• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CAJACajin hrbitovni pokojicek
    CAJA
    CAJA --- ---
    MANNY: v podstate jde o zkusebni snimky, u kterych ani tolik nezalezi na tom, zda se pouzijou dale. je to pomocny material a medium, jak se ja dostanu nekam dale, co se tyce meho pohledu a prozivani vlastnich rukou.
    ale napriklad ten inkoust me docela nadchl, jak krasne vynikl povrch kuze, je videt, kde je kuze vice pouzivana, napr na kloubech. nebo nekde jak kontrastne oddeluje slachy apod.

pristi tyden si chci koupit infracerveny film, ktery je citlivy na teplo, a pokusit se nafotit ruce timto materialem. trochu poexperimentovat.

dalsi napad je, ze bych promitackou promitala zabery svych rukou, na svoje ruce, a opet to fotila. mohlo by tak vzniknout zajimave mapy a vrstvy, krajiny a prostory.

a ve fotokomore opet zkusit zase neco pres pauzak
    MANNY
    MANNY --- ---
    Ten analog se mi moc líbí nejvíc ta poslední. Ten digitál by si podle mně zasloužil bejt ostřejší.
    CAJA
    CAJA --- ---
    hokus pokus ruka a inkoust

CAJA
    CAJA --- ---
    a fotky na digital. zkoumani ruky..
    jenom par snimku, ale verte, ze jich mam nasekano habadej :-)

CAJA
    CAJA --- ---
    tak zacala skola a me prace na bakalarce !

zacinam studijnima snimkama, spontani foceni. ruka se setkava s ruznym materialem a dostava se pred objektiv do zari reflektoru.

tady prvni snimky na analog, vyvolano a dodatecne experimentovano v temne komore. expozice negativu dvakrat pres sebe, dva ruzne snimky pres sebe atd :) takove skolske pokusy :)

CAJA
    CAJA --- ---
    KFF: jo fakt ? no tak to je pekny :-) slavne plastove destniky s jeste slavnejsi kocickou jako potisk :-)))
    KFF
    KFF --- ---
    CAJA: Tak to je super:) Jsem ted tvoje destiky videla ve Svetozoru v nejakym casopisu:)
    CAJA
    CAJA --- ---
    hezke fotky tady z automatu, http://www.auto-mat.cz/2010/09/ohlasy-zmj-2010/

akcina | Zažít město jinak a Velká podzimní cyklojízda 2010 – rajce.net
    http://akcina.rajce.idnes.cz/Zazit_mesto_jinak_a_Velka_podzimni_cyklojizda_2010/

CAJA
    CAJA --- ---
    JAMINA: a i tak byla nalada dobra :-) co je fajn, ze hodne lidi na teto akci jsou ze zizkova a vinohrad, takze pro kram, ktery je na zizkove je to super udalost.
    a lidi byli moc prima. dokonce chodili moji uz "staly" zakaznici. coz potesi dvakrat :-)
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    CAJA: :D Jsem na vás v tom deštivém dni docela myslela, sama ten den sedíc v práci (v suchu v krámku). Tak aspoň, že ten déšť byl i k něčemu dobrý;)
    CAJA
    CAJA --- ---
    tak ti, kteri se ucastnili, uz vedi, pro ostatni, cela auto*mati akce na miraku v sobotu se pretvorila v maly vodni svet. voda vsude, ze zpoda, ze shora, mokro mokro a mokro. prselo fakt nehorazne.
    Caja vsak udelala velkej biznis, pac jsem mela na stanku svoje sitotiskove destniky, kterych se za necelych 6 hodin prodalo 24 kusu !
    plastove i latkove, proste vsechny :-)

rozdali jsme spousta HC2 vizitek, puncochy se prodaly, jedna mikina sla do sveta, a Inter:zone shop navazal spojeni s vinohrad & zizkof obyvatelstvem :)
    CAJA
    CAJA --- ---
    JIMMI15: v belgicke ulici na miraku, Interzone sitotisk

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CAJA: kde presne budete?
    CAJA
    CAJA --- ---

prijdte ! budem mit stanek, tiskout a prodavat. Inclusive Inter:zone mobile shop !
    CAJA
    CAJA --- ---
    DINE: mlask ! **
    DINE
    DINE --- ---
    CAJA: uchylny!!! :)))
    CAJA
    CAJA --- ---
    a v sobotu tedy jeste akce na jizaku, a chvile fireshow na sidlisti

CAJA
    CAJA --- ---
    fotky z Freezefestu. tentokrat me to dost ba, bylo spousta vizualnich podnetu. skoda jen, ze jsem nezastihla sobotu vecer, to mohlo byt jeste o kus lepsi nez patek.
    takze tentokrat fotky v duchu nocnich svetel :-)

cajacaja | freezefest-2010 – rajce.net
    http://cajacaja.rajce.idnes.cz/freezefest-2010/

a detsky koutek
    CAJA
    CAJA --- ---
    ikdyz jsme s Hanickou premysleli, jestlei se z hc dvojka neprejmenovat na uchylna dvojka. kdyz fotime nahou Nikol s medvedem a opici, obliceny do detskych bodysek, na hrbitove !
    snad to neni moc..kdyby jo tak mi reknete zejo? :-) trochu nas to vzalo a malinko jsme pri tom foceni ulytly :-))
    CAJA
    CAJA --- ---
    nove promo photoz , brzo na e-shopu !!

zde lehky vyber :-)

detske sukne

tehotenske sukne

tricinka detske

detske bodycka

nasivky

pan Hamounek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam