy a veci mam doma na pocitaci...
no a to jsem teda dostala lekci. ze pres to nejede vlak. ze to proste nejde. ze me nepusti ke klauzuram..mi jenom tak jako poklesla celist a nevedela co rict..tak jsem je prosila ze to dodam a ze jsem z Prahy, ale tvrda referentka se nenechala nicim obmekcit, takze nakonec jedina cesta byla podepsat prezenci, odevzdat spatne cd a oni mi rovnou napsali znamku 4, nevyhovel a ze budu muset rovnou na opravny termin.
takze ja jsem instalovala hotovou klauzuru, dobrou praci, pochvalenou od me vedouci atelieru, ale kvuly neodevzdanemu cd dnes do 11h mam nevyhovel..:/
zda se, ze nase umelecka skola speje k tomu, ze prioritou je cd s portfolime a skutecna prace nikoho vlastne ani nezajima